Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Sva sreća pa ne troluješ sopstvenu temu opet sopstvenim nevaspitanjem i poganim jezikom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki mushkarci pamte,razmishljaju i izvlache zakljuchke.Mislish li da treba iskljuchiti mozak kad je zena u pitanju?ovo k'o moj bivsi da je rek'o![]()
Da li je razlicita ljubav muskarca i zene...?
Da ne rasteramo ljude, sta god podrazumevali pod ljubavlju....
Cak i kad mislite na zaljubljenost, strast, sladostrasce, ja vam tu ne mogu ovog trenutka pribliziti razliku izmedju tih stvari...
Znaci sta god podrazumevali i kako god delili samu ljubav, postoji li razlika izmedju karakteristika muskarca koji voli i zene koja voli....?
Postoji razlika u manifestaciji ljubavi kada oboje vole. Neko cuti, jedva otvori usta, neko uzme megafon i dere se kroz njega da je zaljubljen, sve to ne zavisi od pola, nego od karaktera neke osobe. Neko se mozda promeni i postane otvoreniji, a neko voli sam u sebi da uziva u tom osecaju. Nikakva generalizacija nije moguca u ovom slucaju, a posebno ne podlea po polovima.
Samo da naglasim ......
Pitanje je da li je razlicita ljubav kod muskarca i zene....
To je razlicito pitanje od manifestacije ljubavi kad oboje vole jedno drugo....i sami znate da se osobe razlicito ponasaju kad su u paru i kad su odvojeno od parnjaka...
Sopstveno sagledavanje i odnosi prema svetu u vremenu kad volis je razlicito od manifestacije ljubavi......ka parnjaku...
Ne vidis da zasmrdis temu gde god se pojavis...pa ti pomazem i razmazem...
Neki mushkarci pamte,razmishljaju i izvlache zakljuchke.Mislish li da treba iskljuchiti mozak kad je zena u pitanju?
ne kad je zena, kad je ljubav u pitanju
nema tu mozga, zahebes se sto puta, pa jednom valjda neces![]()
ne kad je zena, kad je ljubav u pitanju
Kakva ljubav?To je samo poremechen rad hormona i nista vishe.Tu mozesh svaki put da se zaebesh ako si slaba sa matematikom.ne kad je zena, kad je ljubav u pitanju
Kakva ljubav?To je samo poremechen rad hormona i nista vishe.Tu mozesh svaki put da se zaebesh ako si slaba sa matematikom.
moja matematika je da, ako me jedan zahebe, ne mora da znaci da su svi takvi
Iliti i corava koka jedno zrno ubode.Pravilo broj jedan, treba ti samo jedan zasto bi razmisljala kad je lakse na srecu. Pametnica.
![]()
Ja sam ubola, razmislila i pobedila u toj igri na srecu![]()