Znas kako, mrznje prema suprotnom polu ima na obe strane, ja sam imao prilike da budem u zenskom drustvu koje mrzi muskarce i vidi ih takve kao "svinje" da se najfinije moguce izrazim. Zene su svetice, muskarci bagra, krivi za svako moguce zlo, nasilnici, zlostavljaci, varaci, koji gledaju samo da nesto nabiju uvek, nije nego.
A i one koje aktivno ne mrze muskarce cesto ih vide kao nesposobne, trapave, glupave, manje zrele od zena. Diskriminacija? O da. Mada opet, i muskarci vide zene kao trapave, koje hocu da se dokazu i da budu veci muskarci od muskaraca ili jednostavno ih vide kao glupe.
Ne znam zenu da nije u polusali rekla nesto o muskarcima, mada realno i mi muskarci to radimo. Da l' su sve zene kucke? Jesu li svi muskarci kreteni? Verovatno odredjeni deo jeste, ali ima i dobrih muskaraca i zena, koje tako nalete na neku isfrustriranu budalu koja ih psihicki unisti jer ju / ga je neko jednom zeznuo.
Ima razlika izmedju muskaraca i zena, i to muskarcima ide na zivce, kao i sto neke muske osobine idu zenama na zivce, mada ima i zena koje se ne uklapaju u zenske stereotipe.
Da l' su sve iste, pa ne znam, valjda neko zna nekog ko je u srecnoj vezi braku, valjda je necija majka, sestra, normalna i pametna zena. Ko vec hoce da pljuje zene, neka pogleda u svojoj porodici, pa ako je "izvini majko, al' i ti si zena" neka kaze, mada ima nenormalnih roditelja i bracnih partnera kako god okrenes.
U sustini ljudi su pokvareni, ne samo jedan pol, ali kada taj jedan pol bas juris i zelis nekog iz tog pola, onda iz razocarenja obicno krenes da pljujes po svima. A problem sa pljuvanjem je sto mozda potkacis neku koja nije ni kriva ni duzna, pa od dobre osobe napravis neku isfrustriranu, a ako to ne, moze se desiti da je odbijes tom pricom "ma svi / sve su iste", a ona eto normalna devojka.