Одговорно тврдим да у МТС-у ради опасна екипа хоштаплера, дилетаната и аматера!
Од како сам средином августа потписао 24-месечни уговор за 066 контрола трошкова ушао сам у зачарани круг МТС-а.
Телефон је ћерки украден после само неколико дана. Крађа је уредно пријављена полицији која је сачинила записник и пријаву о крађи. Кредит је потрошио тај који је украо телефон. Листу разговора МТС "не може да изда пре 10.септембра" и самим тим опструира рад полиције на идентификацији починиоца.
31. августа сам од МТС-а тражио дупликат картице, после силног шетања од пословнице до пословнице јер " не могу сви да издају дупликат картице за 066"!?
Дана 01. септембра, зову ме да дођем и подигнем дупликат картице. Одем и подигнем уз савет да ће "картица бити активирана у року од 24 часа". После 24 часа се појавио сигнал "МТС", међутим, картица је и даље блокирана.
Зовем кориснички сервис где је "очекивано време дуже од 2 минута" обавезно дуже и од 30 минута уз служање идиотске музике. "Стручњаци" објашњавају да телефон треба повремено да се "пали и гаси". Пробам и ту чаробну формулу, не вреди...
Опет зовем кориснички сервис, "напишу налог", позивају ме свака два сата и не могу "да се начуде како картица није деблокирана". Напишу они још један налог уз "хитну ургенцију" и уверавају ме како је "питање минута када ће картица профункционисати". И даље се ништа не дешава...
Петог дана одем у пословницу где сам закључио уговор, они провере серијски број картице, кажу да је износ на рачуну 1.025 динара, како је "све у реду и не могу да се начуде зашто је картица и даље блокирана". Мало касније, обавештавају ме да " техничка служба није ни узела у разматрање мој проблем и рекламацију"!? Ни петог дана од подизања нове картице и рекламације.
Шестог дана пошаљем мејл са ургенцијом на адресу корисничког сервиса, данас је осми дан, нико ми није ни одговорио!
Сума сумарум :
Платио сам телефон 3.500 динара
Потписао сам уговорну обавезу на 24 месеца.
Платио сам рачун 500 динара + порез, а да ми је 1.000 динара кредита искористио лопов.
Платио сам 118 динара дупликат картице.
Изгубио сам телефон чија је тржишна вредност 150 евра.
Изгубио сам силно време позивајући фантомски кориснички сервис и њихове "стручњаке" и обијајући прагове пословница.
Данас је 25 дан како не могу да користим претплатнички број.