gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Ova dvojica zilotića sve više tonu.
potonuli su oni već odavno....zapravo, oni su slika i prilika jevrejskih fariseja iz Jevanđelja....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova dvojica zilotića sve više tonu.

Вратио се Међђедо, ето спама.

Не причај небулозе.Ако се бућкао као ти на базену то не значи да је крштен.
Ni pokajani razbojnik sa krsta nije bio krsten, pa sta? Koristi mozak i Jevandjelje i kazace ti se!
Њему је Господ Исус Христос обећао зато што је поштедео Његову мајку ,Њега и праведног Јосифа да ће да се спасе.

Њему је Господ Исус Христос обећао зато што је поштедео Његову мајку ,Њега и праведног Јосифа да ће да се спасе.

То само Христ може да каже ко је његов, а ко није. Човек очигледно верује у Христа, и ако и није крштен на исправан начин, крстиће се крвљу када га погубе због вере у Христа.Јел се Христос потапао односно погружавао или не?Друго јесте страшно што хоће или су га убили само зато што неће да буду агарјанин,али џабе му мученичка смрт кад није Христов.

Није платио откуп за царство земаљско сада, него за царство небеско онда када дође. Како мислиш да Хришћани могу да не страдају у свету који још увек није рај?Pitanje: Ako je Hrist stradao za nas i svojim mučeništvom platio otkup za nas, zašto se i mi trebamo izlagati istim mukama? Zar to ne bi bilo dvostruko plaćanje? Isus platio za mene, pa treba i ja opet da platim....do je dvostruko naplaćivanje usluga i nije dozvoljeno nigde u svetu pa ne bi smelo biti ni u Hrišćansrtvu. Bog voli nešto zato što je to pravo, a nije pravo nešto što ti drugi kaže da je pravo, a tvoj urođeni osećaj pravde (koji ti je Bog ugradio u dušu) kaže da to nije pravo.
Ko ima oči neka ovo pročita, ko ima mozak neka ovo shvati, a ko ima srca neka postupi po njemu a ne po lažljivim pričama zlih pastira.![]()
"Кад је разбојника спасао. И то само зато што је овај садругу казао: “Зар се ти не бојиш Бога, А ми смо праведно осуђени, јер примамо по својим дјелима као што смо заслужили” одговорио му је Исус: “Заиста ти кажем, данас ћеш бити са мном у рају” (Лук. 23, 40-43). Није му рекао: Ослобађам те од муке и казне, но оправданог га уводи у рај.
Јеси ли видео како се разбојник исповешћу оправдао?" (СВЕТИ ЈОВАН ЗЛАТОУСТИ,БЕСЕДА ОСМА, О покајању)
Izvor:
http://www.verujem.org/sveti_oci/zlatousti_pokajanje_8.htm
najveci hristov mucenik je vladika Artemije
najveci hristov mucenik je vladika Artemije
Samsone, sta velis?