Гром
Iskusan
- Poruka
- 5.071
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dresura zveri?
A je li znaš šta biva kad dreser okrene leđa tigru?
Jeste i princ Sidarta je predlagao taj put učenja zveri da bude blaga,ali...
Današnja saznanja demantuju i tog Budu i Isusa Hrista!
U pitanju je razvijenost ili nedovoljna razvijenost amigdale!
Kod nerazvijene imaš psihopatu bez saosećanja i tu ne pomaže dresura!
Sociopate su isto to samo malo složenije i inteligentnije!
U pitanju je neurologija,a ne filozofija i čak i ne psihologija!
Mudro je nikad ne okrenuti leđa zveri!
- - - - - - - - - -
1 i 1 okolo spolja, može i preko dvojke ili trojke, a 2 i 2 i 3 i 3 može i iznutra...![]()
...sve i da si u pravu , kao što nisi , teško ćeš ti ikad poleteti kao labud - bogami !
Bravo. I ja sam pogriješio. Donio sam zaključak u 5 sekundi i dalje nisam tražio odgovore.
Guede, ko se bavi šahovskim problemima dobro zna problemsku estetiku. Naravno da svi problemi nijesu jednaki gledano estetski.
Bravo. I ja sam pogriješio. Donio sam zaključak u 5 sekundi i dalje nisam tražio odgovore.
Грешка је у томе што ви интелектом решавате проблема а ја се ослоним на разум и тражим решење које већ постоји тамо негде. Ни мени није требало више од пет секунди.

Грешка је у томе што ви интелектом решавате проблема а ја се ослоним на разум и тражим решење које већ постоји тамо негде. Ни мени није требало више од пет секунди.
Ne pretjeruj. Pogledaj originalno pitanje i vidjet'' ćeš da u pitanju nije bilo određeno kuda moraš da se krećeš. Jedino je jasno da ne smiješ da prelaziš preko drugih bojeva i linija. Ostalo je otvoreno za interpretaciju. Po konstrukciji pitanja i jedno i drugo rješenje su stoga ispravni. Moja greška je što sam prihvatio prvo rješenje do kojeg sam došao a za drugo sam prebrzo pretpostavio da ne postoji, jer mi se dalje nije dalo da se unosim u problem. Tvoja greška je što pretpostavljaš da je samo tvoje rješenje ispravno.
Činjenično stanje postavljenih uslova u konstrukciji zadatog problema i stoga činjenično stanje formulacije samog pitanja su jedna stvar a sasvim druga stvar je pretpostavka (neosnovana) da se rješenje mora pronaći jedino linijskom putanjom unutar pravougaonika. Takav uslov nije postavljen. Odatle, greška je umišljati uslove koji nisu određeni i na osnovu toga zaključivati šta je jedino ispravno.![]()
Хајде да се лажемо да ниси покушао да нађеш решење унутар квадрата. И ниси га нашао. Па си онда смислио целу ову конструкцију да се оправдаш. Е та конструкција твог интелекта се зове заблуда. Видиш како се воли заблуда. Зашто? Па у заблуди Човек сам себи изгледа већи.
Хајде да се лажемо да ниси покушао да нађеш решење унутар квадрата. И ниси га нашао.
Па си онда смислио целу ову конструкцију да се оправдаш.
Е та конструкција твог интелекта се зове заблуда. Видиш како се воли заблуда. Зашто? Па у заблуди Човек сам себи изгледа већи.
Čak u zadatku i ne piše da nema presecanja linija! Moš kako oćeš,a Grom đabe krečao!![]()
Прочитај друго поглавље књиге Созерцавање, тамо ћеш наћи лепо објашњено шта је истина а шта заблуда и како се рађа истина и како настаје заблуда.Zabluda je umisliti, ubijediti sebe da postoje uslovi kojih nema.
Još veća zabluda je ostati u ubjeđenju da postoji jedno jedino rješenje bazirano na prethodnoj zabludi, da je jedan način do rješenja jedino moguć i ispravan.
Ja sam priznao tu svoju grešku a da li ti to takođe možeš?
Ako sam sad u zabludi kako misliš da jesam a ti mi to dokaži. Vrati se na prvobitno postavljeno pitanje i pokaži mi gdje su navedeni uslovi da se linijom od 1 do 1 mora doći jedino unutar pravougaonika???
Da ne bi tražio originalno postavljeno pitanje zagonetke evo, kopiram i za tebe:
Hiljade zabluda ,a jedna istina?
Ili jedna superpozicija ,a nebrojeno modalnih pozicija!
Verovatnoća?
Ne verujem u knjige,pa ni Bajbl...