Mushka frustracija

raindog:
Ako te bash zanima, otkud mi ideja za ovakvo pitanje, juche sam chitala neshto, pa sam se iznenadila kako je prvi put u dijalog stavljena rechenica koju izgovara mushkarac a tipa:" zar ti mislish da mene... ne frustrira, kada nisam u stanju da ... zheni koju volim..."
eto otud pitanje, obichno su zhene isfrustrirane, a onda kad se to ispolji kroz agresivnost, onda se svakako etiketiraju...
a sta je sa mushkarcima ? (pitam se )
Muskarci su sledeci:
1) Bole ih qurac za partnerku (australopitekus balkanis)
2) Frustriraju se, ali nista ne rade po tom pitanju (da zadovolje partnerku) (homo balkanis)
3) Umeju da rade (latinus loverus)

Australopitekus Balkanis

To je klasican balkanac, koji smatra da je njegov qurac sve sto je zeni dovoljno. Obicno ovi primerci se dive, dice i hvalisaju cinjenicom da su muski sovinisti.

Ako su ozenjeni smatraju da oni imaju prava da varaju zenu, a zeni zaprete da ako ih prevari da ce da je ubiju.

Ove primerke bih stavio u koncentracioni logor.

Homo Balkanis

Ovo je malo napredniji primerak u odnosu na Australopitekus Balkanis. Problem kod ovog primata jeste sto nije sapientis. Sada cu da pojasnim.

Ovi primerci se opteresuju svojim izgledom, svojom virilnoscu, i svim ostalim nebitnim stvarima u zivotu.

Kriju se iza njihovih praznih reci i jadnih (laznih) pokusja da ugode partnerki.

Ovi nisu za koncentracioni logor, ali nebih preporucio rasi Puela Balkanis da imaju previse sa ovakvim, praznolikim primercima.

Latinus Loverus

Latinus Loverus je jedan izuzetno redak primeerak na podruciju Balkana. Ovi primercisu dovoljno samosvesni da su u stanju da komuniciraju sa svojim partnerima. Nije ih stid da odaju svoje najgore tajne i nije ih blam kada imaju neki problem. Ne kriju se iza laznog machizma, i nisu shovinisti.

Ovi primerci nisu imali mnogo partnerki (tojest ne hvale se i nemaju potrebu da poyebu sta stignu, oni traze kvalitet a ne kvantitet), ali one koje su bile sa njima su bile generalno zadovoljne njihovim mogucnostima.

Ako neki primerak Puele balkanis naidje na latinus loveusa ni pod koju cenu nesme da ga izgubi.

Gazdarica:
Dobro, posto ste se oprali, sad budite dobri i znate vec sta :arrow: vratite se na temu... :!:

Izvini a zasto moje teme zakljucavas bez opomene?U redu za onu temu za recenziju ali ZA MOG PRIJATELJA?Ja ne znam ali ako je to vid osvete, reci pa da se vise ne pojavljujem na Forumu.
I sve ti smeta sto kazem a:
1/Nikog eksplicitno ne vredjam
2/Ne iznosim proizvoljne zakljucke vec samo misljenje
3/Tema o SWINGERIMA se pretvorila u caskanje o svemu i svacemu pa nije zakljucana.
Mislim da na ovom forumu treba MODERATOR a ne PREDATOR.
I necu da ti saljem privatne poruke vec hocu da kazes pred svima zasto zakljucavas neke moje teme bez opomene.Zapravo ne znam, mozda je zakljucao drugi moderator ali to je nebitno.
Ako si Moderator, ne ucestvuj u diskusijama da se ne bi posle ljutila na zezanje i povredjenu sujetu.Ja dok sam na ovom forumu trpecu sve zayebancije na moj racun i jer sam svesno usao u igru a i po prirodi nisam sujetan covek.
Ako treba da strepim od toga da pazim sta cu da kazem a Internet forum je-onda ovo nema svrhu.Tebi ako se ne moderira tema 'ljubav i sex' otvorite temu 'ikebana, rucni rad i kukicanje'.Tamo sigurno nece biti razloga da se nerviras.

®:
kučka:
Najveća muška frustracija je kada vam se ne digne.Tada ste u stanju da sečete vene,besite se na
drvo,tražite savet od svih muških prijatelja i kao zadnja očajnička mera -dodjete na ovaj forum .A o tome koliki vam je neću ni da počinjem.U vojsci prvo što uradite merite ih, budi bog snama i muškom sujetom.
ova je loooooda, skrozzzzzzzzzz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

najviše volim kada misle da sam loodddaaa,tad nastaje pravo ludilo.bez frustracija.a da ti odgovorim za onaj zaključani topik.imam ja mooda ali je takmičenje u crtanju bilo javno i propisi nisu dozvoljavali skidanje skroz.nadam se da si zadovoljan,mali.

snoshaj efendija:
Gazdarica:
Dobro, posto ste se oprali, sad budite dobri i znate vec sta :arrow: vratite se na temu... :!:

Izvini a zasto moje teme zakljucavas bez opomene?U redu za onu temu za recenziju ali ZA MOG PRIJATELJA?Ja ne znam ali ako je to vid osvete, reci pa da se vise ne pojavljujem na Forumu.
I sve ti smeta sto kazem a:
1/Nikog eksplicitno ne vredjam
2/Ne iznosim proizvoljne zakljucke vec samo misljenje
3/Tema o SWINGERIMA se pretvorila u caskanje o svemu i svacemu pa nije zakljucana.
Mislim da na ovom forumu treba MODERATOR a ne PREDATOR.
I necu da ti saljem privatne poruke vec hocu da kazes pred svima zasto zakljucavas neke moje teme bez opomene.Zapravo ne znam, mozda je zakljucao drugi moderator ali to je nebitno.
Ako si Moderator, ne ucestvuj u diskusijama da se ne bi posle ljutila na zezanje i povredjenu sujetu.Ja dok sam na ovom forumu trpecu sve zayebancije na moj racun i jer sam svesno usao u igru a i po prirodi nisam sujetan covek.
Ako treba da strepim od toga da pazim sta cu da kazem a Internet forum je-onda ovo nema svrhu.Tebi ako se ne moderira tema 'ljubav i sex' otvorite temu 'ikebana, rucni rad i kukicanje'.Tamo sigurno nece biti razloga da se nerviras.

tebi riknuo kuler zbog frustracija a sve više si moj čovek.

crvicu, vidim da poznajes mentalitet balkanaca. jer i ti pricas svojim drugovima kako je bitan kvalitet a ne kvantitet? kad te pitaju zasto nemas devojku.

ja se frustriram kada pomislim dadevojka daje manje od mene u vezi. emocija. ne volim da samo ja volim. jako volim da me devojka prati tu. ne previse da me smori. a ako je ne zadovoljim,sexom, cekam i polako se prilagodjavam.sex prepustam devojkama da me vode. to je frustracija ,ali manja.ukoliko je ne povezem sa njenim poverenjem u mene.

Dakle evo pravih frustracija:

1.početak: DA LI ĆE MI SE OSUŠITI RUKE :?
2.prvi seksualni kontakt: ŠTA DA RADIM,ŠTA DA RADIM,ŠTA DA RADIM.......HEEEEEEEELP :shock:
3.drugi sex kontakt: hoće li da se digne opet i da ne svršim brzo kao pre :roll:
4..kasnijeeeee: hoću li moći da zadovoljim obe u isto vreme :evil:
5.prvi grupnjak- OLAKŠANJE:ima i manjih od mog :D URA
6.mnogo kasnije i posle mnogo kontakata: yebe mi se za frustracije dok god ima ženskog sveta oko mene.
:twisted: :twisted: :twisted:

Back