Мржња према женама

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Петар

Iskusan
Banovan
Poruka
6.981
У последње време,бивају отваране теме у којима се дискутује о женама као о нижим облицима живота.

Мушкарци,шта вас наводи на тако негативне стереотипе у вези са женским родом!

Битно је узети у обзир да су жене нама много тога:наше мајке,сестре,тетке и стрине,баке,на крају и животни сапутници! Сваком комплетном мушкарцу су потребне најмање две жене:она која га доноси на свет,и она поред чијег гроба лежи!!!

Волите жене,требају нам!!! :heart:

Koja shit tema....Ovo je neki pokusaj pickopacenja :D
Samo mentalno poremeceni mrze zene...

Чега? :D

Па видиш и сам колико је таквих!!!

- - - - - - - - - -

lepo je to pero nego ne smemo im dozvoliti da pustaju muda onda postajemo gejevi:aha:

С ким си,такав си! Ако си нашао,како неки кажу "ђубре од жене",најчешће значи да ни ти ниси много бољи,зар не! ;)

...Petre, -tako bih volio kad bih razumio tvoje pisanje tj. hvala bogu što ne razumijem...znam o diskriminaciji i nekakvoj intelekt-razlici
ili o bilo čemu drugom mogu se 'prisjetiti' nekakvom pater_mudrovanja ali o 'nižem obliku života'...to mi je novina i neka to kod mene i ostane...
...drago mi je što sam muškarac samo iz jednog razloga,- ne moram trpljeti ni psihičke a ni fizičke neispunjenosti a da bih mogao sve to nositi stoički i po nekakvom čudnom zadatku kao što to žene rade...nije ovo nekakvo poltonisanje i uvlaka nego znam da neki muškarac kad nipodaštava Ženu, to je uvijek razlog gejstva ili je potentno,- o t i š a o ...

P.S.
...Petre, izvini ,-ništa od napisanog nije povodom tvog pisanja ili kao nekakva replika...samo eto,- t a k o ...
Doći će vrijeme kad će nam Žene , sve ovo naplatiti...i naplaćivati...ali na omalovažajući i odozgogledajući način, onako kako mogu samo one ignorisati a ne kao muškarci ovako,- sjekirački...

Poslednja izmena:
Чега? :D

Па видиш и сам колико је таквих!!!

- - - - - - - - - -

С ким си,такав си! Ако си нашао,како неки кажу "ђубре од жене",најчешће значи да ни ти ниси много бољи,зар не! ;)
o pardon nije tako to je samo radi odrzavanja kondicije i te kombinacije mogu potrajati ihahaj, a cim je ne upoznajemo s mamom znaci da je samo za kitu dobra i teraj:aha2:

У последње време,бивају отваране теме у којима се дискутује о женама као о нижим облицима живота.

Битно је узети у обзир да су жене нама много тога:наше мајке,сестре,тетке и стрине,баке,на крају и животни сапутници! Сваком комплетном мушкарцу су потребне најмање две жене:она која га доноси на свет,и она поред чијег гроба лежи!!!

Mrzim zene zato sto nemam dobre sise!

Znas kako, mrznje prema suprotnom polu ima na obe strane, ja sam imao prilike da budem u zenskom drustvu koje mrzi muskarce i vidi ih takve kao "svinje" da se najfinije moguce izrazim. Zene su svetice, muskarci bagra, krivi za svako moguce zlo, nasilnici, zlostavljaci, varaci, koji gledaju samo da nesto nabiju uvek, nije nego.
A i one koje aktivno ne mrze muskarce cesto ih vide kao nesposobne, trapave, glupave, manje zrele od zena. Diskriminacija? O da. Mada opet, i muskarci vide zene kao trapave, koje hocu da se dokazu i da budu veci muskarci od muskaraca ili jednostavno ih vide kao glupe.

Ne znam zenu da nije u polusali rekla nesto o muskarcima, mada realno i mi muskarci to radimo. Da l' su sve zene kucke? Jesu li svi muskarci kreteni? Verovatno odredjeni deo jeste, ali ima i dobrih muskaraca i zena, koje tako nalete na neku isfrustriranu budalu koja ih psihicki unisti jer ju / ga je neko jednom zeznuo.

Ima razlika izmedju muskaraca i zena, i to muskarcima ide na zivce, kao i sto neke muske osobine idu zenama na zivce, mada ima i zena koje se ne uklapaju u zenske stereotipe.

Da l' su sve iste, pa ne znam, valjda neko zna nekog ko je u srecnoj vezi braku, valjda je necija majka, sestra, normalna i pametna zena. Ko vec hoce da pljuje zene, neka pogleda u svojoj porodici, pa ako je "izvini majko, al' i ti si zena" neka kaze, mada ima nenormalnih roditelja i bracnih partnera kako god okrenes.

U sustini ljudi su pokvareni, ne samo jedan pol, ali kada taj jedan pol bas juris i zelis nekog iz tog pola, onda iz razocarenja obicno krenes da pljujes po svima. A problem sa pljuvanjem je sto mozda potkacis neku koja nije ni kriva ni duzna, pa od dobre osobe napravis neku isfrustriranu, a ako to ne, moze se desiti da je odbijes tom pricom "ma svi / sve su iste", a ona eto normalna devojka.

kvarna roba
pa bivaju
(is) korišćeni i bačeni

mendzajno

Čuvaj ono što imaš. Ako voliš i paziš sebe imaćeš ljubavi i za bližnje.

Prema ženama nemam mržnju. Prema ženama nemam ni ljubav, jer imam jednu i to mi je dosta. Njoj se posvećujem, kako pažnjom, tako i čvrstinom. Voli svaka žena čvrstog muškarca, a ne nekog koji grebe i skiči i vrišti na sve žene okolo čim mu se pokušavaju primaći srcu. Jedna je dosta i za ljubav i za pažnju i za čuvanje. Neka kažu šta hoće, ali one žene, koje govore da su jake i dovoljno je da su same su malo iskvarile sliku o onim pravim ženama. Naime, te što misle da treba da su same, pa se dernjaju okolo da su ne znam kakve - one su i sebi teške i zapravo ne mogu naći muškarca. Ima i onih, koje daju svima, pa posle su isto u srcu zatvorene kao i ove prve, koje misle da su same sebi dovoljne i jake. I jedne i druge su danas nadglasale ove normlane, koje su po meni i dalje prisutne, ali ne dolaze do izražaja. Ni ne treba da dolaze do izražaja - one se pronalaze i čuvaju. Čuvaju, nego šta!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back