| |
Aleardo Aleardi, 1812. – 1878., talijanski pjesnik |
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
| |
Aleardo Aleardi, 1812. – 1878., talijanski pjesnik |
Meni je rađe, časnije i slađe kada zadovoljim druge, naročito moje slatke prijateljice, to je najbolji način da ukrotim i samoga sebe …
Aleardo Aleardi, 1812. – 1878., talijanski pjesnik
ti nikome ne mozes testirati granice jer ti ne znas pre svega za svoje granice jer da znas ne bi bila ti vec onTi čoveče imaš neki žestok kompleks. Kao da te lično vređa što drugi ne mogu da pojme velike kosmičke istine od silnih škola koje su iškolovali.
Nikad nećeš imati diskusiju sa mnom.ti nikome ne mozes testirati granice jer ti ne znas pre svega za svoje granice jer da znas ne bi bila ti vec on
jak si mi ti vilozov kad osetis tanak led pod debelim nozicamaNikad nećeš imati diskusiju sa mnom.
kako kazes cesto, cuti fasisto... jel tako?Ne, nego se gubi poenta diskusija kad se u svakom drugom postu viče: glupačo, glupačo.
Zašto bi neko učestvovao u takvoj diskusiji.
da bi bila filozof moras da imas izrazen ego a ne njegovu imitaciju... da nema ega bila bi jos na drvetu trazeci razum u njegovoj krosnjiNemam predstavu o čemu pričaš, niti želim da znam.
Ja sam o temi Odgovornost nastavila diskusiju privatno, sa ljudima koji su želeli da diskutuju.
наслов теме је?tvoje misli su inace samo projekcije a to je zato sto zena cesto umisli da je super zena zbog mrvice znanja ne shvatajuci da je zena greska prirode
ako mistik moze biti fasista onda i ja mogu biti budalaнаслов теме је?
стварно сматраш да је жена грешка природе?
такве будалаштине нису за тему.