Mrznja prema Srbima i ne-razumevanje!

Ha-Nocri:
Ti stvarno verujes u ovo sto si napisao?! Volis tako da lupis pa gde pukne. Strasno je to sto si sve generalizovao. Nema tu individue. Svi su isti. E ne mrze nas. E bas nas ne mrze. To ti njih mrzis pa projektujes sebe na njih. Mogao bi mnogo jos toga da kazem na ovaj tvoj post, ali i ovo je dovoljno... za sada....

Naravno da verujem... Ne vole nas i gotovo... A to da li sam generalizovao, jesam... MISLIO SAM NA VECINU I NJIHOVE VLADE... Cist primer ti je Crna Gora... Da nas vole bili bi sa nama... Dok je neznatana broj, takvih u Srbiji...
A ti kada neces da pogledas cinjenice, nemoj... Sta da ti radim! Drugo, da li sam ja rekao da ih mrzim? Ne mrzim ih! PONOVICU Nemam ama bas nikakvo misljenje, niti ih volim niti ne!
Sem kod CG... Na njih gledam kao i na Ruse!

Gráthas Ó Domhnálainn:
sugradjanine iz smrdljivog nam Patkovgrada,

idi vidi izlozbu u muzeju kako smo se ponasali u 19 veku, besplatna je. Ne znam za neke iz Vojvodine, ali Srpska Sparta je bila cudo.

Ima kraja. Da se saberemo, osmislimo novi nacionalni interes, osnazimo i nece smeti da pisnu. A da nas mrze, mrze nas. Pa sta? Cemu ta potreba da te vole. Ja bih se zabrinuo da me takvi vole

A odrodjeni gradjani nek idu u Gradjansku, gde god da je to.

Hahaha vecinu stvari si u pravu, ali ja sam napomenuo zasto sam ispisao ovakvu temu :)
Osetljive teme ljudi vole da citaju ;) Ali mene interesuje i tvoje i svacije razmisljanje na ovu temu :)

SANDRINAbg:
Nekoliko puta pomenuh da mi je skoro sva rodbina u Vojvodini, a majka mi je rođena Novosađanka, tako da sam pola i rasla tamo.

Nisam baš primetila da nas mrze, ali da su distancirani i da se svako drži svojih...drži. :smile:

'Ajde, kad je ljubav u pitanju i izmešaju se, al' to nije pravilo... :lol:

Neki moji ujaci i stričevi su se oženili, uglavnom sa Mađaricama i skoro sva moja braća i sestre su polutani...svi funkcionišemo sjajno, a običaji svakog se poštuju, tako da najbolje obožavam dva Uskrsa...pa sve po dva puta slavimo... :lol: ...e, da...imamo i Slovaka u familiji i...mrzi me da ih sad prebrojavam... :lol:

Što se tiče mržnje okolnih, neko dobro reče plemena , to je evidentno. :roll: :confused:

Kada sam, a po prirodi posla, malo virtuelno prošetala po okolnim republikama, bila sam zgrožena tolikom količinom mržnje prema Srbima i svemu srpskom...baš sam navukla i ogorčenja i besa u sebi, recipročno toj njihovoj neskrivenoh mržnji...jednostavno sam se prvi put u životu susrela sa tom količinom negativnih emocija a usmerenih prema nama. :confused: :evil:

Sada sam napokon masu stvari shvatila i...šta reći, sem, od'ebati ih sve iz naših života, gledati kako nama da bude bolje , a sve te usRaše i muslimani...daleko im lepa kuća i nek' se crvljaju u svoj toj svojoj mržnji i izolovanosti...zaista me više nije briga za njih, a kada jednog dana budem imala decu...znam već šta i kako ću ih usmeravati...ne smemo dozvoliti da se i našim potomcima dogodi ni mali deo zlodela koji smo mi i naši preci doživeli od susednih 'rvata u muslimana...zato u se i u svoje kljuse, a njiHa...ko ih 'ebe... :evil: :lol: :lol:

E o ovome sam hteo da cujem.. Slazem se i sa tobom... Ljudi koji se varaju da nas oni, toboze ne mrze ili vole... Neka idu tamo kod njih, da se sami uvere... Treba svako naci najbolje prave prijatelje.. A ovi nam to sigurno nisu...

Back