Mudrolije - saveti

Nije bitno kako se nastaje, vec kako se postaje.
Ako zelis nesto idi po to, ako zelis milion eura, nemoj traziti izgovore, milion je mala cifra u odnosu na milijardu, trazi uvek vise! Ne od koga vec od cega, mozes postati milioner, mucni malo glavom, imas li ti uopste mozak? Ili te je vec uhvatila dogma kako imas vaznija posla i ne zelis verme gubiti kako da doguras blizu milijatde! Trazi uvek vise! Milion eura je malo!
Pa sta ako si u Srbiji, znas engleski, ima li mozda i drugih razloga, idi, rukuj se, osvoji masu. Ili odaberi neki tvoj drugi hrbeni nacin, ali samo hebeno dodji do milijarde.
Milijarda je zlatna. Ali zlatnija je zlatna sredina...

Poslednja izmena:
sve se moze ako se nenadano ne trazi i ne ocekuje nista od toga, ako se treba da ocekuje onda se ne treba da hoce vec da se moze, jer nije isto kada neko hoce i kada neko moze. Hoce da ocekuje da ce biti to dobro, tada se kaze da se moze da ocekuje a ne da se hoce da ocekuje.

kada bi svi ocekivali a niko ne bi hteo da uradi da sutra ono za danas sto moze da se uradi, tada bi mogao sutra da kaze da se moze da ocekuje ono sto drugi ne mogu.
Jedna stvar pomera drugu stvar kao domine, ako jednu srusis u redu sve se pomeraju
Leptir slece na cvet negde tamo u Kini, lepetom svojih krila mase izazivajuci tako mahanjem negde oluju u Spaniji, da ne bude ni svestan toga. Sta b leptir tek bio u stanju da uradi kada bi bio svestan fenomena koji se naziva u naucnoj terminologiji " efekat leptira "

sto me dovodi do sledeceg
Jedna zena u americi svake sekunde biva pregazena, neki bi covek tamo rekao u hbt ala je izdrzljiva.
Ne treba biti glup da se u ovome postu samo nasmeje na ovaj vic, vec treba citati i izmedju redova, a to se moj prijatelju tesko postize ako ti je samo do hebavanja a ne do delovanja...

Ricard Vagner.
Pit

tumblr_o4ineaozp41s8rr2uo1_1280.jpg

Ja ne nalazim ja pronalazim, ja ne trazim, ja trazim... Ja sam pronasao nadjeno, nije... trazeno Ono sto hocu... da nadjem izgubim, trazeno samo nalazim...

Covek nije svestan da stalno trazi ono sto je odavno vec pronasao... Nadajmo se da ce buduce generacije pronaci lek i za, to. Jer kada bi se vracali kroz prostorije... vracali bi se...

necu uspeti sve dok to i ne uspem
uspecu samo ako ne budem hrabar
sreca prati hrabre
sta je sreca nego para puna vreca i to jedna vreca
jedna ali vredna
jedna ko nijedna

Daces coveku posao vredan zivljenja, stan na samom vrhu nebodera auto svake godine novi, lepu zenu koja je model, unapred placeno godisnji odmor svake godine gde god da hoce, daces coveku to da ga mediji vole.

Bice mu malo, zelece da postane vlasnik naftnih polja, zelece da iskoristi vlast, bice mu malo

Back