Mrzim!!!

Izvini, od kud tebi takvo misljenje o meni, mislim pratim vec dugo tvoje zajedljive komentare, posebno na ovom topicu. Ni ne poznajes me a tako mi sudis. Iskreno bih volela da cujem, ako neces ovako javno, mozes i na PP.

Kiss_me:
Izvini, od kud tebi takvo misljenje o meni, mislim pratim vec dugo tvoje zajedljive komentare, posebno na ovom topicu. Ni ne poznajes me a tako mi sudis. Iskreno bih volela da cujem, ako neces ovako javno, mozes i na PP.

Imao sam tu cast da naletim na jedan tvoj post kad sam isao na LJiS (jaoj Vragolasta platices mi zbog toga) i tu smo se upoznali, secas li se?
Mislim da bi valjalo opet ta procitas bas taj topic cisto da se prisetis sta si ti radila u proslosti ;)

ne znam dal sam vetj reko...mrzim penzionere koji mogu 3 km da trche sprint da bi uvatili bus koji je vetj u pokretu pa onda skoche kroz vrata pritom ubijajutji kesama punim krompira sve ljude ali zato ne mogu da stoje u istom...

nerviraju me klinci koji se ponašaju kao da su pili sa izvora večite mladosti i kao da oni nikada neće biti stari i možda budu još odvratniji kad omatore od svih onih na koje sada pominju ...

...samog sebe kada pobesnim bez razloga...a posle kada se smirim popizdim kako sam dozvolio sebi da pobesnim bez razloga i tako u krug....dok mi nesto ne odvuce paznju...

Back