Nekoliko puta pomenuh da mi je skoro sva rodbina u Vojvodini, a majka mi je rođena Novosađanka, tako da sam pola i rasla tamo.
Nisam baš primetila da nas mrze, ali da su distancirani i da se svako drži svojih...drži. :smile:
'Ajde, kad je ljubav u pitanju i izmešaju se, al' to nije pravilo...
Neki moji ujaci i stričevi su se oženili, uglavnom sa Mađaricama i skoro sva moja braća i sestre su polutani...svi funkcionišemo sjajno, a običaji svakog se poštuju, tako da najbolje obožavam dva Uskrsa...pa sve po dva puta slavimo...

...e, da...imamo i Slovaka u familiji i...mrzi me da ih sad prebrojavam...
Što se tiče mržnje okolnih, neko dobro reče
plemena , to je evidentno.
Kada sam, a po prirodi posla, malo virtuelno prošetala po okolnim republikama, bila sam zgrožena tolikom količinom mržnje prema Srbima i svemu srpskom...baš sam navukla i ogorčenja i besa u sebi, recipročno toj njihovoj neskrivenoh mržnji...jednostavno sam se
prvi put u životu susrela sa tom količinom negativnih emocija a usmerenih prema nama.
Sada sam napokon masu stvari shvatila i...šta reći, sem, od'ebati ih sve iz naših života, gledati kako nama da bude bolje , a sve te usRaše i muslimani...daleko im lepa kuća i nek' se crvljaju u svoj toj
svojoj mržnji i izolovanosti...zaista me više nije briga za njih, a kada jednog dana budem imala decu...znam već šta i kako ću ih usmeravati...ne smemo dozvoliti da se i našim potomcima dogodi ni mali deo zlodela koji smo mi i naši preci doživeli od susednih 'rvata u muslimana...zato u se i u svoje kljuse, a njiHa...ko ih 'ebe...