Muska i zenska ocekivanja od suprotnog pola...

okej ja ne razumem,a vi ste ti koji ne umete da razvijete normalan odnos sa partnerom :lol:

- - - - - - - - - -

sem praznih pricica nemate sta da ponudite :lol:

I upravo ovde Andja poentira...

Vrlo cesto zene imaju tu opsesiju da razvijanje veze smatraju dostignucem.
To se moze lepo upotrebiti i cesto bas kreteni to koriste, a one to vide kao dinamiku situacija, kad kao nikako da se ostvari nesto kao odnos, jer nikako da se oslobodi neki drugi uslovljavajuci odnos medju njima...i onda zensko dobija opsesiju da promeni situaciju i to nesto kod muskarca i trudi se iz petnih zila iako ga smatra ne bas pogodnim, a cesto i kretenom, ali sa ispadima kretenskim, a potencijalom da ne bude kreten...to je vazno...
I onda sto on vece gov, to ona vise trci oko njega...

Druga situacija trcanja oko kretena je upravo ovo drugo, ponuda i to bas onde gde se osecaju najranjivije ili seks kao najznacajnije i uvek najranjivije mesto, jer ne zaboravite, za muskarca je seks deo emotivne veze u smislu zadovoljstva, bioloski potreban i to je sve...
Kod zena je , samopouzdanje, lecenje depresije, prva pomoc kod straha i panike, lek za nervozu, smanjenje pH mozzarele (ili cesko za svrbishu) , isto sto i ljubav, ispunjenje licnosti...

RAZVIJANJE je ovde kljucna rec u postu...
A pitanje za muskarce koje bi bilo da li se zene trude da razvijaju odnose sa muskarcima.....?
Velika vecina to pitanje shvata prilicno nakaradno....znaci ili ce reci ne trude se...nego ocekuju da se muskarac trudi da razvije odnose, a ona ceka vremenom da se sakupi dovoljno poena truda sa njegove strane...i eventualno uslovljavanja nje same...
Ili ce reci ubise od dosade sa svojim razmisljanjem sta i kako treba da izgleda njen decko....uopste nema zelju da vidi realnog decka, nego od njega pravi neku zamisljenu figuru nekog muskarca , koji cak i nije moguc u realu..

Nista ti ne vidis...

Nije...
Primer ti je forumas za koga rekla da ima super telo, a on nema nameru da se zeni iako je stigao skoro do 40 i samo menja zenske.

Naprotiv,takvog (ponavljam ako je stvarno takav),sam svrstao u statisticku gresku...
Vise puta sam i ponovio,ako zeni sa kojom si,moras da lupas sakom o sto,i dokazujes da si kreten...Sam si kriv,lose si izabrao.Ili podsvesno biras takve,da bi mogao da hranis svoj ego)))
Ja licno ako vidim da zenskom treba gazda,posaljem je kod tate,takva nije prerasla skolski uzrast u glavi,pa neka joj on gazduje i vaspitava.

Pa nemoj tako, nigde u uputstvima ne pise da ne ebuckaju dok seruckaju, cak sta vise, seruckanje pomaze cescem ebuckanju...
Stavi zenu na pijedastal da je logicka , vredna, dosledna, i istog trenutka si smanjio ebuckanje na 10% od slucaja da je stavis na pijedastal da je ukras oko mozzarele...narocito u letnjim mesecima jun i jul (narocito jul).

Naprotiv,takvog (ponavljam ako je stvarno takav),sam svrstao u statisticku gresku...
Vise puta sam i ponovio,ako zeni sa kojom si,moras da lupas sakom o sto,i dokazujes da si kreten...Sam si kriv,lose si izabrao.Ili podsvesno biras takve,da bi mogao da hranis svoj ego)))
Ja licno ako vidim da zenskom treba gazda,posaljem je kod tate,takva nije prerasla skolski uzrast u glavi,pa neka joj on gazduje i vaspitava.

Sve vise ljudi zazire od braka. Na to sam mislio. Sve vise vlada verovanje da su sve qurve. "Zasto da se zenim? Da namestam komsijama sta ce da yebu?".
Mladi od 18-25 su masovno u nekim bolesnim vezama, osim onih bas finih delova drustva ostalo je sve manja ili veca klosarijada.

Poslednja izmena:
Vidite razlika izmedju nekad i sad je nevidljiva ljudima SAD, jer ih ne interesuje pozadina i finese sta je bilo NEKAD.
Misle sve je u par recenica...onako kako tumace NEKAD iz perspektive SAD.

Nekad je u situaciji kod zelje vezivanja za ceo zivot, ili kod ulaska u brak iz ljubavi
-muskarac obecava da ce ostatak zivota provesti cineci je sretnom
-zena se nada da ce ostatak zivota provesti sa njom ziveci sretan

Emancipacija je to promenila na sledeci nacin
-zena ocekuje da muskarac ostatak zivota provede cineci je sretnom
-muskarac obecava da ce ostatak zivota biti sretna

I dok je prvi sistem itekako sa povratnom spregom i povezan i moguc i stabilan, cak i kad rastu i razvijaju se licnosti....
Drugi je nemoguc, lose postavljen.
Zena je frustraciono bice, obecanje muskarca je neispunjivo za svo vreme, odmah je lazov, nesvestan njene frustracione sustine.
Tu sustinu jos vise pojacava nacin razmisljanja i njena zelja, ocekivanja od tog zajednistva...
A kod nekih i strah od neostvarivanja, nije to mala stvar, plasiti se da neces uvek biti sretna...
A najvaznije, nema uzvratne nagrade, nema stabilnog obostranog odnosa...on se kao podrazumeva....gde?
Pa od podrazumevanog nema nista ako ono nije sveprisutno , a to mora da bude i u tako kratkom rezimeu kao sto su tzv bracni zaveti...

Strogi analiticar (ne zena) ce primetiti da je i nekadasnje tradicionalno zavestanje neostvarivo na prvi pogled....ali pogledajte pazljivije klackalicu....
Kad je ne cini Jednog trenutka sretnom, vazi drugo, da zivi sa njom sretan, pa je jedan od uslova ispunjen, samim tim ostaje mogucnost da se drugi nastavi kao tok...
A u slucaju emancipacije, emancipatorstva tacnije, ako nije ispunjeno da je ona sretna, nije ispunjeno ni ono da se on trudi da ona bude sretna i sta onda ostaje od necega sto treba da odrzi vezu...
To su danas ljudima neprimetne sitnice...
Kazu nemaju vremena da razmisljaju o sitnicama, a jel ljudska sreca sitnica?
Kazu uzmes travu i onda nema problema....jos malo pa ce to biti i drzavna politika prema ljudima...be cool, opustite se uz travu i uzivajte...

Sve vise ljudi zazire od braka. Na to sam mislio. Sve vise vlada verovanje da su sve qurve. "Zasto da se zenim? Da namestam komsijama sta ce da yebu?".
Mladi od 18-25 su masovno u nekim bolesnim vezama, osim onih bas finih delova drustva ostalo je sve manja ili veca klosarijada.

to se slazemo ,jos kad pomru starije generacije pa oslabi pritisak na muskarce da se ozene... i kad zensko ponasanje bude skroz razotkriveno i sto je vaznije jasno svima kroz ogroman broj razvoda.... bice samo veza bez obaveza.:cool:

to se slazemo ,jos kad pomru starije generacije pa oslabi pritisak na muskarce da se ozene... i kad zensko ponasanje bude skroz razotkriveno i sto je vaznije jasno svima kroz ogroman broj razvoda.... bice samo veza bez obaveza.:cool:

Zasto stalno potenciras zensko ponasanje kao reper po kome se rasturaju brakovi?Cini mi se da si ili zenomrzac ili si se opekao,pa ovde iznosis svoje licno iskustvo...

Mislis nece biti lov na naivne za alimentaciju....?

Citao sam nesto o nekoj novoj injekciji za kontracepciju muskaraca koja je navodno dosta bezbedna, a traje mesec dana ili tako nesto.

Sada su spirale jako dobro resenje kada je kontracepcija u pitanju, mada to koriste zene i to ne resava problem pecanja na alimentaciju, mada ne znam koliko je to prisutno u Srbiji.

Dzordze, nemamo nista protiv...:kafa:

Neki od nas ce poceti da pricaju da su impotentni sa ciljem odbijanja, ili vec jesu...:whistling:

- - - - - - - - - -

Ne znam do kada ce u vasim glavama mozzarela biti zlatna...

Meni je moj prdez vredniji od mozzarele, a kad sam jednom tako nesto rekao proglasise me zenomrscem iako ne vidim kako neko ko ne robuje mozzareli moze to da bude...:kafa:

Postojanje potrebe za sexom nije robovanje smorivoje...možeš ti da živiš bez toga ali zašto bi sebe uskraćivao nečeg što čini život lepšim bez obzira kakvu strategiju upotrebljavao(a valjda to ocenjuješ po potrebi jer je legitimno i tresnuti ga direkt na sto i pisati pesme ili pevati serenade kao pre 100 godina). Ne nije zlatna i ima realnu vrednost pa i "tržišnu" u krajnjem slučaju,pa ko kako ume da se "cenjka", ali po ovome što pišeš ti je stvarno ne voliš brate...a to je još nenormalnije i od ovih ženomrzaca koji barem priznaju da im to treba nego sa okolinom imaju "problem".

Postojanje potrebe za sexom nije robovanje smorivoje...možeš ti da živiš bez toga ali zašto bi sebe uskraćivao nečeg što čini život lepšim bez obzira kakvu strategiju upotrebljavao(a valjda to ocenjuješ po potrebi jer je legitimno i tresnuti ga direkt na sto i pisati pesme ili pevati serenade kao pre 100 godina). Ne nije zlatna i ima realnu vrednost pa i "tržišnu" u krajnjem slučaju,pa ko kako ume da se "cenjka", ali po ovome što pišeš ti je stvarno ne voliš brate...a to je još nenormalnije i od ovih ženomrzaca koji barem priznaju da im to treba nego sa okolinom imaju "problem".

Ne mozes me izgleda lako shvatiti. Kako da ti objasnim ne znam?
Lep je sex, i volim ga, lepo je i piti kafu i volim i to... Meni to dodje skoro isto...

Sustina je da upotreba "moci" sexualnosti neke devojke kod mene tesko pali...

Uzdizanje vagine na pijedastal je meni besmisleno.

Ja bas volim zene, ali promovisanje zenske sexualnosti je meni odvratno i oduvek sam takav.

"Ja sam riba" fazon, sminka, napadna odeca u meni budi odbojnost i blago gadjenje i oduvek je tako... Znaci fina i normalna devojka, nista drugo...:aha2:
A tek silikoni...:fdlan:

Ja sam jednostavno takav. Oduvek.

Sad, neko ce mozda reci da imam psihicki problem i priznajem da nije nemoguce, ali ovo sam ja.

- - - - - - - - - -

Jos konkretnije. Ja kada gledam neke ribe se osecam isto kao kada vi ovo gledate. Ovaj covek dobro izgleda, ali namerno se karikirao. Ovo je skec parodija na promovisanje zenske sexualnosti.

Ne nije zlatna i ima realnu vrednost pa i "tržišnu" u krajnjem slučaju,pa ko kako ume da se "cenjka", ali po ovome što pišeš ti je stvarno ne voliš brate...a to je još nenormalnije i od ovih ženomrzaca koji barem priznaju da im to treba nego sa okolinom imaju "problem".

Meni nije vagina cilj nikada.:nono3:

Mogu ja da se napalim kao Andjelko ako procenim da je devojka pametna i kvalitetna osoba koja se meni svidja.

Ali ako prvo krene sissama ili dupwetom na mene ta ga je ugasila. Ima samo da se smorim ko zmaj.

Znaci nije vagina cilj, vec nesto drugo.:aha2:

Uh, ja volim kad mi zena dokazuje seksualnu dominaciju....kad se trudi da me izludi, ali ne ono zenski da te izmori, nego ono da vidi da sto vise uzivas...
Proba ona to i na obuceno , da koristi, ili zloupotrebljava ucenu , na bar tri nacina...direktno , indirektno i prljavo zenski....ali to bas i ne pali toliko koliko bi htela.Tacnije je koliko proba, mislim da ne bi vise htela od onog sto prolazi...inace bi otisla...treba joj to , ne mogu da ga slomim vise...

Kad smo vec kod pomenutog ucenjivanja mozzarelom, direktnog (ako uradis to dacu ti) indirektnog (ako ne uradis to bicu umorna) i raznih zenskih ku... formi...
Mozemo mi koliko god da se lazemo , ali iz povecane interakcije u poslovnom planu koje zene cine jer su vise zaposlene, desava se porast i sirenje tog nemilosrdnog vrlo pljavog poslovnog nemorala ili morala, kako se gde zove...
Izvire iz frustracionog bica i teorije da je sve dozvoljeno sa cim mozes da se izvuces...

Neverovatne su granice , ali to nije presudno , nego sirina pljavosti, kao da se sve zene utrkuju koja ce da bude veca ku.cka....bukvalno...
Muskarci isto imaju cilj i gaze do cilja, ali njihovo gazenje je nekako uvek ograniceno strahom da ako preteraju , vise nema legalne igre nego te pojede mrak...
Zene se toga izgleda ne plase, dok nije izreceno kao pretnja, dok se muskarci toga plase i kad nije ni naznaceno kao pretnja...
A kad jeste, onda ih uplasis na sitnicu kao da su vrapci...

- - - - - - - - - -

Odgovorio sam to vec na ovoj temi. I znam tacno sta sam napisao bez gledanja.

I ne cudi me tvoj demunitiv.

Hoce da joj skines zvezde do pupka...

.. pitanje je hoćeš li i to nešto drugo voleti..

Mozda prodje ljubav, ali bar cu biti posten i necu joj ukrasti stan i pricati da je bezvredna alkoholicarka i da je bolje da njen stan pripadne meni, a sve zbog toga sto drzim tapiju na decu.

- - - - - - - - - -

kad budete imali pare onda mozete da preskocite ljubav,
do tad..i nemate neki izbor :lol:

Ako ti tako kazes Andjo.:lol:
I znas i da nemamo pare i da nemamo izbor.:lol:

- - - - - - - - - -

Odakle vam pravo da ih pljuckate kad od vas nema šta da očekuju..jasno je da ne umete da volite, ljubav vam je nepoznanica,
ne treba vam porodica, deca itd..
Jasno je da im preostaje jedino da se dobro prodaju...ubedili ste ih da ljubav ne postoji...:lol:

Ako nema ljubavi vazno je postenje, ali to kod zena izgleda ne vazi. Bar sudeci po tvom postu, a i uopste.;)
"Hiljadu bi promjenila vjera za ono sto joj je srcu drago.":)
Ne moze bas svako ni da voli.

Back