Muska i zenska ljubav

Da li je razlicita ljubav muskarca i zene...?

Da ne rasteramo ljude, sta god podrazumevali pod ljubavlju....
Cak i kad mislite na zaljubljenost, strast, sladostrasce, ja vam tu ne mogu ovog trenutka pribliziti razliku izmedju tih stvari...

Znaci sta god podrazumevali i kako god delili samu ljubav, postoji li razlika izmedju karakteristika muskarca koji voli i zene koja voli....?

Postoji razlika u manifestaciji ljubavi kada oboje vole. Neko cuti, jedva otvori usta, neko uzme megafon i dere se kroz njega da je zaljubljen, sve to ne zavisi od pola, nego od karaktera neke osobe. Neko se mozda promeni i postane otvoreniji, a neko voli sam u sebi da uziva u tom osecaju. Nikakva generalizacija nije moguca u ovom slucaju, a posebno ne podlea po polovima.

Postoji razlika u manifestaciji ljubavi kada oboje vole. Neko cuti, jedva otvori usta, neko uzme megafon i dere se kroz njega da je zaljubljen, sve to ne zavisi od pola, nego od karaktera neke osobe. Neko se mozda promeni i postane otvoreniji, a neko voli sam u sebi da uziva u tom osecaju. Nikakva generalizacija nije moguca u ovom slucaju, a posebno ne podlea po polovima.

Znaci oni koji kazu da zena unosi emotivnost u odnose nisu u pravu? Ako razlika ne vazi u ljubavi, zasto bi vazila na bilo kom planu?

Samo da naglasim ......
Pitanje je da li je razlicita ljubav kod muskarca i zene....

To je razlicito pitanje od manifestacije ljubavi kad oboje vole jedno drugo....i sami znate da se osobe razlicito ponasaju kad su u paru i kad su odvojeno od parnjaka...
Sopstveno sagledavanje i odnosi prema svetu u vremenu kad volis je razlicito od manifestacije ljubavi......ka parnjaku...

Samo da naglasim ......
Pitanje je da li je razlicita ljubav kod muskarca i zene....

To je razlicito pitanje od manifestacije ljubavi kad oboje vole jedno drugo....i sami znate da se osobe razlicito ponasaju kad su u paru i kad su odvojeno od parnjaka...
Sopstveno sagledavanje i odnosi prema svetu u vremenu kad volis je razlicito od manifestacije ljubavi......ka parnjaku...

Pitanje se odnosi kada su zajedno ili kada su odvojeni ili tretirati oba slucaja?

Ovo je ono sto ja zovem seljacka mudrost oko ljubavi...
Rec seljacka je zato sto seljanke to ne kriju, a gradjanke imaju toga i manje i kriju....
Seljanka kaze, vreme ide, ja radim na tome aktivno....mora kad tad da se vidi koliko sam dobra, (a nekome je sasvim sigurno idealna ili blizu)....

Njoj ne smeta sto se celo selo smeska jer ju je zaebao pera pa navuko mika i uhvatio deki na alkohol....Svoje greske nece ponavljati to ce nekome biti preporuka a ne falinka...

Moje misljennje je da svaku osobu u svom zivotu volis na drugaciji nacin..Kao sto mamu ne volis na isti nacin kao tatu,ni brata kao sestru,niti si jednako vezan za sve te osobe koje bi trebale biti jednake u srcu..Tako je isto i sa momcima i devojkama a i sa godinama u kojima prozivljavas tu ljubav.Mislim da mnogo toga zavisi od odnosa,hemije,osobe...A i tacno je da muskarci generalno nemaju pojma da povredjuju svoje devojke nekim postupcima i recima,bez obzira koliko vole iste.Ali kada devojka ostavi muskarca koji je voli on ce nju i dalje voleti i patiti za njom vise nego devojka koju ostavi momak kojeg voli.To samo pokazuje da su devojke sposobnije da krenu dalje kada vide da je gotova jedna emotivna veza,vise nego muskarci.Oni kao da ne umeju da se snadju i da nastave svoje zivote bez te devojke..ETO.

Nisam upucena u tudje ljubavi, u smislu da bih mogla da ih tipiziram. Poznata su mi samo ponasanja ljudi koji imaju nekog koga kazu da vole u razlicitim situacijama.
Cini mi se da jedino znam kako ja volim, kao i ono lose i dobro sto je posledica toga, iako bi se mozda moglo reci da ljubav ne moze da donese nista lose, jer inace nije ljubav (pa super kad bi neko mogao da iskristalise svoja osecanja i prilagodi svoje postupke tako). Potpuno izobliceno lice od patnje zbog ljubavi videla sam samo svoje i jednog koji je mene voleo. A tu nije bilo razlike. Pritom, ne zelim da velicam ljubav koju sam ja osecala ili koju je neko osecao prema meni, nego da kazem da mi se cini da svako moze da zna jedino za sebe, a u slucaju ocene ljubavi bilo koga drugog ne moze a da ne utka i deo svog, a to onda nije to.

Back