Muščarci sa ili bez brade

Sa ili bez brkova?

• Sa brkovima

glasova: 3 15,0%
  • Bez brkova

glasova: 17 85,0%

• Ukupno glasova
    20
  • Anketa je zatvorena .
ne volim brkove osim za spdrnju, a u poslednje vreme su nesto u modi, pa malo malo vidim nekog momcica sa brcicima...mada sasvim pozitivno uticu na moje raspolozenje i smeh :)

al shvatih da bradu bas volim...ne onu popovsku, vec kracu i da ne bude ona yebacka sa nekim umetnickim momentima nego normalna...al samo brcici :lol: pa ne bih bas :))))

Eto ti sad. Nikome se ne sviđa ni jedna dlaka na licu. Najozbiljnije se osećam srećnikom što se nekako izljubih sa ponekom devojkom s obzirom na to da sam neobrijan skoro ceo život.
Ali Hoki je genije - četeres godina ima, a nije se ljubila gde ima malo bradice. Pa gde ti je istraživački duh, makar da probaš crna Hoki.
Pa ja sam se bre ljubio sa ženom sa brkovima i bradom, a ti nisi probala sa muškarcem. Bouže svašta.

Eto ti sad. Nikome se ne sviđa ni jedna dlaka na licu. Najozbiljnije se osećam srećnikom što se nekako izljubih sa ponekom devojkom s obzirom na to da sam neobrijan skoro ceo život.
Ali Hoki je genije - četeres godina ima, a nije se ljubila gde ima malo bradice. Pa gde ti je istraživački duh, makar da probaš crna Hoki.
Pa ja sam se bre ljubio sa ženom sa brkovima i bradom, a ti nisi probala sa muškarcem. Bouže svašta.

:eek:

Pi, sunce ti žarko!

Back