Muska i zenska ljubav

Da li je razlicita ljubav muskarca i zene...?

Da ne rasteramo ljude, sta god podrazumevali pod ljubavlju....
Cak i kad mislite na zaljubljenost, strast, sladostrasce, ja vam tu ne mogu ovog trenutka pribliziti razliku izmedju tih stvari...

Znaci sta god podrazumevali i kako god delili samu ljubav, postoji li razlika izmedju karakteristika muskarca koji voli i zene koja voli....?

Ne znam kako muškarac voli, i kako na njega lično utiče, kakvu emociju u njemu izaziva, ali znam da i pored ljubavi u koju se kune, nema odanosti porodici... a kako tretiraju djecu, i sa koliko lakoće dižu ruke od njih, tek u ljubav prema ženi ne vjerujem mnogo.
Žene su makar ostale privržene tom odnosu.

Ma to je ona prica da se ovde forsira balkanski muskarac, a onaj koji nije balkanski se ne primecuje, nego je ili papucar ili je solo ili ga dohvati neka rospijusa....
Zena nateze dok joj se dozvoli da nateze, tako se ponisti svaki fer odnos u odnos natezanja, ali cik ti to objasni .....jer ovde se to shvata normalnim, prirodnim i zdravim , da se forsira natezanje ....
To se zove ambicioznost...."gde bi onaj moj bio da mu ja nisam ambicioznost stalno osvezavala i pritiskala ga...."

Ma to je ona prica da se ovde forsira balkanski muskarac, a onaj koji nije balkanski se ne primecuje, nego je ili papucar ili je solo ili ga dohvati neka rospijusa....
Zena nateze dok joj se dozvoli da nateze, tako se ponisti svaki fer odnos u odnos natezanja, ali cik ti to objasni .....jer ovde se to shvata normalnim, prirodnim i zdravim , da se forsira natezanje ....
To se zove ambicioznost...."gde bi onaj moj bio da mu ja nisam ambicioznost stalno osvezavala i pritiskala ga...."

Pa se , jadna, preoptereti razmisljanjem na koje drvo da ga popne sutra.

Znaci oni koji kazu da zena unosi emotivnost u odnose nisu u pravu? Ako razlika ne vazi u ljubavi, zasto bi vazila na bilo kom planu?

Mozda da prvo procitas post na koji dajes odgovor, pa tek onda da se latis tastature. Da ponovim: Nikakva generalijazija nije moguca, a posebno ne podela po polovima. Nema govora o RAZLICI, nego o GENERALIZACIJI! Jasno sada?

Cak i kad mislite na zaljubljenost, strast, sladostrasce, ja vam tu ne mogu ovog trenutka pribliziti razliku izmedju tih stvari...

Znaci sta god podrazumevali i kako god delili samu ljubav, postoji li razlika izmedju karakteristika muskarca koji voli i zene koja voli....?
Iskrena ljubav je jedna ista,nezavisno od pola,licnosti i slicno.

Znaci oni koji kazu da zena unosi emotivnost u odnose nisu u pravu? Ako razlika ne vazi u ljubavi, zasto bi vazila na bilo kom planu?
Kako "unosi emotivnost u vezu"?

NEKA žena unosi emotivnost u NEKU vezu, to ne znači da sve veze imaju za emotivnijeg - ženu. Ovde čak nema mesta ni površnoj generalizaciji u smislu "žene su delimično emotivnije", stvar je potpuno podeljena, ot svi znamo do sad.

Zapravo ljubav je redak odnos u kome je ponašanje (gledano u proseku) oba pola gotovo identično. Razlikice postoje samo u čoporskom odnosu muškaraca prema drugarima.

Po ko zna koji put gledam kako se vozi biciklo; žene same ili sa dečkom - muškarci u čoporu.

Bez izuzetka.

Kako da ne postoji ?
Duboka razlika.
Po kvalitetu,naročito !
Nastaju iz različitog jezgra.
Tek,ako se dogodi tokom života da se
te dve ljubavi dodirnu....
Na kratko.
I kad voli,i kad se odluči na prevaru,
žena to ne čini iz percepcije muškarca .....!

Poslednja izmena:
Nekada su zene otkrivale sta muskarac zudi da obezbedi porodici i zeni sa kojom zeli zivot da prozivi....
Danas kreiraju same sta zele da otmu,idu kao cigani koji prose (kradu,otimaju) od coveka do coveka i nadmocno dokazuju projekcijama da je ono sto su ostvarile mocnije od onog sto bi dobile da su bile deo jednog okruzenja.

Na kraju svi moraju da tumace cuvenu recenicu , imao sam ispunjen zivot.....

secam se kad je jedna baba pricala o svojoj udaji...ugovore porodice brak i dodje ona na dan vencanja da pomogne u spremanju i da se uda jelte.gleda ona masu zvanica i pita majku "jel majko,a koji je moj coek"..."el vish tamo onog sto sedi uz odzakliju...e to je tvoj coek"..."i vidim ja nesto malo,drljavo,prljavo,slinavo"...

bolje bilo nekad...posteno :aha:

Back