Mrzim!!!

al` tebeeeeeeeeeeeeee voleeeeeeem i to je fakat!
ti siiiiiiiiiiiiiii mi iiiiii ljuuubaaaaaaaaaaav jeeeeedinaaa...
prodatju ovu nashu kutjerdu na laaaaakaaat...
pa nek` je stooooooooput dediiinaaaaa....

mrzim Balashevitja!

mrzim da spremam kucu
prezirem licemjerne ljude
prezirem lazljivce
ne podnosim one koji ti "dobronamjerno" savjetuju kako da uredis nesto svoje
ne volim svadbe sa 300 svatova
mrzim Stoju i njoj slicne
mrzim izgovore
mrzim sto ovo pisem a niko ne cita
ne podnosim pametnjakovice tj. one koje pametuju
stvarno mrzim ribati i prati

kazhe istekla mi saobratjajna pre 7 dana...i ja sve ono sredim u subotu samo danas dok sam na poslu keva da skokne d preda u sup...i rekli joj mora lichno...i odem ja pravo s posla...onako sav iscrpljen i nikakav do suuupaaa....i predam ja to tamo....kazhe imash nekih kazni da platish...nije da sam se zachudio al nije mi palo na pamet...i reko dobro da platim...i nadje se tu oficer friendly koji se ponudi kao moj vodich kroz zamrsheni svet birokratije...i odemo do onog pravog supa...i tu kao sachekaj....stojim ja u holu a kerovima kraj smene pa se svi uskomeshali...i paradiraju oni unaokolo...i ja provalim da od 20tak njih kolko ih je tuda proshlo...samo 2ica su iz chachka...sve bre neki s peshtera ivanjice kosmeta kosova bosne iz 3 pi materine...nije da mi smeta shto su sa strane...ali svi su one praaaveeee seljachine...lutke od mesa bez trunke ideje...gledam ih kako dobacuju jedan drugome...spominju komandire i chistachice...kako se koshkaju pesnicama u rame...utroba mi se prevrtje...majko mila kakav shljam...zar je mogutje da navetji olosh u drzhavi nema shta drugo da radi pa postaje policija...posle pljuju ljudi po navijachima...da vas pitam...ko u ovoj ili bilo kojoj drugoj zemlji mozhe da se suprostavi policiji?....a policija je aparat...a ova zemlja je gomila fekalija...e sad zamisli aparat kojim ruqje gomila gowana...odatle odem u sud...i kao imash 3 kazne sve sa sudskim troshkovima oko 7 iljada...reko dobro...da platim al nem sade...imam 3.500 u dzepu...aj platitjju sutra il da skoknem do qtje da poqpim novce...kazhe mi neka smrdara u bluzi s dezenom leopardove kozhe...sve sa chizmama od aligatora i ogromnim naushnicama koje joj se vuq po ramenima "dechko za ovo se ide u zatvor...ti mora da si bezhao od policije kad ovo nisi do sada platio"....uuuu kako sam proqvo....tedoh da joj kazhem "slushaj ti mene nafrakani djilkoshe...ti tjesh da mi pretish zatvorom za shugavih 40e zbog yebenog pogreshnog skretanja...ma goni se u **** i ti i ovaj shatrao-ljubazan-sam ker koji me vada od kancelarije do kancelarije...sit sam vashih nebuloza i kvazi osmeha...ima da se opashem dinamitom i da vas raznesem sve u etar"...klimnuh glavom i kao "yebi ga zaboravio sam da platim.."...i ona mi tu drzhi moralna predavanja...prekinuh je kratkim "slushaj ako moram u zatvor - moram...ako ne moram daj ti to meni da ja platim sutra da ne gubimo vreme i ja i ti"...uh kako mrzim policiju...mrzim i na slici da ih vidim....najgora bagra...zhelim im svima da poskapaju u sopstvenoj limfi....da im se deqbiti prave svuda po telu...da im popucaju vene od infuzije...nismo svi jednaki....neki su samo stoka

Bio mi rodjendan, dodjem jutros na posao, koleginica me pita kako sam proslavila za vikend, pocnem da pricam, ona se asocirala na neki svoj dozivljaj i nastavi da prica...Ja je volim, ali UVEK to radi, sve je ona vec cula, dozivela, sve ona zna... Joj sto to mrzim, posle izgubim volju da pricam jer imam utisak da me i ne slusa...!

Najstrasnije na svetu mrzim osobe koje gaze preko drugih, ne bi li po svaku cenu dobile ono sto zele, koje ne biraju sredstva da ostvare svoje male jadne ciljeve.Koje se uz to prave da su najfinija bica na svetu i sve te onako slatko gledaju, trepcu i cokcu.Tako te fino nagaze da i kada pokusas nesto da im kazes one ti poklone jedan svoj slatki osmeh i kazu 'pa postavi se na moje mesto' i 'jel tako da se ne ljutis', a tebi dodje da ih gadjas najblizim smrtonosnim predmetom i vristis od tolikog bezobrazluka i bezobzirnosti!!!!!

Back