Mudre misli, izreke i citati

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hemingvej.jpg

"Сјајан сам возач. Неким мојим мушким пријатељима припадне мука кад их провозам. И заиста сам веома, веома добра у прању веша, посуђа, рибању куће. Волим кад се вратим с пута, отворим кофер и перем веш у 4.30 ујутру, јер ме држи џет-лег. Обожавам то. Понекад кад уђем у кухињу, закасним тамо где треба да стигнем - увек проведем много времена у чишћењу. Најгоре ми је кад снимам филм. Тад у својој приколици старом четкицом за зубе скидам прљавштину из ћошкова."

(Шарлиз Терон)

"Наша уметност брише све разлике. Уметници су витални, још ако сте духовити, млади вас одмах прихвате као да сте једна генерација. И, драги моји, важно је да не причате много о лековима. То је нешто што узмете као воду, без коментара. Зашто је битно да ли сам узела оволицку или онолицку пилулу. Пилуле, у сваком случају, треба избегавати, а држати се младих. Колико год се трудили, увек ћете више од њих добити него што ћете им дати."

(Светлана Бојковић)

"Одувек сам се питала зашто људи уопште раде такве ствари. Читала сам много о томе и фасцинирана сам што такво понашање има корене у људској природи и погрешном васпитању. Постоји део мене који жели да разуме ту њихову таму, али ипак никад не успем у томе до краја. Катарзично је играти зле карактере. То је прочишћење за душу: ништа лоше ти се неће десити, а можеш да истражујеш шта би било кад би био."

(Шарлиз Терон)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back