mojickamala
Zainteresovan član
- Poruka
- 319
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
???VictorySun:Osoba mora da promeni sve tamne plombe i da stavi bele.
Mozes li da nam kazes nesto vise o njemu? Gde radi, neki kontakt...Rasha1:Zelim da Vas obavestim da jedan ozbiljan lekar iz Nisa ima dosta uspeha u lecenju MS. Ako se javite ovom lekaru on ce vam omoguciti da direktno kontaktirate pacijente koje je on do sada lecio i ako u tome prepoznate svoj slucaj i perspektivu odlucite sta Vam je raditi dalje.
S postovanjem,
mojickamala:???
Zašto?
Rasha1:Ne nije geneticar. Ovaj lekar trenutno leci moju rodjaku koja vec 8 godina pati zbog MS. Prvi rezultati
nakon 6 nedelja su fascinantni. A pre nego sto cemo raditi sa ovim lekarom, kontaktirali smo nekoliko ranijih pacijenata ovog lekara i bili smo odusevljeni. Zamislite , ljudi koji su imali potpuno verifikovani visegodisnji MS sada zavrsavaju fakultete, spremaju se za udaju , traze posao , idu na aerobik i izgledaju kao da nikada nisu imali MS. U to cete se sve uveriti ako kontaktirate ovog lekara i njegove lecene pacijente. Na ovaj nacin zelim da Vam pomognem i ako zelite blize informacije , molim Vas obratite mi se direktno. Iskreno zelim Vam dobro zdravlje i sve najbolje u Novoj 2006. Godini
WithdrawnWater:da sam juce umrla, ne bi ovo pojma imala!? ozbiljno, indigo?