Muska i zenska ocekivanja od suprotnog pola...

I da ste robovi zena :D

Jel mogu ja da budem fini GAY decko?:flert:

- - - - - - - - - -

E, vidiš to je žena...ništa joj nije bitno ako je pored onog ko joj je srcu drag..
To što ti ne shvataš smisao te rečenice i onog što sam ja napisala je nešto sasvim drugo...

Slazem se ja sa tobom, ali ti ne gledas drugi deo ove misli.
Vera je nebitna sto znaci da principa nema, a kad principa nema vlada haos.
A u haosu sve moze. Samo je bitno da ti odgovara srcu, manje ili vise.

I treci smisao je da to sto je srcu drago ne mora da bude OGROMNA LJUBAV, vec na primer haljinice i cipelice i ostale tricarije, jel tako?;)

Zene su veoma dvolicne i spremne da ukoliko vide interes vrlo brzo okrenu ledja i da varaju. Takvih slucajeva sam se nagledao i to bas od onih devojaka koje su vazile za najfinije, obrazovane, kulturne itd Praksa pokazuje da cim im se ukaze prilika da budu sa nekim ko je situiran nece je propustiti.
Naravno mogucnosti su zavisne od izgleda, one upadljivo dobrog izgleda se redovno kvalifikuju kao sponzoruse iako su cesto postenije nego mnoge nazovi fine, razlika je samo u tome sto one imaju prilika dosta i uvek su solventnim muskarcima dok one koje su npr malo iznad proseka, solidnog izgleda ali po izgledu ni blizu ovim devojkama saraju pa malo su sa muskarcima prosecnog materijalnog stanja ali cim se ukaze solventna prilika, od povucene, fine, tunjave devojke koja se plasi sopstvene senke postaje beskrupulozna i surova.
U NS je uobicajeno da se vikendi provode u hotelu Sole Mio, banjama, tzv sex vikendi, gde mozete videti devojke koje vaze za najfinije u diskretnim semama sa situiranim sponzorima.
Jedan primer koji sam vec naveo, devojka jednog mog kolege advokata koja je vazila za izuzetno finu, kulturnu, stalno pljuvala sponzoruse , pala je na prvom iskusenju i to cim je videla da ima mogucnost da udje u kres semu sa jednim likom, blago receno odvratnim ali bogatim koji ima svoju firmu, nije dugo razmisljala i momentalno je otpocela paralelnu vezu, pa za pocetak tu se ide na more, planine, hotele i banje i to sve u nizu a za javnost je ona ljupka, fina, devojka.
Muskarci cesto umeju biti naivni i slepo veruju zenama pa tako i ovoga je dugo vukla za nos dok nisu definitivno prekinuli.

nekog kriviti sto ne ume da voli je van svake pameti
to se ne uci, to je osecanje

Svako moze da voli, zato sto je ljubav individualna ideja..
Ona voli tako sto joj svakih 15 dana treba 5,6 samara i posle voli da ugadja tom svom muskarcu...
Ova druga voli tako sto stalno kuka i trazi da joj se kupuje, jer je tako naucila od malih nogu...i onda je svaki 3 dan uhvati nervoza koja moze qtom da se izbaci, a svaki 6 uhvati je blaga ili jaka depresija..

Ima barem 10 miliona razlicitih vrsta ljubavi...

Jedino sto su brojnije one gde se ljubav podvodi pod dobar seks i dobar provod....interesantno i zanimljivo...

Droljasti nacin je moderan nacin, a ne zato sto je bas najsrecniji , ali su doticne najbucnije...
I ovde je tako..

A njihova teza, nema ljubavi ako seks nije dobar je samo njima prihvatljiva...
Ali oni to znaju , dok ostali nemaju pojma, jer su tupsoni, a to i ne mozes da krivis ljude, jer selekcija izabiranja tupsona je super taktika, lakse se manipulise sa takvim i eto ti posle tupson generacije...uz izuzetke...
A zamenu teza otkriju neki posle tuge i muke, a neki nikad...
Neki slucajno , od drugih, neki sami...
Pod zamenom teza mislim ono da npr jedna droljica posle prijatnog droljisanja sa jednim muskarcem odjednom pocinje da oseca jako prijatan seks...i naravno da se vezuje za njega...
Fora je u sledecem, prvo se desilo vezivanje, pa tek onda bolji seks...tj najbolji seks, posto je dobar bio od starta...
A vezivanje je nastalo zbog sasvim drugog cinioca...

I tako zaludjivanje novih generacija da se okupljaju u oskudnim krpicama sa novim silikonskim usnama i sisama i da forsiraju seks kao ultimativni kriterijum, dok na kraju bukvalno ne uguse to do nivoa da mogu da telefoniraju i imaju seks, uce i imaju seks, ili imaju seks sa dvojicom...

- - - - - - - - - -

I treci smisao je da to sto je srcu drago ne mora da bude OGROMNA LJUBAV, vec na primer haljinice i cipelice i ostale tricarije, jel tako?;)

Ne vlada haos, nego prakticizam, a to je nedoslednost bilo cemu...Osim seksu, mozzareli ili cvecu...Zena je ukras oko mozzarele, to ti je ukratko ta teza...

Jel mogu ja da budem fini GAY decko?:flert:

- - - - - - - - - -

Tako je, kao što je kod muških recimo ljubav prema čašici ili fudbalu ili automobilima često veća nego prema saputnici...
Kao što vidiš, isti smo...:cool:

Ne vlada haos, nego prakticizam, a to je nedoslednost bilo cemu...Osim seksu, mozzareli ili cvecu...Zena je ukras oko mozzarele, to ti je ukratko ta teza...
Kao i uvek do detalja precizno i tacno.:ok:

Tako je, kao što je kod muških recimo ljubav prema čašici ili fudbalu ili automobilima često veća nego prema saputnici...
Kao što vidiš, isti smo...:cool:
Ne znam da li smo isti, jer ja ne bih otimao tudje na primer. Svemirska ljubavna droga ne mora biti smisao zivota, a nepostojanje ili neuzvracene iste padanje u provaliju depresije i beznadja.

Zar ne rece ti da se zenis?

Nego... dokle stigosmo sa temom?
Mrzi me da citam sve ispred.

Pa i gejevi se zene...:whistling:
Limpopo-gay-wedding.jpg

Postojanje potrebe za sexom nije robovanje smorivoje...možeš ti da živiš bez toga ali zašto bi sebe uskraćivao nečeg što čini život lepšim bez obzira kakvu strategiju upotrebljavao(a valjda to ocenjuješ po potrebi jer je legitimno i tresnuti ga direkt na sto i pisati pesme ili pevati serenade kao pre 100 godina). Ne nije zlatna i ima realnu vrednost pa i "tržišnu" u krajnjem slučaju,pa ko kako ume da se "cenjka", ali po ovome što pišeš ti je stvarno ne voliš brate...a to je još nenormalnije i od ovih ženomrzaca koji barem priznaju da im to treba nego sa okolinom imaju "problem".

jesu li tesla i isus koji su nezenje bili zenomrsci?
ja sam zenjen, kako se sad to uklapa u teoriju.
jel zenomrzac ,zenjen, neozenjen, nema sexa, ima sexa? sta??
bas naprotiv obicno kad muskarci nemaju sex onda postanu popustljivi snishodljivi meki pacenici....
bas onaj ko ga ima u izobilju vidi sta sve zene provuku uz to i da je to podvala... sto bi rekli muskarac najbolje razmislja posle sexa....

Poslednja izmena od moderatora:
@kizo

mišljenje je kao .... svako ga ima i to mora da se ispoštuje. Koliko tvoje "cenim" bespotrebno je objašnjavati...ali kakvo god da je pokušaj da ga iskažeš na normalan način.
Takođe primedbe na rad moderacije uputi administraciji ako imaš,jer je komentarisanje zabranjeno pravilnikom.

ovo ti je prva i jedina opomena koju ćeš dobiti

Na stranu koliko si sposoban da razumeš o čemu se piše u postu i što se petljaš gde ti nije mesto...

Poslednja izmena:
Pa da bih mogao da dam svoj sud o necemu i zakljucim da li je to izmisljotina ili ne,to moram prvo da procitam,jel da?

tacno kolega.

sto se tice vase sumnje u verodostojnost napisanog to je vase pravo, kao sto je moje pravo da se od vase sumnje distanciram. ako jos uvek sumnjate, ili ste ubedjeni u moju nevestu konstrukciju, zapitajte se zasto se koleginica ripli naprasno iskljucila iz dalje price... da joj je prica bila plod necije fantazije ili vlaznih snova, ona bi se sprdala sa likovima teleforumske novele a ne gutala knedle prepoznavanja posto kao svaka zena zna vise od nas sta se ovde desava. ako i dalje sumnjate, idite na pdf zene pa se tamo informisite o kombinacijama za koje je ova pomenuta macji kasalj... i za kraj kolega, ne bi nasa vrla knjizevnica bzpz, napisala roman o krstarici da je bila zadojena samo sumnjom slicnoj vasoj.

Svako dobro kolega i pozdrav.

p.s. nemojte nikad smetnuti sa uma da nije samo zenska potreba da kazu, hvala bogu da imam nekoga kome mogu da se poverim... kada ta iskrenost bude nagradjena olajavanjem po forumu, onda se po nepisanom forumskom pravilu u strahu od reakcije olajavanog, baca na njega sumnja ne od pitoreksnih likova telenovele, vec od unajmljenih jeftinih statista za jednokratnu upotrebu.

"Mogla si da nadjes decka koji ima auto i bogate roditelje" je cesta primedba danasnjih majki...
....a ne da mucis oca da te vozi u sitne sate iz diskoteke...

Masovna sugestija i cak i kritika danasnjih majki, a ne bi verovali koliko duboko ide to forsiranje cerki da se dobro udaju, sto juznije to tuznije.
Leskovac, Vranje, bukvalno teraju mlade tinejdzerke u spoznoraj, a kasnije u 20 i 21, Lebane i Kosovo i klubovi tamo u .......prostituciju, povremenu, ili ono sto kazu novine , cirkularnu, jer su napravili krug, Kosovo, CG, Bosna 1, Bosna 2, BG, opet krug...
E sad u novinama kazu i Sokobanja, a sokobanjci mi kazu da ne znaju za to...
Pretpostavljama da gotove kombinacije Siptar-devojka vec gotove stizu u Sokobanju, jer nema berze kao u nekim drugim juznijim banjama, za koje znam.

U svakom slucaju tesko danasnjim cerkama sa njihovim majkama, koje gledaju da ostave utisak SEBI da su dobri roditelji, a posto fali kesha, a mora da ima za cigare, prosto guraju cerke , prvo kao tinejdzerke , podsvesno pa kasnije svesno u ruke sponzora i bogatuna , za jednokratnu upotrebu.
Treba li takva roditeljska sugestija da ostane nepomenuta na temi o Z ocekivanjima od muskarca?

Tesko je to pomenuti, jer ovde nema puno tih devojki, a njihove majke to nece potvrditi, jer to i ne vide kao svoje delo, konkretno..
Poznajem relativno malo porodica sa 18 godisnjakinjama, a da ne poznajem porodicu preko nje...
Ali ono sto poznajem, slusajuci price majki, a posle cerki, dobro su cerke i normalne, tj dobro je ,ili je prirodno zato sto su mlade i slusaju roditelje, pa ne polude zbog takvog sugerisanja od strane roditelja, ako imaju drugacije sisteme vrednosti...
Cuo sam par puta, na sugestije "nadji bogatog koji ima kola" odgovor "meni moj decko odgovara" ali oseti se gorcina u odgovoru i nisam bas siguran da ce uspeti da se odbrane od sugestije roditelja, jer moje iskustvo pokazuje da devojke cesto to pokazu kao unutrasnju borbu...osetis kako ih nesto tisti i pitas, onda ti ona kaze , nisi po meri mojih roditelja, pa joj krivo , jer ne vidi nista lose u tebi...imao sam takvih iskustava..

Sto je interesantno , mada je ovo vise za onu temu o pojeftinjenju prostitucije u BG, takve majke , neke u kafenisanju, a jedna i na mrezi su izraziti borci kako su devojke samosvesne i razborite.i neke wannabe pricice, tacno pomislim da su wannabe kad ih gledam u domacinstvu, a kad ih citas pomislis da su neke ugledne , dosledne gospodje...
Koriste stukturu neta, da mogu da razmisljaju ceo dan da bi napisale neki tekst....zene cesto bas zato blistaju na netu, jer pisu ono sto ja pisem 10 minuta, one pisu 2h...
Sazreva, biraju reci, poziciju, kontekst...ne onako iz prsta kao mi..

U pravu si...
Lancani efekat da je normalno ono sto devojke rade posle tog podvodjenja, pa tu sugestiju podvode pod normalnost i za druge, to je problem nezrelosti tih drugih osoba i roditelja tih drugih osoba...
Ili ce se desiti lancana reakcija i onda cemo imati masovno podvodjenje....

Kako prepoznati da li je vec sad nastupio period masovnog podvodjenja?

U pravu si...
Lancani efekat da je normalno ono sto devojke rade posle tog podvodjenja, pa tu sugestiju podvode pod normalnost i za druge, to je problem nezrelosti tih drugih osoba i roditelja tih drugih osoba...
Ili ce se desiti lancana reakcija i onda cemo imati masovno podvodjenje....

Kako prepoznati da li je vec sad nastupio period masovnog podvodjenja?

Mislim da je kontinuitet prisutan, i da velikih odstupanja nema... pitanje je samo šta je društveno prihvatljivo.Da li se devojčice podaju, prodaju ili udaju za starce za novac, povlastice, oprastaj dugova, nasleđivanje zemlje, iz verskih pobuda... maske mogu biti različite, suština je ista. Po meni, problem našeg društva je što su marginalizovane grupe u fokusu i daju lažnu sliku masovnosti... Normalnih, pristojnih, vrednih i pozdanih ljudi (muškaraca i žena) ima koliko god hoćeš, samo što su prostakluk i bezobrazluk kulminirali. Uostalom, od raspada SFRJ najveći defekt je "ne snaći se". U mutnim vremenima socijalna inteligencija počiva na šibicarenju i malograđanštini, svi bi svašta ni za šta, sve i odmah... bez rada, truda, zalaganja, odgovornosti...
To što su pacovi najvidljiviji pre nego što brod potone ne znači da nisu oduvek bili tu.

U pravu ste, kontinuitet podvodjenja postoji.
Svestan sam toga bio u seoskim sredinama i ranijei u doba SFRJ, tek pred kraj SFRJ je podvodjenje bilo u smislu poroda, daj uzmi mi cerku , miraz ovo, da je negde udomim, i nije bas lepo zavrsavalo, tj jeste da su imale bubice, ali nije u redu ni da za bubice bas dobiju teskog coveka (jes bilo izudara je jednom dva puta, ali nije bilo prebijanja)...
Ja sam bio toga postedjen jer sam ziveo u gradu i tu nije bilo podvodjenja ni u okolnim selima.

Sad vise nisam postedjen, jer podvodjenja ima u svakom mestu i prilicno je za ponos...
Baka ode kod prijatelja pokojnog deke u nemacku , pa javlja da se spremi unuka, nasla joj muza...
Ima cak i kad zove i kaze, razvodi se cerko , privremeno , da te udam u Nemacku, pa da posle povuces i muza (kao sto Turci i Rumuni rade)...

Ali mislim da to nije samo privid koji je akcentovan, vec je to ocigledno tutorijal za mlada pokoljenja, tj ono sto je nekad bio izgred zatucanog roditelja, a to sam vidjao, nece da salje sina ili cerku u skolu da bi nasledili imanje ili udata u odvojenom imanju ostala blizu njih da ih neguje pod starost...sad je recept za sve mlade...

Jedna moja poznanica, sa imidzom visoko obrazovane, fax, zatim inostrane diplomatske skole, a roditelji obicni radnici, proste dushe, najbolji primer za druziti se sa njima, isto je tako , udaja za diplomatu, karijera, zatim kad je ojacala sa funkcijom razvod i sad je razvedena...
Druga je dobila u vlasnistvo hotel, u ono vreme tranzicije, iz braka sa fudbalerom...dok se bockala, zicala ga da joj kupi hotel da se tu vezba i uredjujue ga...on kupio , ona razvod i njen hotel...
Razlika izmedju provodadjisanja, zatim podvodjenja na sitno ili na miraz, sto je ocigledno staromodna varijanta sa posrednikom , sad je zamenjena necim slicnim, ali se to vec moze zvati grebanjem, shurenjem, otimanjem , iz prvog lica, od same zenske osobe...
Uz promene zakona koje to ojacavaju, ispada da je to sugestija i instrukcija drustva....da se zene usmere ka tom resenju u svojim odnosima...

E sad, kad neko ima 10 stanova pa ostane bez tri, to je ubod, ali nece u glad, ali kad neko ima nesto malo i jos ga zakonom prichepish, e onda nastupaju sapunice....ali kolumbijske.Kad oboje siromasi a gledaju jedan drugog da ocepe...

Uh, pa ne slažem se. Podvođenja je bilo i pre Turaka, samo eto, na mala vrata... ništa se po tom pitanju na svetu ne menja. Eros i Tantos su najjače sile, nema treće, mada je i Ljubav opasno moćna... ali ajde.
Ljudi generalno nemaju ništa ili imaju veoma malo. To što neko ima stan pa u njemu ostane bivša sa decom, mani me toga da je to pljačkanje. I to sa razvodom. Niko se od dobra ne razvodi, niti iz hobija. Kao da su svi tipovi kineski carevići pa će ih neko operušiti.
Ne znam, valjda to i treba tako da se nađu ti što se grebu sa tim što se stiskaju... pa budu pravi par

Ne bih ja rekao da se niko ne razvodi u dobroj situaciji...
Ja znam vise primera gde je zenska osoba od starta imala plan za razvod, samo je u jednom slucaju to bilo 7 godina, a u drugim koliko treba da se odradi transfer i neke pravni uslovi da pocnu da vaze...
Tako da ta teza da NIKO ne ide u razvod ako ima pristojnog pored sebe nije tacno..
Sad kad pisem setih se dva slucaja u istocnoj Srbiji, jedan u Kucevu , drugi kod Negotina...Prvi je cisti kriminal, ne znam kako se zenska, koja je prilicno ruzna izvlaci stalno, uda se, rodi dete muskarcu, nezenji u godinama, a onda pocne da rasprodaje imovinu, a ako se roditelji pocnu da bune, otruje ih na neke pametne nacine...
E sad, da je samo jednu familiju zavila , to bi mozda bilo rekla kazala, ali isti sablon , vise porodica...
Prava crna udovica, ali nije ni prosecno lepa, bio na nekoj slavi sa njom...

Druga je bila majstor nesrecnih slucajeva, padne deda sa merdevina (gurka) , padne baba sa kosha za 10 dana..

Ima svega i svacega i ne moze bas uvek da se policija uplete ako nema usmerenja da treba da se uplice...

Ali da budemo korektni , u vecini slucajeva razvod je kad nesto ne stima, ali ne znaci da je svaki put bilo neresivno , nego je prilicno cesto i da se nema motiva da se pronadje kompromis...ili se ne zna da se nadje kompromis...

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
Muskarci ovde nemaju bas nekog izbora gde ce im ostati zabelezeni i neobrisani postovi, pa daj sta das...makar i Cicina tema...uz poznavanje sistema cita se samo prvi post i poslednjih nekoliko...

Evo jucerasnjeg ocekivanja jedne zene..

Kako da poznajem sa kim zivim kad ne znam gde je...(u svakom trenutku)...
Savremena demagogija poverenja kod zena (mora sve da znam da bi imala poverenja u njega).
To cak nije ni logika, kao ono mora da mi kupi poklon za 8 mart ako me voli...tu bar ima neke logike...

Zar nije predbracni ugovor pokazatelj da mnoge prave planski pricu oko ulaska i izlaska iz braka...
Meni se cini da je to prilicno cesta prica...a slusajuci srednjoskolke na trgu, njih 10 , kako raspodeljuju sa kojim ce lovatorom iz skole da budu preko leta, tesko je poverovati da ce takav pristup materijalnog koegzistiranja prestati ili se ne pretociti umesto u letovanje , u nesto ozbiljnije kao brak...
Jer ja nijednom u prici nisam cuo onaj pristup idemo da se provedemo...

U moje sredjoskolsko vreme su isto bile drugarice koje su htele da se okoriste prilikom, ne covekom nego prilikom, tako se to gledalo..
Neko ima vikendicu na moru, pa hajde da se ode kod njega....ako se malo povataju i poseksaju , ako...Ali to je bilo jasno u samom startu , bez glume da joj se on svidja emotivno , nego eto kul je, kao sto bi mu dala i u skolskom dvoristu uvece neko vece, cisto , bila raspolozena, lepo vreme, lepi ljudi..
Ta logika lepo vreme , lepi ljudi , moze seks, je mnogo cistija rabota nego ovo danasnje glumatanje zena da su sklone da daju samo ako ih neko odushevi, ne mora da se emotivno vezuju, nego da ih odusevi, a jasno je odakle takvo obojenje da mora da ih odusevi, dizu lestvicu sebi i to vrlo uspesno..

Iskren da budem, u mom okruzenju to pocinje tek u 4 oj srednje, jer do tada nemaju pristup na splavove i mnoge klubove pa vazi isto kao i u stara vremena, simpa si , nema sta da se radi popodne, hajde nabodi me, bas mi je lepo..
Ali to znaci da je sve ono nepretvorno i nelazno ustvari zabranjeno, ili skoro pa zabranjeno..

Ovo sto je starije to maksimalno i potpuno nelogicno postavlja MZ odnose...kao ja u zivotu nikad ne bih imala seks sa nekim a da mi se debelo ne svidja i ne ostavi utisak na mene...(sto ne smeta da redovno naletim na neku dobru ribu i kokosku kako se trebi od trave jer ga je dobila na brzaka na stazicama kalemegdana, i moram da priznam jedno njih dvoje tako izlaze iz zbunja, ona se trese, a rasna, toliko erotskog je izbijalo iz njih, da je ova pored mene odmah htela da me overi....racunam da je njoj on izgledao seksi ili ona, a ona je stvarno odavala utisak ugodjaja tek prezivljenog seksa, dok je on bio ono svaler kombinacija, uvek na izvolte...meni je ona izgledala kao najbolja reklama za kres seks, a ako i zena moze da napali zenu a da nije biseks, onda je napalila i ovu do mene...)

Dakle sve je isto , a opet nije isto...
Isto je po zeljama i potrebama, ali nije isto po pretvaranju i realizaciji...
A zasto, e tu dolazi ova prica o laznim brakovima i grebanju i otimanju...bas tu....nijansa ali tu sve postaje jasno i materijalizovano...
Ako to ne gledamo , onda stvarno ostaje da se kaze isto je okoristenje nekad kad je izgovor bio, imas vikendicu na moru , jel mogu da svratim , pa da letujem tamo , lepa sam, bice ti ugodno i ovo uh, mnogo sam se napalila na tebe, idemo na tvoju vikendicu na moru...

Back