Muke po skajpu

gost 287528

Elita
Poruka
20.347
Kaže meni XY gospodin kako je na jednom forumu gledao fotke od jedne cice forumašice, a sve nešto rasparčane, te noge, te laktovi, te nokti...Kosa...
I sirotan je sklapao mozaik mesecima, jer cica beše rečita i onako zavodljiva, vešta u konvrezacijama.
Nekako su već prešli na privatne poruke, ali i dalje su vodili neke zanimljive diskusije po ranoraznim temama (iliti filozofirali, ostavljali utisak elokventnosti, bla bla...)
Epilog je pomalo žalostan. On je od onih sličica u glavi stvorio nimfu, a prikaza na skajpu je bila pozamašna žena (doduše ne preterano ružna), ali ni približna onoj mitskoj slici koju je ostavljala na forumu.
Dakle, koliko se fotošopirate ili koristite neke aplikacije na fonu kada kačite fotke na forum?
I drugo pitanjce: imate li slična iskustva kao gospodin XY?
Ako imate, zašto nećete da pričate o tome?
Ako nemate, svakako ste dobrodošli na temu- zabiberite i vi neku pametnu :lol:

imam,ali nije uopšte u pitanju igra fotošopom..:)
sve u svemu,fotka nikad ne može u potpunosti da dočara realno stanje osobe u rl...
samo odaberem one,po mom mišljenju najreprezentativnije..ubijte me sad...:rumenko:

- - - - - - - - - -

mislim realno stanje fizičkog izgleda

imam,ali nije uopšte u pitanju igra fotošopom..:)
sve u svemu,fotka nikad ne može u potpunosti da dočara realno stanje osobe u rl...
samo odaberem one,po mom mišljenju najreprezentativnije..ubijte me sad...:rumenko:

- - - - - - - - - -

mislim realno stanje fizičkog izgleda
Ajme Šime, nećemo te ubijati, koristan si kao potencijalni svedok saradnik, naravno bez nadoknade, samo mi objasni kako biraš reprezentativne primerke tj primerkice?

- - - - - - - - - -

masta moze svasta,
dok realnost ne osamari :lol:

-----------------------------------------------

ti bi da saznas koga smo sve upoznali iz virtuele:mrgreen:
moze...na pepeju
:per:
Ne bih da saznam, naročito se plašim od navođenja nik name-a, nego pitam, onako, zanimljiva mi je pojava da se prčka sa rastezanjem tela, brisanjem bora i sl. u želji za fasciniranjem nepoznatih ljudi.

Ne grayskališem se, sepija mi ne kvari lik. Nema rekodiranja kvaliteta .png-a. Ili, ako je stvar ozbiljna, .bmp-a ili .tiff-a, čak i .svg-a.

Zategnem samo biceps, i nasmejem se.
Ovo zna ljude da nervira. Upadoh u mnogo nevolja, ovako.Ma začudili bi se kada bih vam pričao. No ja ne marim. Truncateujem njihovu zlobu. Salomim im čkapi. Pogladim kovrdžu.
O da.

ma ne Egona,mislio sam na biranje svojih reprezentativnijih sličica,to jest one za koje ja smatram da su najbolje...
a da se bavim fotošopom,to ne ,ni u ludilu,em i da hoću ne znam,nisam se još bakćao tim stvarima...to mi je nekako u rangu nekakve krađe..

Ne grayskališem se, sepija mi ne kvari lik. Nema rekodiranja kvaliteta .png-a. Ili, ako je stvar ozbiljna, .bmp-a ili .tiff-a, čak i .svg-a.

Zategnem samo biceps, i nasmejem se.
Ovo zna ljude da nervira. Upadoh u mnogo nevolja, ovako.Ma začudili bi se kada bih vam pričao. No ja ne marim. Truncateujem njihovu zlobu. Salomim im čkapi. Pogladim kovrdžu.
O da.
Pošteno :heart:

- - - - - - - - - -

dodji,
da te naucim da budes dobrica :flert:
i...srecna :)

dragi tibi
u čemu je moj problem?
Smatram da sam dobra i srećna, molim te pomozi mi da shvatim kako to nisam :lol:

ti se poznajes najbolje (ako si iskrena prema sebi;) ),
idem od toga...
da nemas problem :)
Ne kontam ovaj post, msm ovo poslednje, ali odoh i ja da spavam :) Tjaos

- - - - - - - - - -

ma ne Egona,mislio sam na biranje svojih reprezentativnijih sličica,to jest one za koje ja smatram da su najbolje...
a da se bavim fotošopom,to ne ,ni u ludilu,em i da hoću ne znam,nisam se još bakćao tim stvarima...to mi je nekako u rangu nekakve krađe..
Dobro, dobro.
A ne prepoznaješ fotošop fotke?

Dobro, to je tužna priča, prestani da se cepaš :zcepanje:
Verujem da na Krsti niko ne koristi fotošop.:rotf:

Kaže meni XY gospodin kako je na jednom forumu gledao fotke od jedne cice forumašice, a sve nešto rasparčane, te noge, te laktovi, te nokti...Kosa...
I sirotan je sklapao mozaik mesecima, jer cica beše rečita i onako zavodljiva, vešta u konvrezacijama.
Nekako su već prešli na privatne poruke, ali i dalje su vodili neke zanimljive diskusije po ranoraznim temama (iliti filozofirali, ostavljali utisak elokventnosti, bla bla...)
Epilog je pomalo žalostan. On je od onih sličica u glavi stvorio nimfu, a prikaza na skajpu je bila pozamašna žena (doduše ne preterano ružna), ali ni približna onoj mitskoj slici koju je ostavljala na forumu.
Dakle, koliko se fotošopirate ili koristite neke aplikacije na fonu kada kačite fotke na forum?
I drugo pitanjce: imate li slična iskustva kao gospodin XY?
Ako imate, zašto nećete da pričate o tome?
Ako nemate, svakako ste dobrodošli na temu- zabiberite i vi neku pametnu :lol:

Volim vase zenske prozivke...:cool:

Sta da ti kazem osim da je taj tvoj "gospodin" malo retard... Ko se jos pali na koktiz...:roll:

Mada, retardi se danas uzgajaju te je to normalno...:kafa:

Ja se malo napalim kada procitam neke pametne zenske postove..., Utisak pametne moci :zaljubljena: koje odaju 2 zene na pdf Zene :per:, ali toga na primer realno nema na LjiS-u.:(

Postao mnogo neaktivan taj pdf, samo neke perverzije...:roll:, a ja neam stomak za to...:ljutko:

Ne fotosopiram nista, trudim se da izgledam sto je moguce vise retardirano na slikama, a i u RL i polazi mi za rukom.:aha2:

Posto je gospodin resenje je da mu se nadje neka koja ce da ga muze i peljesi, a ako nije neka ostane tuzan i nikakav..., jer bez zene i keksa na kasicicu muskarac je tuzan i nikakav, a smisao dobija samo u bracnom ropstvu gde platu i ziot daje opajdari.:zelenko:

Poslednja izmena:

Back