Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mnogo pravednije bi bilo kad bi se u zatvor išlo za fizičko i psihičko zlostavljanje svakog ljudskog bića bez obzira na rasu, pol i starosnu dob, kao i za zlostavljanje i zanemarivanje svih drugih živih bića. Selektivni zakoni kad je nasilje u pitanju, kao i sigurne kuće za žrtve nasilja su apsurdna nepravda sama po sebi. - (m.m.)
"Fenomenalne su moje pedesete. Još uvek sam seksi žena, jer to je sve u glavi. Nikada se nisam protivila nagim scenama niti sam shvatala zašto se oko svega toga diže frka. Blagoslovena sam i neću se izvinjavati zbog svog izgleda, ali lepota izbledi. Znam mnogo lepih žena koje ne shvataju da udobnost u sopstvenoj koži ne zavisi od toga kako izgledamo već od toga kako se osećamo. Neke pedesetogodišnjakinje se žale kako su neprimetne muškarcima. Ne shvataju da je pitanje lepote pitanje duše i energije i da to uopšte nema nikakve veze sa starošću tela."
"Sve sam to ja, isitnjen, sav od komadića, od odsjaja, probljesaka, sav od slučajnosti, od neraspoznatih razloga, od smisla koji je postojao pa se zaturio, i sada više ne znam šta sam u tom kršu."
Voleti uvek - to je ljubav. Voleti zauvek - to je patološka posesivnost prema voljenom biću, koja je najčešće uzrok nerazumevanja i bolesne ljubomore. - (m.m.)