A Antihejter Iskusan Poruka 6.861 25.05.2023. u 15:36 - Mržnja #101 Antihejter: Dođi na temu iznad, "Pretres", ti si me inspirisao da je otvorim. Razumem te 100% , nema opravdanja za takvo narušavanje privatnosti. Kliknite za proširenje... Dođi na "Porodica", premeštena je
Antihejter: Dođi na temu iznad, "Pretres", ti si me inspirisao da je otvorim. Razumem te 100% , nema opravdanja za takvo narušavanje privatnosti. Kliknite za proširenje... Dođi na "Porodica", premeštena je
M Maeeeestro Aktivan član Poruka 1.509 27.05.2023. u 16:42 - Mržnja #102 Antihejter: Dođi na temu iznad, "Pretres", ti si me inspirisao da je otvorim. Razumem te 100% , nema opravdanja za takvo narušavanje privatnosti. Kliknite za proširenje... Da ...ato je takod a...premalo je kod njih logike...ja cu pročitat ovih dana i tu temu, i reći svoj dojam
Antihejter: Dođi na temu iznad, "Pretres", ti si me inspirisao da je otvorim. Razumem te 100% , nema opravdanja za takvo narušavanje privatnosti. Kliknite za proširenje... Da ...ato je takod a...premalo je kod njih logike...ja cu pročitat ovih dana i tu temu, i reći svoj dojam
M Maeeeestro Aktivan član Poruka 1.509 27.05.2023. u 16:42 - Mržnja #103 georgejune: Kakvi god bili roditelji i nesloga bice tesko kad ih ne bude Kliknite za proširenje... Hm, zavisi.....o okolnostima
georgejune: Kakvi god bili roditelji i nesloga bice tesko kad ih ne bude Kliknite za proširenje... Hm, zavisi.....o okolnostima