Mržnja i netrpeljivost između polova

A nema te mržnje. Tu i tamo neka preplašena i/ili nejebana dušica se nešto izlupeta u gluposti svojoj da ljudi mogu kazati vidi što ova/j mrzi one druge, al stvarno da mrzi nema baš.

---

Da, i kad uputi, čak i opravdanu, kritiku nosiocima kompatibilnog polnog organa pa se oni/e kao uvredu i kažu da ih mrzi.

---

Dej hejt as kuz dej ejnt as ameriken tinejdž muvi mržnja.

Kažu da to ide iz kuće, iz primarne porodice.
Ali opet, dešava se da žena/majka ili otac/slika muškarca maltretira dete, pa da opet to dete bude bez mržnje. A i da nikoga ne maltretiraju pa da opet dete kada poraste nosi neko ogorčenje, možda kao matrica koja se ponavljala baš u tom vaspitanju, ne znam.

Drugi razlog može biti nipodaštavanje od strane tog pola koji se mrzi u detinjstvu ili školi... ako je neko bio maltretiran. Ali opet i takve osobe nekada izrastu u ljude koji ne mrze. Držim zapravo da takva mržnja je ipak stvar individualne odluke, čovek se tome prepusti

A verujem da toga ima... možda nije dobra reč mržnja, ali negativan apriori stav da.

1. Zato ovako veli Gospod Gospod: gle, sluge će moje jesti, a vi ćete gladovati; gle, sluge će moje piti, a vi ćete biti žedni; gle, sluge će se moje veseliti, a vi ćete se stidjeti. Isa. 62, 9. Jezek. 35, 14.
  2. Gle, sluge će moje pjevati od radosti u srcu, a vi ćete vikati od žalosti u srcu i ridaćete od tuge u duhu.
?

Ali opet, dešava se da žena/majka ili otac/slika muškarca maltretira dete, pa da opet to dete bude bez mržnje. A i da nikoga ne maltretiraju pa da opet dete kada poraste nosi neko ogorčenje, možda kao matrica koja se ponavljala baš u tom vaspitanju, ne znam.

Drugi razlog može biti nipodaštavanje od strane tog pola koji se mrzi u detinjstvu ili školi... ako je neko bio maltretiran. Ali opet i takve osobe nekada izrastu u ljude koji ne mrze. Držim zapravo da takva mržnja je ipak stvar individualne odluke, čovek se tome prepusti

A verujem da toga ima... možda nije dobra reč mržnja, ali negativan apriori stav da.
Mislio sam baš na mržnju ne baš ekstremnu mada i toga ima, mada se u potpunosti slažem sa tobom.

Šta po vašem mišljenju izaziva mržnju koju pripadnik jednog pola oseća prema suprotnom? Šta navodi muškarca da mrzi, nipodoštava i maltretira žene ili obrnuto da se tako žena ponaša prema muškarcima?
Recimo kad neka žena kaže: "Zašto uopšte postoje muškarci niži od 180? Nek crknu!"

Onda onih 2,000,000,000 koji su stvarno niži, shvate da imaju posla s eugeničmarkama

Šta po vašem mišljenju izaziva mržnju koju pripadnik jednog pola oseća prema suprotnom? Šta navodi muškarca da mrzi, nipodoštava i maltretira žene ili obrnuto da se tako žena ponaša prema muškarcima?
Hmm...Može da bude neko stvarno loše iskustvo ,ono koje obeleži sve što posle radiš , misliš..
A može jednostavno i običan kretenizam...

To kažu za sve. Ne znam, mož biti tačno, kako je super da imaš izgovor za nešto nit si birao i još si nemoćan bio da promeniš mlađan. Onih 80% života posle što si svoj čovek da zanemarimo, i što se vrlo mladi uključujemo u društvo i sukobljavamo roditeljskom autoritu, to je sve nebitno sada, zaebali me keva/ćale.

---

Mnogo bolji naziv. Mada i dalje treba biti otvoren da nisu svi isti, i da nam (ne) rade ono što im sami dozvolimo.

To kažu za sve. Ne znam, mož biti tačno, kako je super da imaš izgovor za nešto nit si birao i još si nemoćan bio da promeniš mlađan. Onih 80% života posle što si svoj čovek da zanemarimo, i što se vrlo mladi uključujemo u društvo i sukobljavamo roditeljskom autoritu, to je sve nebitno sada, zaebali me keva/ćale.
Treba npr objasniti zašto vrlo često narcisoidna majka ima narcisoidnog sina... to sam viđala više puta
Jeste, posle populaizaciije psihoanalize psotalo je popularo okriviti nekog drugo, ko je bio važan u detinjstvu, a ne sebe.. Međutim, kako kažu ptica ti se može posrati na glavu, ali ti biraš da li će da napravi i gnjezdo

joooj imali smo pre par godina jednog posetioca koji nije voleo zene jer svima daju osim njemu..
sad me seti na njega :D

Au, pa na primer imao je veliku ljubav i ta ljubav ga je izdala,iskoristila i prevarila. I sada on ili ona pošto se razočarao u ljubav, ima stav da su sve žene iste i da ih sada sve mrzi.

Back