Mumijevi

Zdravo, narode... :razz: Evo, meni nešto nampali Mumijevi, ja uključim Google-pretragu i pojavi mi se ovaj forum sa vašim razgovorom na temu moje omiljene crtane serije... I ja se registrovao... Meni je, ljudi moji, životna želja ovakva: :wink: "Hotelska soba sa ogromnim bračnim krevetom samo za mene. Na jednoj strani krreveta nepresušna gomila čokoladica, bombona, voća i svega naj, naj. Na drugoj strani kreveta, gomila bezalkoholnih pića, gustih sokova... Ispred kreveta ogromni plazma TV koji neprekidno emituje epizode 'Mumijevih'. Moj život bez obaveza. Dani slobode da ležim u tom krevetu i gledam predivne slike i slušam prelijepe glasove iz Doline Mumijevih..." ;-)
Eeee, kako je bilo lijepo biti dijete i od vikenda do vikenda čekati nove epizode. :cry:
Sve što vas interesuje vezano za njih, pitajte mene (istina, ne znam ni ja sve, ali znam dosta)! I just adore them! ;)

Pjesmica: (početna)
Kad Mumi glasno zove te,
A Mumi Tata čeka te,
Pridruži im se, vidjećeš
Kroz avanturu brzo ćeš
Stić' u dolinu...
Stić' u dolinu...

U Mumi domu naći ćeš
Sve prijatelje s njima ćeš
Kroz džunglu proć', na otok doć'
Na čarobnom oblaku,
Pa u dolinu... Pa gdje?
Pa u dolinu... Pa gdjeeee?!
Pa u dolinu...

Ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma
Ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta
Ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma

Ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma
Ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta
Ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma

Pjesmica: (završna)
Kad sunce zađe, mrak te snađe, Muuumiiiii...
Mumi Dom zove, nudi ti snove, hej, Muuumiiiii...
Tu se svi veselo igraju, a šume smjehom odjekuju
Hej, Muuumiiiii...Muuumiiiii...Hej, Muuumiiiii...Muuumiiiii...
Hej, Muuumiiiii...Muuumiiiii...
*ka kraju se stišava

Pozdrav od Sanela, BiH!!! :) :D 8-)

Bravo care!!!

Ja isto jako volim mumijeve...

Nisam siguran da ima lia voleo bih kada bih ima mogucnost da skinem sve epizode preko neta ali to samo ako je neko snimao kod nas, mislim da bude sa "nasom" (bosanskom) sinhronizacijom...

TO bi bilo preterano... :)

xixi onaj sto posjeca na kengura se zove NJusho. On mi je najaci lik bio,mnogo je volio novac xaxa,kad je bogata tetka dzejms dosla sa svojim novcem on mrcho nosi onu tezinu :) a ona mu na kraj da 2 zlatnika xexe ma lik je bio u scenama jer je bio plasljiv i nije umio da pliva :)

Ne brini se ti ništa, reći ću dečku da ti pošalje, on se ionako bakće s tim skidanjem (joj, al ću da ga iŽljubim kad mi stignu Mumijevi.....:razz: )
♫ Muuuumiiiiii, hej Muuuuumiiiiii... ♫

joj molim te posalji i meni, mumi je najlepsi crtani!!! ne mogu da se registrujem ni ja tamo :( ali ako je stvarno to bosanska sinhronizacija... sta reci.. snovi se ipak ostvaruju!

neka mi neko posalje taj torrent, molim vas
pozdrav!

Alekseje, jesi li skinuo mumijeve sa tog famoznog torenta? Otkad sam procitao da su na bosanskom, samo o tome mislim :(. Molim te, ako nabavis torent posalji mi na mail.. i ja cu tebi podrzaumeva se. Hvala i pozz :)

Evo, sad mi je reko dečko da će večeras poslati :)
Aj deco ako prvi skinete, javite kakvi su, koliko je epizoda, kakva je slika... sve... Meni je tek na 30%, JAAAKOOOO sporo ide, a ne mogu više da se strpim.... :!: :!: :!:

e M.Gorkog, hvala ti puno. ;) sad je na mene red da vam pomognem. vec duze vreme imam neki Bit-Comet program za skidanje sa torenata, i ponekad ume da bude bas puno bolji od mTorrenta. Mumi mi ide sporo, ali ide. Cim nadjem sajt sa koga moze da se skine taj Bit Comet, stavljam vam, pa ako vam bude blokiralo sa mTorenta... probajte ovaj. Hvala puno jos jednom! kiss :-D

Joj moram vas razočarati... :cry: :cry: :cry:
Sad sam pogledala ovih 30% što su skinuti. Slika je očajna, sve u nekim kockicama, pa se trese, pa nešto treperi, pa se onda i ton zakoči... Ne možeš uopšte normalno da gledaš... Buuuu, plakaću... :cry:
Ali bar sam ih videla sve, i čula im preslatke glasove :)
E stvarno, valjda ćemo jednog dana nabaviti noooormaaaalneeee Mumijeve....

CEkaj da skine do kraja... Znas kako ako je zvuk bar dobar moze se iskoristiti u slucaju da se nedge nadju sa stranom sinhronizacijom.

Nego - AKCIJA!!!

Sta kazete da mi koji smo iz NS potegnemo veze i trazimo nekoga da nam nabavi to iz TV Apolo? Oni su to pustali i sigurno imaju sve epizode.

Back