Mržnja

Rusiju i sve rusko.

Prvo zbog njihove (ne)kulture, onda tek zbog politike i (ne)vere.
Zato postoje granice. Svako u svoj atar(kultura, politika, "vera")...

Ali zašto ih mrziš? Samo su različiti, donekle...čiji si ti pa si tako savršen u svojim ubeđenjima i verovanjima?

Nikad nećeš sresti sve Ruse i imaćeš samo stereotipe u sopstvenoj glavi o njima...nisu svi isti. Navaljni je suprotnost Putinu. Manjinska ali ruska...

Rusi su pogrešili da pokrenu rat. Ali za svaki rat je potrebno barem dve strane...

Poslednja izmena:
Mrzite li nekoga?

Kako ga mrzite?

Mrzite li skupine ljudi kao što su npr. pedofili ili kriminalci?

Mrzite li neke samo zato što je pokrenut postupak iako se još ne zna jesu li krivi?

Zašto je, barem što se tiče interneta, mržnja sve češće prisutna? Ili možda oni koji mrze vole biti glasniji?
Da,,Mnoge.
Mržnja izmešana sa besom i nekim odvratnim osećanjem gađenja.
Nevezano za to što si u postu pomenuo ..Mrzim samo one
Koji su to zaslužili ..Na ličnom nivou.
Ljudi u mojoj blizini su u pitanju.

Nije bas da iz dna duse mrzim, ali prema odredjenim narodima i rasama postoji osjecaj netrpeljivosti.
Nije mrznja, prije bi rekao da ih ne volim i ne zelim u svojoj blizini, u slucaju nekih radi se o cistom preziru.

E da, pokojnoj babi zelim da gori u paklu i nadam se da je tako.
Znaci mrzim pokojnu babu.

Nije bas da iz dna duse mrzim, ali prema odredjenim narodima i rasama postoji osjecaj netrpeljivosti.
Nije mrznja, prije bi rekao da ih ne volim.
E da, pokojnoj babi zelim da gori u paklu i nadam se da je tako.
Znaci mrzim pokojnu babu.
Što?

I ja je nisam voleo za života.
Ona mi je rekla da mame više nema.
I nismo bili bliski nikad. Imala je neki animozitet prema meni, iako je umrla dok sam bio mladić. Nisam joj otišao na sahranu iako sam dobio redovno, ostao u Zemunu, u stanu sa devojkom tadašnjom...

Da,,Mnoge.
Mržnja izmešana sa besom i nekim odvratnim osećanjem gađenja.
Nevezano za to što si u postu pomenuo ..Mrzim samo one
Koji su to zaslužili ..Na ličnom nivou.
Ljudi u mojoj blizini su u pitanju.
Ja si nikada necu oprostiti sto za zivota svoju pokojnu babu nisam iz sve snage raspalio sakom po nosu i patosirao je.
Ovako ce me sada taj teret pratiti u iducem zivotu.
Nije iskljuceno da cemo u iducem zivotu biti muz i zena pa cu na taj nacin otplacivati karmu netrpeljivosti koju nosim prema njoj, a samo jedan udarac sakom po sred nosa i da se izvrne nakon toga bio bi dovoljan da pronadjem spokoj.
Kao u crtanom, da padne na ledja, noge odu u vis, a papuce spadnu i pokazu se njeni sotonski papci.
Sada je pokojna, ne mogu joj vise nista, zamisljam je kako mi se iz pakla zbog toga cereka.
Nazalost, zbog matere i njenih sestara nisam je mogao patosirati za zivota.

Ja si nikada necu oprostiti sto za zivota svoju pokojnu babu nisam iz sve snage raspalio sakom po nosu i patosirao je.
Ovako ce me sada taj teret pratiti u iducem zivotu.
Nije iskljuceno da cemo u iducem zivotu biti muz i zena pa cu na taj nacin otplacivati karmu netrpeljivosti koju nosim prema njoj, a samo jedan udarac sakom po sred nosa i da se izvrne nakon toga bio bi dovoljan da pronadjem spokoj.
Kao u crtanom, da padne na ledja, noge odu u vis, a papuce spadnu i pokazu se njeni sotonski papci.
Sada je pokojna, ne mogu joj vise nista, zamisljam je kako mi se iz pakla zbog toga cereka.
Nazalost, zbog matere i njenih sestara nisam je mogao patosirati za zivota.
Mene su roditelji maltretirali, i to mnogo gore nego tebe baba, pa ih ne mrzim :P
****** takvi su kakvi su al ih volim :P

to je bolest, gnev, bes...

Trebala se lečiti...
Trebalo je nju nabatinati.
Sacekati u mraku, vrecu preko glave i udri.

redface1.gif

Back