- Poruka
- 18.758
A jos manje znaju da se foliraju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Hiljadu bi promjenila vjera za ono sto joj je srcu drago."![]()
I da ste robovi zena![]()
E, vidiš to je žena...ništa joj nije bitno ako je pored onog ko joj je srcu drag..
To što ti ne shvataš smisao te rečenice i onog što sam ja napisala je nešto sasvim drugo...
nekog kriviti sto ne ume da voli je van svake pameti
to se ne uci, to je osecanje
Slazem se ja sa tobom, ali ti ne gledas drugi deo ove misli.
Vera je nebitna sto znaci da principa nema, a kad principa nema vlada haos.
A u haosu sve moze. Samo je bitno da ti odgovara srcu, manje ili vise.
I treci smisao je da to sto je srcu drago ne mora da bude OGROMNA LJUBAV, vec na primer haljinice i cipelice i ostale tricarije, jel tako?![]()
Jel mogu ja da budem fini GAY decko?
- - - - - - - - - -
Slazem se ja sa tobom, ali ti ne gledas drugi deo ove misli.
Vera je nebitna sto znaci da principa nema, a kad principa nema vlada haos.
A u haosu sve moze. Samo je bitno da ti odgovara srcu, manje ili vise.
I treci smisao je da to sto je srcu drago ne mora da bude OGROMNA LJUBAV, vec na primer haljinice i cipelice i ostale tricarije, jel tako?![]()
Jel mogu ja da budem fini GAY decko?
Zar ne rece ti da se zenis?
Nego... dokle stigosmo sa temom?
Mrzi me da citam sve ispred.
Kao i uvek do detalja precizno i tacno.Ne vlada haos, nego prakticizam, a to je nedoslednost bilo cemu...Osim seksu, mozzareli ili cvecu...Zena je ukras oko mozzarele, to ti je ukratko ta teza...
Ne znam da li smo isti, jer ja ne bih otimao tudje na primer. Svemirska ljubavna droga ne mora biti smisao zivota, a nepostojanje ili neuzvracene iste padanje u provaliju depresije i beznadja.Tako je, kao što je kod muških recimo ljubav prema čašici ili fudbalu ili automobilima često veća nego prema saputnici...
Kao što vidiš, isti smo...![]()
Zar ne rece ti da se zenis?
Nego... dokle stigosmo sa temom?
Mrzi me da citam sve ispred.
Postojanje potrebe za sexom nije robovanje smorivoje...možeš ti da živiš bez toga ali zašto bi sebe uskraćivao nečeg što čini život lepšim bez obzira kakvu strategiju upotrebljavao(a valjda to ocenjuješ po potrebi jer je legitimno i tresnuti ga direkt na sto i pisati pesme ili pevati serenade kao pre 100 godina). Ne nije zlatna i ima realnu vrednost pa i "tržišnu" u krajnjem slučaju,pa ko kako ume da se "cenjka", ali po ovome što pišeš ti je stvarno ne voliš brate...a to je još nenormalnije i od ovih ženomrzaca koji barem priznaju da im to treba nego sa okolinom imaju "problem".
Pa da bih mogao da dam svoj sud o necemu i zakljucim da li je to izmisljotina ili ne,to moram prvo da procitam,jel da?
U pravu si...
Lancani efekat da je normalno ono sto devojke rade posle tog podvodjenja, pa tu sugestiju podvode pod normalnost i za druge, to je problem nezrelosti tih drugih osoba i roditelja tih drugih osoba...
Ili ce se desiti lancana reakcija i onda cemo imati masovno podvodjenje....
Kako prepoznati da li je vec sad nastupio period masovnog podvodjenja?