Mudrolije - saveti

Volela sam nekad NEKOG,
Volim sada NEKOG,
Volecu nekad NEKOG,
Ali nikada nikog kao NEKOG!

Ponekad u dubini duse svoje tragam za svrhom svog postojanja,
da li je ljubav to sto me pokrece,vatra strasti ili hrabrost?
Ljubav rekla bih,borba za magiju i za nekog posebnog...

nije tako sve kao sto izgleda crno, ponekad uopste tako nije kako nam se cini lose, uvek moze losije da bude, napraviti nije tesko. Ali nije u pitanju da uvek stremimo da nam bude lose zato sto idemo da nam bude bolje, samo se razocaravamo, i nije tolika sreca dosteci (ili kako se kaze) vec je pitanje ima li kraja toj nasoj sreci, mozda necemo vise ici ka njoj, kada shvatimo da svaki covek je zadovoljan onoliko koliko ima bio on sretan ili ne. Dokazivanje... treba stati kod granice... biti umeren, ici smireno kroz buku i uzurbanost, prepustiti se miru kojeg mozemo naci u tisini (odlomak iz prvog posta na ovoj temi)

Bila sam devojka biserne kose zbog koje si vozio celu noc iz NS a da mi kazes da me volis.pa sam postala uplakana ostavljena i slomljenog srca,precrtala te iz svog zivota ti si me godinama trazio. Ali si nekako prihvatio da si me izgubio. Godine su prosle ti si se ozenio dobio sina, ja sam verena,srecna, voljena,sada sam samo crnokosa lepotica koja gradi svoju malu bajku sa covekom kog voli...

Back