tajna_slatka
Gost
- Poruka
- 3
Nije mi jasno zašto netko tko je prema drugima high, pozitiva, zajebancija, frajer, kad ja dođem glumi budalu i samo šuti ili mi se teško obraća, mrzovoljan je i dovodi me u neugodnu situaciju. Nema napada ni nametanja, pustiš me - pustim te, ali što kad ste u istom društvu? Toj osobi kao da bi bilo puno draže da mene nema tamo iako se držim drugih ljudi, njega ne diram.
Nekad nešto zna i komentirati oko mog izgleda/načina na koji sam našminkana, ali nikad u pozitivnom tonu (ne ruga se, nego kao da se čudi), sve nešto okolo naokolo pa sam dobila dojam da mu strašno idem na živce - kako postupiti kad te netko baš otvoreno ne voli i ne podnosi, a očigledno je da ćete se još susretati?
Nekad nešto zna i komentirati oko mog izgleda/načina na koji sam našminkana, ali nikad u pozitivnom tonu (ne ruga se, nego kao da se čudi), sve nešto okolo naokolo pa sam dobila dojam da mu strašno idem na živce - kako postupiti kad te netko baš otvoreno ne voli i ne podnosi, a očigledno je da ćete se još susretati?