Mršavi muškarci i "pozamašne" žene

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.339
Svedoci smo da postoje parovi gde je muškarac prilično mršav, pa i sitan, a žena "u snazi".

Ne znam odakle ta privlačnost?

UPOZORENJE: Body shaming - ismejavanje izgleda je totalno zabranjeno

NYPICHPDPICT000006654864.jpg

nisam hteo da stavim ovu sliku u naslovna, al evo sad

barcroft-media-4.jpg

Amalie je počela brzo da dobija na težini kada je imala 2 godine. Zbog toga je bila maltretirana, bila povredjena i imala je teško detinjstvo. To je rezultiralo njenom opsesijom da jede previše što joj je omogućilo da se težina stalno povećava. Ali kasnije, kada je napunila 20 godina, počela je da prihvata svoje telo.

Upoznala je Šona u onlajn igrici koju je igrala. Šon je prihvatio Amalie takvu kakva je i nema problema sa njenim izgledom ili oblikom.

Svedoci smo da postoje parovi gde je muškarac prilično mršav, pa i sitan, a žena "u snazi".

Trebao si to resenje za upozorenje da stavis kad se pricalo o velicini tukija i o wallet shaming.
No ok, sarenolik svet.
Ima muskaraca koji bas vole buce. Ok, sta sad. Lepo za njega. Lepo i za nju.

Mислим......ја волим крупне жене......али СТАСИТЕ !! Нешто типа Сузане Манчић с почетка њених 50-их година. Али ове "санте леда" од МАСТИ које могу да потопе "Титаник"......то већ не бих могао.

O ne, samo za žene ne smiješ da kažeš debela. Slobodno opleti po muškarcima, vi to možete izdržati. Just do it? 😂
Taman posla. Meni jeste glupo to body shaming. Samo kazem da je danas tako da muskarcu mozes reci sta god. Kriv, glavat, debeo, nosat, siromasan, nema nekretninu, vakav nakav. Sto je nakazno kao sto bi se neko ismevao zeni i njenoj fizickoj pojavi.
Jedno je izraziti preferencu u fazonu, pa.. Privlaci me to i to.
A i fiz izgled mi je sekundarna stvar. Igra ulogu ali ne padam na arogantne boginje sminke.

Da, naravno. Sećam se kad su Uraganke bile na Evroviziji bilo je mnogo komentara da su debele, drusne, da ih ima… Valjda je stvar ukusa i toga kako neko izgleda pa onda na osnovu sebe procenjuje.
Meni je bezveze to komentarisanje na racun fizickog izgleda, eto i Bojana Stamenov kada je bila sa viskom kilograma e sad kad je smrsala sad je niko ne spominje.

Види, ако им се поклопе карактери, што да не. Физички изглед онда није кључан фактор.

nisam hteo da stavim ovu sliku u naslovna, al evo sad

barcroft-media-4.jpg

Amalie je počela brzo da dobija na težini kada je imala 2 godine. Zbog toga je bila maltretirana, bila povredjena i imala je teško detinjstvo. To je rezultiralo njenom opsesijom da jede previše što joj je omogućilo da se težina stalno povećava. Ali kasnije, kada je napunila 20 godina, počela je da prihvata svoje telo.

Upoznala je Šona u onlajn igrici koju je igrala. Šon je prihvatio Amalie takvu kakva je i nema problema sa njenim izgledom ili oblikom.
Koliko tona ima dotična?

Back