mt:s- Pitanja i odgovori

Pitam, zato sto pise ako uplatite 250 din ili vise na racun... Moglo bi se protumaciti i tako da je to uslov a ne iznos koji uplacujete za uslugu. I nigde ne pise da za 250 dinara imate 1000 minuta nego da to treba uplatiti. Ranije je bilo da sa racuna posaljete zahtev za odredjenom uslugom tog tipa pa vam sa njega skinu tu cifru, a sada ne. I, zanima me, da li se moze sa postpaida prebaciti taj iznos, da li i onda vazi ili samo za konkretne uplate gotovim novcem ?

Sta se desava sa ovom novom akcijom za uplatu 250 din za 1000 minuta razgovora ? Da li je iznos od 250 dinara onaj koji ostane na racunu prilikom uplate ili on zalegne za tih 1000 minuta ?

Isprobano večeras.
Iznos (veći od 250 dinara) ostaje na računu i od tog iznosa se skida samo za pozive ka drugim mrezama ili sms, a razgovori sa korisnicima iz 064 mreze su besplatni.
Ne naplaćuje se ni uspostava veze, apsolutno nista, nema skrivenih troskova.
1000 minuta u svojoj mrezi, 7 dana od dana uplate.

pomoc oko odabira interneta na mobilnom?

imam iphone i ovako prilicno trosi na gprs,hteo bih da uzmem neki paket ali ne znam koji i koliko mi je potrebno da bi mesecno surfovao netom,bez download-a.
imam biznet 300 tarifu i mix 1000 posebno,pa bih na neku od te dve uzeo taj net ako je moguce i kako???
da li postoji neki paket u okviru telekoma gde bih imao popust,jer koristim 2 postpaid tarife,iptv,adsl i sad mobilni net ako uzmem,jer ovako posebno ozadje prilicno skupo

pomoc oko odabira interneta na mobilnom?

imam iphone i ovako prilicno trosi na gprs,hteo bih da uzmem neki paket ali ne znam koji i koliko mi je potrebno da bi mesecno surfovao netom,bez download-a.
imam biznet 300 tarifu i mix 1000 posebno,pa bih na neku od te dve uzeo taj net ako je moguce i kako???
da li postoji neki paket u okviru telekoma gde bih imao popust,jer koristim 2 postpaid tarife,iptv,adsl i sad mobilni net ako uzmem,jer ovako posebno ozadje prilicno skupo

Postovani, u zavisnosti od Vasih potreba mozete se odluciti za odredjeni postpaid internet tarifni dodatak, tj. da kupite odredjeni broj megabajta.
Na raspolaganju Vam je 12, 30, 60 ili 120 MB, a cene se krecu od 150 do 990 din.
Detaljan pregled cena i informacije o aktivaciji pomenutog dodatka: http://www.mts.telekom.rs/index.php/Postpaid_extra.html

Sto se tice problema sa aktivacijom, pozovite korisnicki servis 789 jer postoji mogucnost da taj servis trenutno ne funkcionise.

Одговорно тврдим да у МТС-у ради опасна екипа хоштаплера, дилетаната и аматера!

Од како сам средином августа потписао 24-месечни уговор за 066 контрола трошкова ушао сам у зачарани круг МТС-а.
Телефон је ћерки украден после само неколико дана. Крађа је уредно пријављена полицији која је сачинила записник и пријаву о крађи. Кредит је потрошио тај који је украо телефон. Листу разговора МТС "не може да изда пре 10.септембра" и самим тим опструира рад полиције на идентификацији починиоца.
31. августа сам од МТС-а тражио дупликат картице, после силног шетања од пословнице до пословнице јер " не могу сви да издају дупликат картице за 066"!?
Дана 01. септембра, зову ме да дођем и подигнем дупликат картице. Одем и подигнем уз савет да ће "картица бити активирана у року од 24 часа". После 24 часа се појавио сигнал "МТС", међутим, картица је и даље блокирана.
Зовем кориснички сервис где је "очекивано време дуже од 2 минута" обавезно дуже и од 30 минута уз служање идиотске музике. "Стручњаци" објашњавају да телефон треба повремено да се "пали и гаси". Пробам и ту чаробну формулу, не вреди...
Опет зовем кориснички сервис, "напишу налог", позивају ме свака два сата и не могу "да се начуде како картица није деблокирана". Напишу они још један налог уз "хитну ургенцију" и уверавају ме како је "питање минута када ће картица профункционисати". И даље се ништа не дешава...
Петог дана одем у пословницу где сам закључио уговор, они провере серијски број картице, кажу да је износ на рачуну 1.025 динара, како је "све у реду и не могу да се начуде зашто је картица и даље блокирана". Мало касније, обавештавају ме да " техничка служба није ни узела у разматрање мој проблем и рекламацију"!? Ни петог дана од подизања нове картице и рекламације.
Шестог дана пошаљем мејл са ургенцијом на адресу корисничког сервиса, данас је осми дан, нико ми није ни одговорио!

Сума сумарум :

Платио сам телефон 3.500 динара
Потписао сам уговорну обавезу на 24 месеца.
Платио сам рачун 500 динара + порез, а да ми је 1.000 динара кредита искористио лопов.
Платио сам 118 динара дупликат картице.
Изгубио сам телефон чија је тржишна вредност 150 евра.
Изгубио сам силно време позивајући фантомски кориснички сервис и њихове "стручњаке" и обијајући прагове пословница.
Данас је 25 дан како не могу да користим претплатнички број.

shto se tiche ovoga uplatish 250din dobijesh 1000 minuta za 7 dana.... uplatim ja malopre 250 djengi kad posle 10 minuta stizhe poruka kako je "promocija" gotova 08.09.2009 ( DANAS) u 16:00.... A na sajtu im i dalje pishe da traje do
promotivnom periodu od 4. do 18. septembra 2009.*
.
Dodushe da, pishe da
* Telekom Srbija zadržava pravo na promenu uslova promocije.
ali evo i trenutno stoji 18. septembar. Necu sad da blejim previse, ionako mi je trebao kredit nisam uplatio zbog toga :D, ali vrlo ovako... pederski potez

Ako je u pitanju uznemiravanje, obratite se korisnickom servisu ili posetite poslovnicu mt:s-a. Ovo je malo komplikovano u poslednje vreme iz razloga sto trenutno ima puno neobradjenih reklamacija.
Sto se tice softvera za otkrivanje skrivenog broja, ova tema nema veze sa tim, pa bih Vas zamolio da diskusiju nastavite u predvidjenoj temi o sakrivenim brojevima koja je aktivna (u ovom podforumu). Pozdrav i hvala na razumevanju.

Cuo sam od druga da postoji opcija da poslate i primljene sms poruke sa licnog broja stizu i na mail.Aktivacija te usluge kosta negde oko 100 din mesecno i ja bih voleo da imam sve to arhivirano i na mail-u pa me interesuje kako?! Nisam uspeo da pronadjem nesto vise o tome na zvanicnom sajtu mts-a, paaa ako bih mogao da dobijem pomoc oko toga...?!

Да ли је могуће да ми се поквари сим картица? У последње време могу да зовем, али неће да шаље поруке, имам кредита довољно. Да ли се неком дешавало нешто слично? Одговори су добродошли ;)

Proverite broj servisnog centra u podesavanjima vezanim za poruke. Broj servisnog centra treba da bude +381650000900 Probajte da prebacite karticu u drugi aparat, mozda je do telefona. Ukoliko je broj servisnog centra tacan i ukoliko se problem sa SMS-om javlja i kad ubacite SIM u drugi aparat, obratite se korisnickom servisu. Pozdrav.

Imam jedno pitanje uzela sam post paid MIX 1000
platila sam tel racun za avg 1111 din i sada kad proverim stanje vec imam 600din sa tim da nemam vise SMS poruka i da imam 257 free minuta a onih 325free sms nemam vise...

da li se te besplatne poruke dopunjuju svaku put kad platim tel racun ili mi se tarifiraju po onoj ceni iz MIX paketa 1000?

jel to svaki mesec tako???

Aha. Mnogo bre pises poruke.....Na pocetku svakog meseca kreces od 0,tj. od 325 minuta i 325 poruka
Ali imas varijantu kada potrosis tih 325 poruka da na osnovu usluge postpaid extra dobijes jos npr. 300 poruka za 210 din+pdv+taksa.....

Evo ti link za to:

http://www.mts.telekom.rs/index.php/Postpaid_extra.html

S tim da da ako narucis npr. 300 poruka moras da ih potrosis do kraja meseca jer se ne prenose u sledeci.....ali procitaj vec sta tamo pise

Aha. Mnogo bre pises poruke.....Na pocetku svakog meseca kreces od 0,tj. od 325 minuta i 325 poruka
Ali imas varijantu kada potrosis tih 325 poruka da na osnovu usluge postpaid extra dobijes jos npr. 300 poruka za 210 din+pdv+taksa.....

Evo ti link za to:

http://www.mts.telekom.rs/index.php/Postpaid_extra.html

S tim da da ako narucis npr. 300 poruka moras da ih potrosis do kraja meseca jer se ne prenose u sledeci.....ali procitaj vec sta tamo pise

Ja kad ukucam ono *797# i da mi pokazu stanje onda mi pise free SMS: 0 din :eek: a sad sam uplatila racun za prosli mesec znaci dan nakon sto mi je stigao..

Back