Mrzim!!!

Buntovnik_Bez_Razloga:
Znam da jesmo. I znam da ne mogu da se promenim, jer jesam to što jesam.
Ali, stvarno ponekad poželim blagu dozu zla u sebi.

Mnogo puta u zivotu sam pomislila to isto, ali nikad nisam ni zazalila sto je drugacije, veruj. Sve ima svoje i sve se vrati kad tad...

Tebi :shock:
Ni za milion godina :!:
I jako mi je drago kad me neko kao ti ili hanibalka stave na ignore :cool:
Voleo bih josh samo i Suzy da me stavi na ignore i onda sam full :cool:

Najvishe mrzim one ljude koji kao ne podnose Amere i americke proizvode, a dali bi d'u'pe da zive u Americi i totalno su pod uticajem iste (Nike, McDonalds, Microsoft Windows...).

dalje mrzim komuniste, titoiste i ex-yu nostalgicare i one koji mi govore "eh, za vreme Tita...". Sta za vreme Tita?? upropasti nas!

mrzim Pink, Grand, Shity records, sve te ku'r've'stije sa pola grama mozga, Zeljka Mitrovica, Boshka iz Sitija, svi zajedno nemaju IQ 70, seljacine jedne

mrzim Bogoljuba Karica i te srpske pljackase koji se sad jel' zalazu za evropsku srbiju (Miskovic i ekipa..)

mrzim Hrvate (95% Hrvata, da ne uvredim nekog dobrog coveka), ali vecina su totalno neprihvatljivi, posebni su to ljudi.....

mrzim Francuske politicare i odredjen broj francuskog stanovnistva koji imaju kompleks od Britanaca i nece da pricaju na engleskom u njihovoj glupavoj drzavi.
Evo vam ga sad, glupi Francuzi LONDON -2012 OLIMPIJADA!!!

i josh mnogo stvari, mrzi me da pishem sad...

NaraYan:
Mrzim duge potpise, mrzim masne viljushke i kashike, mrzim grand prodakshn, mrzim teletabise, mrzim cnn, mrzim sve one koji se prave pametni jer su preglupi pa ne znaju shta ce, mrzim ratove, mrzim naftu, mrzim....
No no no...Nije lepo mrzeti!Razumem prezir,ali ne mrznju ;)
Cmokic!

Back