JA KOJI JESAM
Poznat
- Poruka
- 7.799
Evoooo...
![]()
Bravo Wittgenljube Dragosteine, izvrsno. Samo nigdje odgovora. Zakazao ti genijalni Adamov gen, cvrc.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evoooo...
![]()
Evoooo...
![]()
Subjektocentričnost čoveka ga upućuje na samo jednu istinu,dok stvarnost je policentrićna
i prava istina o stvarnosti je policentrićna-toliko ima istina koliko i entiteta koje je iskazuju!
Objasnio sam u temi o slobodi da tu istinu može znati Weltgeist (istinu sveta ljudi),Sent spirit,
Prana,Duh Univerzuma i sl.

Nema odgovora. Dragostein opet podvio rep.
Lukav um, nema šta.

Dunning-Krugerov efekt je sklonost prema kojoj ljudi ispodprosječne inteligencije smatraju da su inteligentniji nego što to jesu u stvarnosti i istodobno podcjenjuju inteligenciju ljudi koji im stoje nasuprot.
S pdf Psihologija.![]()
Nisam ja to citirao iz wiki...Ima tamo tema o tom...A Wikipediju previše anatemišete...Meni je dobar podsetnik na davno pročitane knjižurine...opet lupetas...prvo spoznaj svoje duhovne mogucnosti pa onda pokusaj da razumes tudja ucenja..a ne da apsorbujes znanje sa wikija kao macka koja mrda repom na wiskis... tragedija si
Nisam ja to citirao iz wiki...Ima tamo tema o tom...A Wikipediju previše anatemišete...Meni je dobar podsetnik na davno pročitane knjižurine...

Jednostavno je to...izgleda...
Lobanja ti je kao mišolovka :senzacija može unutra,ali napočje niks! To što mi laprdamo i gibamo ,to je samo reakcija na tog miša-senzaciju!
A taj miš-senzacija se vremenom smiri,ako ga ne hranimo -smanjuje se i na kraju ga se jedva i sećamo ili novi mišovi-senzacije ukvaćeni u tu lobanju-mišolovku
bivaju aktuelni...
Svet u lobanji-senzolovci je svet za sebe-nema napolje gospodo i dame senzejšns.![]()
Naravno,ovo je blesavi pokušaj prikaza Berklijevog solipsizma...![]()
Nije lako s budalama,ali s pametnima nekad još teže-kad mi budalimo...svakim danom i sa svakom novom budalom koju upoznas pitas se zasto kod nekog imas plemenitosti i vrlina za prodaju, a neko drugi nece ni dzabe da ih uzme m....da ga ne oprerecuju jel...