storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.022
Мени је ОК.
Nisu mi se nikad dopadali frajeri koji imaju probušene uši.Dakle...shta mislite o muskarcima koji nose mindjusicu...da li wam je to OK,ili ne...?
Sad cu da ti pojasnim.Topika, ne znam šta je PRISING??!Pojasni, molim te!
![]()
Bravo. Meni moji ostavili izborMeni je totalna glupost da roditelji buse usi bebama... Kao prvo ruzno izgleda, narocito ako su one male zlatne alkice, totalno seljacki...Tim pre ako je musko u pitanju. A kao drugo treba detetu ostaviti izbor kad odraste da odluci da li zeli da se busi ili ne.
Sto se tice muskaraca sa mindjusom, zasto da ne, nekima fantasticno stoji... Naravno mislim na uho i eventualno obrvu... Na svakom drugom mestu izgleda odvratno...
Eee, lako tebi kad bušiš tamo gde je nekad već bila rupica!Sad cu da ti pojasnim.To je kad uzmes kao ja iglu i dobro je ocistis alkoholom, stavis je u uvo tamo gde ti je nekad bila rupa, i busis, vrtis, okreces, zavijas, uvijas, primacinjes ogledalo, zatezes uvo, probas sa mindjusom da probusis, pa ponovo iglom, sat vremena, dok ne probusis uvo.
stoooo??? samo VIP, samo REJV!ok mi je mindjusa i neki prsinzi osim ako nisu oni "dijamantski" zali boze i tih muskaraca i njihovih cirkona i na sta sve to zajedno lici :shock:
i meni...bas mi je to odvratno...Meni je totalna glupost da roditelji buse usi bebama... Kao prvo ruzno izgleda, narocito ako su one male zlatne alkice, totalno seljacki...Tim pre ako je musko u pitanju. A kao drugo treba detetu ostaviti izbor kad odraste da odluci da li zeli da se busi ili ne.
priznaj da nosis dijamantsku mindjusustoooo??? samo VIP, samo REJV!![]()