gost 435342
Domaćin
- Poruka
- 3.177
Šta po vašem mišljenju izaziva mržnju koju pripadnik jednog pola oseća prema suprotnom? Šta navodi muškarca da mrzi, nipodoštava i maltretira žene ili obrnuto da se tako žena ponaša prema muškarcima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?
- Zato ovako veli Gospod Gospod: gle, sluge će moje jesti, a vi ćete gladovati; gle, sluge će moje piti, a vi ćete biti žedni; gle, sluge će se moje veseliti, a vi ćete se stidjeti. Isa. 62, 9. Jezek. 35, 14.
- Gle, sluge će moje pjevati od radosti u srcu, a vi ćete vikati od žalosti u srcu i ridaćete od tuge u duhu.
Mislio sam baš na mržnju ne baš ekstremnu mada i toga ima, mada se u potpunosti slažem sa tobom.Kažu da to ide iz kuće, iz primarne porodice.
Ali opet, dešava se da žena/majka ili otac/slika muškarca maltretira dete, pa da opet to dete bude bez mržnje. A i da nikoga ne maltretiraju pa da opet dete kada poraste nosi neko ogorčenje, možda kao matrica koja se ponavljala baš u tom vaspitanju, ne znam.
Drugi razlog može biti nipodaštavanje od strane tog pola koji se mrzi u detinjstvu ili školi... ako je neko bio maltretiran. Ali opet i takve osobe nekada izrastu u ljude koji ne mrze. Držim zapravo da takva mržnja je ipak stvar individualne odluke, čovek se tome prepusti
A verujem da toga ima... možda nije dobra reč mržnja, ali negativan apriori stav da.
Recimo kad neka žena kaže: "Zašto uopšte postoje muškarci niži od 180? Nek crknu!"Šta po vašem mišljenju izaziva mržnju koju pripadnik jednog pola oseća prema suprotnom? Šta navodi muškarca da mrzi, nipodoštava i maltretira žene ili obrnuto da se tako žena ponaša prema muškarcima?
Hmm...Može da bude neko stvarno loše iskustvo ,ono koje obeleži sve što posle radiš , misliš..Šta po vašem mišljenju izaziva mržnju koju pripadnik jednog pola oseća prema suprotnom? Šta navodi muškarca da mrzi, nipodoštava i maltretira žene ili obrnuto da se tako žena ponaša prema muškarcima?
To kažu za sve. Ne znam, mož biti tačno, kako je super da imaš izgovor za nešto nit si birao i još si nemoćan bio da promeniš mlađan. Onih 80% života posle što si svoj čovek da zanemarimo, i što se vrlo mladi uključujemo u društvo i sukobljavamo roditeljskom autoritu, to je sve nebitno sada, zaebali me keva/ćale.Kažu da to ide iz kuće, iz primarne porodice.
Mnogo bolji naziv. Mada i dalje treba biti otvoren da nisu svi isti, i da nam (ne) rade ono što im sami dozvolimo.A verujem da toga ima... možda nije dobra reč mržnja, ali negativan apriori stav da.
Treba npr objasniti zašto vrlo često narcisoidna majka ima narcisoidnog sina... to sam viđala više putaTo kažu za sve. Ne znam, mož biti tačno, kako je super da imaš izgovor za nešto nit si birao i još si nemoćan bio da promeniš mlađan. Onih 80% života posle što si svoj čovek da zanemarimo, i što se vrlo mladi uključujemo u društvo i sukobljavamo roditeljskom autoritu, to je sve nebitno sada, zaebali me keva/ćale.
joooj imali smo pre par godina jednog posetioca koji nije voleo zene jer svima daju osim njemu..Šta po vašem mišljenju izaziva mržnju koju pripadnik jednog pola oseća prema suprotnom? Šta navodi muškarca da mrzi, nipodoštava i maltretira žene ili obrnuto da se tako žena ponaša prema muškarcima?
Verovatno je bio samo besan.joooj imali smo pre par godina jednog posetioca koji nije voleo zene jer svima daju osim njemu..
sad me seti na njega![]()
Au, pa na primer imao je veliku ljubav i ta ljubav ga je izdala,iskoristila i prevarila. I sada on ili ona pošto se razočarao u ljubav, ima stav da su sve žene iste i da ih sada sve mrzi.Šta po vašem mišljenju izaziva mržnju koju pripadnik jednog pola oseća prema suprotnom? Šta navodi muškarca da mrzi, nipodoštava i maltretira žene ili obrnuto da se tako žena ponaša prema muškarcima?
Slažem se.Au, pa na primer imao je veliku ljubav i ta ljubav ga je izdala,iskoristila i prevarila. I sada on ili ona pošto se razočarao u ljubav, ima stav da su sve žene iste i da ih sada sve mrzi.
EmancipacijaŠta po vašem mišljenju izaziva mržnju koju pripadnik jednog pola oseća prema suprotnom? Šta navodi muškarca da mrzi, nipodoštava i maltretira žene ili obrnuto da se tako žena ponaša prema muškarcima?
"Pre par godina jednog?"joooj imali smo pre par godina jednog posetioca koji nije voleo zene jer svima daju osim njemu..
sad me seti na njega![]()
Zenska inteligencija je drugacija. Klasican IQ ne oredjuje, nego nacin razmisljanja. Medjutim u nekim stvarima zene dominiraju, u nekim muskarci.нисам ја нетрпељив али сматрам да говорим језиком чињеница када кажем да су жене глупе
Polni organ, u ovom konkretnom slučaju tp je mozak, jer mozak je ono što vodi ljubav.Šta po vašem mišljenju izaziva mržnju koju pripadnik jednog pola oseća prema suprotnom? Šta navodi muškarca da mrzi, nipodoštava i maltretira žene ili obrnuto da se tako žena ponaša prema muškarcima?