Muda ili debil i nije neka razlika!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Alisa u zemlji čuda

Buduća legenda
Poruka
26.396
E pa dobro, pade mi večeras na pamet da otvorim jednu temu, na kojoj ću verovatno samo ja biti iskrena, kao i obično, ali evo otvaram je da se makar ispucavam redovno. Kad mogu neke druge forumašice da imaju svoje teme na kojima jašu, zašto ne bih i ja imala svoju.
Elem, uvod bi bio od mog omiljenog forumaša, a tema je o tome šta STVARNO mislite o drugim forumašima.

Evo i uvoda jednog od mojih omiljenih forumaša:
"Ma važi. Znači retard sam zato što sam lep, a tvoji puleni su kao normalni zato što su kršine.
Okej, sad makar znam šta misliš o meni." - to bi bio Julian, lep kao rosa u podne, ali obožavam njegove sarkastične postove.
Obožavam i ETS-a koji je lep kao nuklearni otpad, to su njegove reči i slažem se sa njim, ali je meni toplo oko srca svaki put kad mi pošalje poljubac iako ga šalje svim forumašicama redom, ali eto, neodoljivo me obara s nogu svojim postovima.
Volim i Jelen.co-a, ali on retko piše pa se moja ljubav gasi kako se udaljava od mog srca. No, ništa mu ne vredi što izigrava retarda, ja sam ga odmah prepoznala.:zaljubljena:
Džordži je lep, ali je polupan u glavi, inače mislim da nije loš. Verovatno ga je neka klinka ili više njih, gadno provozalo pa je pun jeda, ali to nije ništa što jedna dobra ženska duša ne može popraviti.
Saul je takođe nuklearni otpad po izgledu, ali ludak koji mi uveseljava život na forumu.

Da batalim malo muške, pa da upišem i neke ženske:

Moje dve najveće ljubavi su bile i ostale Koto i Vanda. Žene zmajice, potpuno različitih karaktera, ali jake žene koje me obaraju s nogu.:heart:
Mirka je moj soul mate i žao mi je što je otišla sa foruma. Ona i ja se jako dobro razumemo iako je razmažena, ali je ja obožavam.
Linda je moj drug za zabavu, da se poznajemo uživo, bile bi najbolje drugarice za ludiranje i provod. Ona bi obarala muškarce s nogu, a ja bih to gledala i ludo se zabavljala. To je moj omiljeni hobi.:zurka:
ZD je žena kojoj se divim u svakom smislu, a pre svega na pozitivnoj energiji i vedrom duhu.:kiss:
Earring mi je nedokučiva, ništa je ne razumem kad piše, verovatno zato što je tako jako pametna, a ja baš i nisam pa me onda često izluđuje svojim "genijalnim" izjavama. Skidam joj kapu jer je jedna od retkih koja ume da me izbaci iz takta.

Aj sad malo vi. :ceka:

Neam pojma.Ja volim da citam sta ovde pisu zene i to listom.Uveseljavaju me.Recimo,moj favorit je Pile,zato sto se uvek buni.Pravi zenski kalimero.
Bravo za tebe, jedini si dao konkretan odgovor na temu.

Pile je meni bila mnogo interesantnija dok nije bila moderator, možda zato što je više pisala. Sad samo popuje, drži slovo i izigrava...pa moderatora.:zcepanje:
I rekoh vam već, slatka je, sva nekako nežna, ja se osećam kao kauboj u poređenju sa njom. Sušta je suprotnost onome kako se prikazuje ovde.
Smokva još lepša uživo, izuzetno pozitivna i zabavna, puna doživljaja, imam utisak da ljudi žele samo da je dodirnu pa da bar deo njene energije pređe na njih. I nju obožavam, naročito od kako sam je upoznala jer sam do tada mislila da ima bujnu maštu, a kad sam ukapirala da je njen život stvarno holivud, rekla sam Vaauuu!:D
Novembar me inspiriše, ali nikada neću biti kao ona. Pre svega izuzetno inteligentna, obrazovana, mirna, staložena, uvek zna šta hoće i kako da to postigne, sve potpuno suprotno od mene. Ja sam u poređenju sa njom kao muva bez glave.
Majče je kao lutka bukvalno. Slatka i sva nekako minijaturna, nežna, dobra devojčica. Takvu bih snaju želela da imam.:heart:
Bejbi zgodna do bola, nije toliko lepa, ali bi bilo strašno još i da je lepa jer bi to onda bilo nemoguće izdržati.:lol:

Alisa, sto si ljuta?
Uopste ne lici na tebe ovakav naslov. :(
Zima počinje opasno da me izluđuje. Ovakva sam svake zime.

Modesti lepa žena, odmerena, inteligentna, pravi zen. Mmmmm....
Tiger ima dobre noge i lepa je.

Ko je još pisao ovde?:think:
Cocacola odmeren, ali se ne eksponira previše, a sigurna sam da bi imao šta reći.:lol:
Novica nemam pojma ko je, prvi put ga vidim na ovom pdf-u. Ili drugi, treći put, ali tabla, nije se još istakao...

Zima počinje opasno da me izluđuje. Ovakva sam svake zime.

Modesti lepa žena, odmerena, inteligentna, pravi zen. Mmmmm....
Tiger ima dobre noge i lepa je.

Ko je još pisao ovde?:think:
Cocacola odmeren, ali se ne eksponira previše, a sigurna sam da bi imao šta reći.:lol:
Novica nemam pojma ko je, prvi put ga vidim na ovom pdf-u. Ili drugi, treći put, ali tabla, nije se još istakao...

jesi l ti pila nešto :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back