Poenta postoji, i kažem to kao neko ko voli da dobije te reči, ali je škrt na istima, kao taj tipski muškarac. Da, postoji taj stereotip za muškarce, smao mislm da je prilično nepravilno postavljen. Najveći broj i jednih i drugih su ovako isto škrti na rečima kao ja. Ali, poenta itekako postoji. Možda ne u zasipanju rečima, ali u povremenom pojašnjenju, svakako.
Zaljubljen čovek (i muškarac i žena) ne vidi stvari preterano realno, pa se često može desiti da ne može da razluči da li je osoba sa kojom je zaljubljena u nju/njega ili ne. A i "zaljubljena" je jedan komplikovan izraz koji ima iljadu podoblasti.
Elem, pod takvim okolnostima najbolje je jednostavno reći. Kada neko ne govori ništa, zaljubljenog izjeda ta ćutnja i sumnja da nije stvar baš ista kod druge osobe. Paranoja možda no, svejedno.
Najčešće, kad ćuti, muškarac uopšte ne voli tu ženu. Bar sam ja tako stekla utisak.
Tako da da, mislim da je potrebno to reći tu i tamo, iako to i sama ne praktikujem. Al ajd, ne moraš se složitzi sa mnom. Poljubac koji si spomenuo može da bude i samo izliv strasti.
Ne znam. Toliko puta sam ga pitala zašto insistira na podelama toliko, kaže da ne razume šta ga pitam.