Mržnja i nepodnošenje bez razloga

Nije mi jasno zašto netko tko je prema drugima high, pozitiva, zajebancija, frajer, kad ja dođem glumi budalu i samo šuti ili mi se teško obraća, mrzovoljan je i dovodi me u neugodnu situaciju. Nema napada ni nametanja, pustiš me - pustim te, ali što kad ste u istom društvu? Toj osobi kao da bi bilo puno draže da mene nema tamo iako se držim drugih ljudi, njega ne diram.

Nekad nešto zna i komentirati oko mog izgleda/načina na koji sam našminkana, ali nikad u pozitivnom tonu (ne ruga se, nego kao da se čudi), sve nešto okolo naokolo pa sam dobila dojam da mu strašno idem na živce - kako postupiti kad te netko baš otvoreno ne voli i ne podnosi, a očigledno je da ćete se još susretati?

javi mi se na pvt da ti dam savet

Nije mi jasno zašto netko tko je prema drugima high, pozitiva, zajebancija, frajer, kad ja dođem glumi budalu i samo šuti ili mi se teško obraća, mrzovoljan je i dovodi me u neugodnu situaciju. Nema napada ni nametanja, pustiš me - pustim te, ali što kad ste u istom društvu? Toj osobi kao da bi bilo puno draže da mene nema tamo iako se držim drugih ljudi, njega ne diram.

Nekad nešto zna i komentirati oko mog izgleda/načina na koji sam našminkana, ali nikad u pozitivnom tonu (ne ruga se, nego kao da se čudi), sve nešto okolo naokolo pa sam dobila dojam da mu strašno idem na živce - kako postupiti kad te netko baš otvoreno ne voli i ne podnosi, a očigledno je da ćete se još susretati?

Pocni da flertujes sa nekim drugim....

I pazi kako ce na to da reaguje.

Nemam pojma o cemu je tema,samo sam usao da procitam sta je Blajbinger napisao
tooth.gif

Ma ljudi šta vam je da sam se zaljubila u njega, do ove teme nisam to nikako povezivala s nekom naklonjenošću...

Netko je pitao kakva je reakcija na druge muške oko mene - pa mogu reći da je on uvijek najbliže meni u tom slučaju, odnosno tad mi uvijek ima nešto za reći i uvijek se meni obraća, sjeda točno kraj mene i tako... a tipove ili lagano ponižava ili ih odmjerava... a kad nisam dobre volje - ide se složiti samnom oko neke gluposti... to sam pripisala tome da mu je drago što sam loše volje ili želi da padnem u bed i odem iz društva.

Zapravo bih možda posumnjala da ne zna kako pa mu se sviđam u slučaju da je neki sramežljivi i povučeni lik, ali ovaj je samopouzdan, drzak i žene ga vole, ali je prema svima njima ljubazan i dobar tako da ja očito šaljem neke vibracije koje njemu ne odgovaraju. Seronja. Ja kad mi se netko ne dopada, neću mu to tako javno pokazati i sramotiti i njega i sebe... glavno da me pusti na miru.

Мислим да му се свиђаш :))) често то тако почиње...можда је љубоморан...

Maksimalno se sklanjam. Ne zato što bih se bojala, i jer sam neko ko bi se povlačila, jer ako iko uem dosta toga da podnese, ja mogu dosta toga da izdržim, nego jer nekada u životu zaista imate posla sa budalama, psihopatama, koji su spremni na sve, samo da njiam dobro je, i nije važno koju nepravdu čine. takvim sociopatama je najbolje se sklanjati sa puta, jer koliku mrznju , zadnje namere ili poduhvate mogu da ispolje, nekada niste ni svesni, sve dok vas u "puno" ne "uhvate" . Tada sve što čujem, ne čujem, sve što vidim, ne vidim. Znači sve registrujem, znam, ali ne pridajem značaj, ne boli me. Kroz život sam jedino naučila sa bolesnicima striktno na odstrel i sklanjaj se. Koliko god da bezopasno deluju, veruj mi...Opasni su. Ja postupam tako, da sklanjam se, maskimalno, nema me, ne dajem povoda ništa da ikomentarišem, primetim, naprosto bih se trudila da svedem te susrete na najmanje moguce i sto bre da "kidnem" iz vidokruga. I čisto da se zna...mržnja i nepodnošljivost je ista emocija kao i ljubav i primećenost, samo njena n - e - g - a - c - i - j - a. Znači, čisto da ti razbijem aluzije, da on prema tebi nešto ne oseća. Kada nastupi ravnodušnost, tada ćeš znati da...Kraj je. :)

Moze da bude bilo sta u pitanju. Od naklonosti, preko zivciranja do nepodudarnosti mirisa ali ne vidim zasto te tangira njegovo misljenje.

Ja ga ne bih primecivala. Tako bi on ispao balvan (sto i jeste, realno) koji udara u coveka koji ga gleda bledo. Ni luda ga ne bih upitala - izvini, izvini a zasto ti mene ne volis? Pa se mi onda ko nesto objasnjavamo, on se pravda ili mi se krsi i pojasnjava zlu i odbojnu mu prirodu mog karaktera i nacina sminkanja. Detinjasto je nekako. Uostalom sta imam od toga, ako pitam znaci da mi je stalo da znam...a zasto bi meni znacio poznanik koja ide povremeno uz mog decka i to u grupi. Prihvatis - ne voli me naprosto, ok, ima i gorih stvari i gotova stvar, vrlo vazno.

Back