Jugoslav Čvarak
Elita
- Poruka
- 18.121
Hmmmmm, pa ne bi rekao, ali bila je zla... vjestice znaju biti dobre, sjeti se one iz Cokolade.Misliš li da ti je baba bila vještica?
Hmmmmm, pa ne bi rekao, ali bila je zla... vjestice znaju biti dobre, sjeti se one iz Cokolade.Misliš li da ti je baba bila vještica?
Pa brinula je....Vrlo rijetko druženja uz trava, nešto češće alkohol. Većinom sam po njenom mišljenju prekasno dolazio doma. Ali ta posesivnost i čačkanje po mobitelu dok sam bio u bolnici....
Aj pokreni peticiju da se trampimo...Zao mi je sto tako mislis, ali dobro, nitko nije prorok u svom selu.
Mi iz Hrvatske bi u dahu dali jednog napuhanog govnara Milanovica za dragog, simpaticnog, skromnog, marljivog gospodina predsjednika Aleksandra Vucica.
Vucica
Da, mrzim određene ljude, određene grupe ljudi, čak i određene forumašeMrzite li nekoga?
Kako ga mrzite?
Mrzite li skupine ljudi kao što su npr. pedofili ili kriminalci?
Mrzite li neke samo zato što je pokrenut postupak iako se još ne zna jesu li krivi?
Zašto je, barem što se tiče interneta, mržnja sve češće prisutna? Ili možda oni koji mrze vole biti glasniji?
ljudski rod ne mrzim.............mrzim samo covekolike zivotinje, ustvari ne mrzim ih nego smatram da su te zveri opasne po coveka i da ih treba pobiti.Mrzite li nekoga?
Kako ga mrzite?
Mrzite li skupine ljudi kao što su npr. pedofili ili kriminalci?
Mrzite li neke samo zato što je pokrenut postupak iako se još ne zna jesu li krivi?
Zašto je, barem što se tiče interneta, mržnja sve češće prisutna? Ili možda oni koji mrze vole biti glasniji?
Хахахахаха.... Ти мрзиш свакога ко ти каже да ниси у праву!Mrzim kada pokisnem ..i to je sve..meni je stran osecaj mržnje
Mogu da ne volim nekog ili nešto ali ne i da mržim
Ne verujem da bi se menjali, a i sve je, ali najmanje simpatican!Zao mi je sto tako mislis, ali dobro, nitko nije prorok u svom selu.
Mi iz Hrvatske bi u dahu dali jednog napuhanog govnara Milanovica za dragog, simpaticnog, skromnog, marljivog gospodina predsjednika Aleksandra Vucica.
manji od dubokih razocarenja gde si ocekivao vise, ali vreme leci uglavnom sve..Problem su i neka polovična razočaranja ili ispod pola al svejedno iznad 30 il' 40 posot
Ja živim još s njima, ali izbjegavam više od tri rečenice s njima ja 32 ona 59Pa brinula je...
Dao si joj povoda...
Vrati joj se, majka ti je... koliko si sada godina?
Ako se ta polurazocarenja i u tom stilu događaju po pet šest i više puta godišnje zadnjih sedam osam godina, onda ni to nije ugodnomanji od dubokih razocarenja gde si ocekivao vise, ali vreme leci uglavnom sve..
Ti znaš najbolje. Ali mama ti je...Ja živim još s njima, ali izbjegavam više od tri rečenice s njima ja 32 ona 59
Nebitno. Nit ju mrzim, nit ju volim. Ponekad sam ju mrzio, sam mi je samo dosadna, jako dosadna s puno posesivnostiTi znaš najbolje. Ali mama ti je...
Dala bi bubreg za tebe...