МРКОЊИЋУ, ШТА ТЕ МУЧИ?

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Vučić:
Mrkonjiću, šta te muči?

Vicepremijer kaže da u borbi protiv korupcije ne pravi razliku između ljudi koji su članovi SNS ili neke druge stranke

Vučić kaže da će rezultati borbe protiv korupcije biti vidljivi
BEOGRAD - Čistka.
Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je da je borba protiv kriminala i korupcije njegova „životna misija“ i najavio da će rezultati predistražnih i istražnih aktivnosti biti „veoma brzo“ poznati. Kako je kazao, u borbi protiv korupcije ne pravi razliku između ljudi koji su članovi SNS ili neke druge stranke.

- Shvatam da postoje različita mišljenja i čuo sam da su neki ljudi nezadovoljni mojim radom, ali to treba da mi kažu u lice, a ne preko medija. Ako tako stvari stoje, onda Vlada ne treba ni da postoji. Vidim da je Mrkonjić nezadovoljan ovim što radim, a pretpostavljam i Dačić. Na njima je da pokažu to nezadovoljstvo - rekao je Vučić.
:rotf::rotf::rotf:
Шта те мучи цакани....
Изгледа да нам оде Мрка пре рока?

A никaко ми није јaсно дa ли је то вицепремијер, координaтор безбедносних служби и председник СНС у међувремену постaо и јaвни тужилaц пa подиже оптужнице или штa је у питaњу?

Одавно сам негде прочитао, да када је оборен Милошевић, један садашњи министар из спс-а је дао Ђинђићевом куриру 2 милиона немачких марака да га нова власт не дира
Који је то министар?
Па, вероватно кловн звани Мркоњић
А и Дачи је нелагодно. Нема нема па дебели сања неко коферче ... буди се окупан знојем ...
Муке су то ... лоповске

A никaко ми није јaсно дa ли је то вицепремијер, координaтор безбедносних служби и председник СНС у међувремену постaо и јaвни тужилaц пa подиже оптужнице или штa је у питaњу?
Није битно....
Само нек се кува.

'Oće,oće !
Ne brigaj.
Mene brine kondicija.
Mnogo se Vučić napeo,pa gura li gura....
Ako ima kondicije,pa izdrži - biće i kristala.
Ko na Antarktiku !

Вучић гурa? A што се толико троши рaдећи туђи посaо?
Док Миљко и дaље седи и рaди оно исто што је рaдио и зa време жутих- ништa. Вaљдa није зaвршио.

Vučić:
Mrkonjiću, šta te muči?

Vicepremijer kaže da u borbi protiv korupcije ne pravi razliku između ljudi koji su članovi SNS ili neke druge stranke

Vučić kaže da će rezultati borbe protiv korupcije biti vidljivi
BEOGRAD - Čistka.
Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je da je borba protiv kriminala i korupcije njegova „životna misija“ i najavio da će rezultati predistražnih i istražnih aktivnosti biti „veoma brzo“ poznati. Kako je kazao, u borbi protiv korupcije ne pravi razliku između ljudi koji su članovi SNS ili neke druge stranke.

- Shvatam da postoje različita mišljenja i čuo sam da su neki ljudi nezadovoljni mojim radom, ali to treba da mi kažu u lice, a ne preko medija. Ako tako stvari stoje, onda Vlada ne treba ni da postoji. Vidim da je Mrkonjić nezadovoljan ovim što radim, a pretpostavljam i Dačić. Na njima je da pokažu to nezadovoljstvo - rekao je Vučić.
:rotf::rotf::rotf:
Шта те мучи цакани....
Изгледа да нам оде Мрка пре рока?

01. Oktobar 2012. 18:12->19:53
MRKONJIĆ ZA TELEGRAF: Vučić priča besmislice, nisam nezadovoljan!
"Ne znam odakle ideja Aleksandru Vučiću da ja nisam zadovoljan njegovim radom, jer mu nikada nisam dao povod da tako nešto i pomisli", kaže ministar saobraćaja. Dačić bez komentara, "nije čuo ni video izjavu"

Milutin-Mrkonji%C4%87-Aleksandar-Vu%C4%8Di%C4%87.jpg

Ministar saobraćaja u Vladi Srbije Milutin Mrkonjić povodom tvrdnji prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da su premijer Ivica Dačić i on nezadovoljni njegovim radom, kaže za Telegraf da su to besmislice i da “ne zna odakle ideja Vučiću da tako nešto izjavi”.
- Vidim da je ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić nezadovoljan ovim što radim, a pretpostavljam i premijer Ivica Dačić – izjavio je prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić povodom spekulacija da bi uskoro moglo da dođe do prekomponovanja vladajuće većine.
Milutin Mrkonjić kaže da je iznenađen izjavom prvog potpredsednika Vlade jer, kako kaže, “nikada nije davao povoda ni Vučiću niti bilo kome drugom da pomisli tako nešto”.
- Ne znam odakle ideja Aleksandru Vučiću da tako nešto izjavi, jer mu nikada nisam dao povod da tako nešto i pomisli. Nisam ni pomislio da on ne radi dobro svoj posao, niti sam nešto slično nekom nekad izjavio – kaže on.
Mrkonjić je takve tvrdnje Aleksandra Vučića nazvao “besmislicama”.
- Sve su to besmislice, u Vladi je sve normalno, svako radi svoj posao i ne meša se niko drugome u posao – tvrdi Mrkonjić.
Iz kabineta premijera Srbije rekli su za Telegraf da Ivica Dačić “nije čuo ni video izjavu Aleksandra Vučića” i da tako nema komentar na nju.
Podsetimo, Vučić je pored iznešenih tvrdnji rekao i da bi uskoro moglo da dođe do prekomponovanja vladajuće većine, pa čak i vanrednih izbora ukoliko Vlada ne uspe da postigne saglasnost oko glavnih pitanja.
- Na Mrkonjiću i Dačiću je da pokažu to nezadovoljstvo – kaže Vučić.
(D. Z.)

Или су новинари ИЗМИСЛИЛИ изјаву Вучића,
или Вучић прича бесмислице,
или Мркоњић зајеб*ва.....:mrgreen:

mogao bi malo kao home ili zvekaric, da unapred sudi jezivo

mogao bi malo kao home ili zvekaric, da unapred sudi jezivo

A мождa би било нaјбоље дa се системски подрже институције које би својој природи биле незaвисне и рaдиле свој посaо, нпр. тужилaштвa и судови.
Aли aвaј, лепше је сликaти се, прaвити себи мaркетинг и држaти полуге влaсти које ти ни по чему не припaдaју.

Опет Александар Вучић о неким брзим резултатима у којима неће бити поштеђених ма којој год они партији припадали.Све нешто типа,ускоро,ево само што није,данс-сутра-прекосутра...И на крају ништа.Нон стоп спомиње како ни чланови његове странке неће бити изузети из истражних радњи,а не каже против којих то чланова СНС-а је покренута било каква истрага ?

Опет Александар Вучић о неким брзим резултатима у којима неће бити поштеђених ма којој год они партији припадали.Све нешто типа,ускоро,ево само што није,данс-сутра-прекосутра...И на крају ништа.Нон стоп спомиње како ни чланови његове странке неће бити изузети из истражних радњи,а не каже против којих то чланова СНС-а је покренута било каква истрага ?

Plasi me da Vucko ne sagori i brzo svrsi.

Back