Mumijevi

Aleksej_BASO:
.Nego - AKCIJA!!!

Sta kazete da mi koji smo iz NS potegnemo veze i trazimo nekoga da nam nabavi to iz TV Apolo? Oni su to pustali i sigurno imaju sve epizode.
To je dobra ideja, ali ako znaš nekog iz Apola.., ili ako Svire zna :)
Ja im sad poslala mail :-) :-) :-) da puste ponovo, pa da neko snimi :D
Ali sigurno sve trče da me poslušaju... :cry:

M.Gorkog 6:
To je dobra ideja, ali ako znaš nekog iz Apola.., ili ako Svire zna :)
Ja im sad poslala mail :-) :-) :-) da puste ponovo, pa da neko snimi :D
Ali sigurno sve trče da me poslušaju... :cry:

Pa s obzirom na to kakav im je program "popunjen" ne bi im tesko palo...

Jedino sto nam onda treba neko ko ce redvono da snima to, i da ima TV karticu... A tonisam ja!

I dan danas ih gldam..ranije kada su se davali na Tv ja sam ih snimala na video kasetama, obozavala sam crtani.Sada ih gledam na videu imam skoro sve epizode, znam da se ne daju vise tj davali su ih na HRT-u ali nije bilo to to...glasovi su im drugaciji, cak se i likovi drugacije zovu...Nisam znala da ima ova tema i da je uopste neko kao ja zaludjen njima...to sam tek sa provalila a pre desetak minuta sam gledala mumija:)....taaako su slatki, vracaju me u detinjstvo.Od crtaca jedino sto vredi po meni su mumijevi i naravno neprevazidjeni dizni...

Ja sam bas danas prelistavala svoj leksikon od pre ko zna koliko godina i naravno sam se sama upisala i sad ima pitanje ``Koji ti je omiljeni crtac?`` a ja nabrojala tamo neke i pise mumijevi, a meni poznato i ne mogu da se setim. Bas je extra sto se dosta nas seca:)

Verovali li ne da sam se pre neki dan setila mumijevih... Onako bez veze padose mi na um.... a nisam zanla da tema postoji... Xe xe xe,, Extra crtać, obožavala sam ih.... Ja se sećam one epizode kad su im se neke pijavice bele razmilele po kuci i kad su ( čini mi se počele da im niču ispred kuće???) .... Koga god sam pitala da li se secaju serije, niko se nije secao.... tat Mumi je zakon

gledala sam daaavnooooooo,kad ''u'vatim'' da se malo opustim...a Bosanci su... dobro sinhronizovali ali mi nekako smijesno ne znam zasto...
nije to los tako crtani,drugaciji.
Jeste li znali da su oni TROLOVI?!Ja sam svo vrijeme mislila da su nilski konji!

Saro secas se epizode kad su ih uhvatili u zoloski vrt jer su nilski konji a onda je mumka ili mumi otisao o sertifikat u kojem jasno pise da oni nisu NISLKI KONJI :D
ne sjecam se, vjerovatno se autor crtanog (odnosno stripa)pokajao sto ih je nacrtao kao nilske konje pa da mu savjest bude cista :)
zezam se,slatki su.
p.s.u Crnoj Gori su se davali u Monteni i reprizirali su ih 15 puta.Da li ih jos repriziraju ako znas :) ?
U Finskoj jedna zena zivi u kuci koja izgleda (tako je rekla da joj je naprave) kao kuca Mumijuevih.A u Finskoj,oni su styvarno popularni ima ih cak i na avionima!

Back