peps
Iskusan
- Poruka
- 5.074
Da ja delim, dodelio bi sebi jos dva tri stana.........zabole me za ostale![]()
Po onoj " Ako nisi dobar za sebe nisi ni za druge!"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ja delim, dodelio bi sebi jos dva tri stana.........zabole me za ostale![]()

Да видимо како је то било.
С тешком муком хрватски спикер најављује
и коментарише пливање нашег Милорада Чавића!
Још једном, хвала ти Србине Милораде!!!

Komentatori su bili na mestu ali režija? Zašto su toliko jadni da u zvaničnoj statistici prikazuju zastavu Srbije bez dvoglavog orla.

Ех, ти га сад......
Ниси се ни обрадовао нашем Милораду,..
одмах си се бацио на коментарисање заставе,... двоглавог орла...
Типично за нас,
никад нам потаман
Овде је Милорад Чавић у питању![]()
Otkud tebi da se nisam obradovao Čavićevom zlatu?
Ovde se i govori o politici(mada se jesam malo udaljio od teme) a ti ako hoćeš da govoriš samo o sportu potraži na ostali sportovi - plivanje
Ne, losa e njegova ideja da ovde trazi stan.
Nek se gospon doseli ovde, pa eto mu stana.....al jok ne svidja mu se Srbija....
U stvari svidjla mu se kada se pricalo o tim stanovima i sta ja znam..

Kratak komentar i od mene : Ne mislim da država treba Čaviću da obezbedi stan.
Kratko i jasno...ne lupaj,idi spavaj.Kasno je.

Kratak komentar i od mene :
1. Ne mislim da država treba Čaviću da obezbedi stan. Ima mnogo socijalno ugroženijih porodica kojima je stan daleko potrebniji nego njemu. Super je to što on pliva pod zastavom Srbije i mislim da je dečko skroz na mestu ali više me brine kako će i od čega živeti neko ko je ceo svoj život proveo npr. na Kosovu i Metohiji a sada je proteran i nema ništa. Duboko verujem da on zarađuje dovoljno da sam sebe obezbedi i ne mislim da država ima tu obavezu samo zato što se on odlučio da pliva za nas. Jedno je da mu plaćaju treninge i pripreme i to je obaveza ministarstva omladine i sporta, a drugo sasvim nepovezano da se momku dodeli stan. U redu je i da mu se nađe odgovarajući smeštaj dok je u Beogradu ali to ne mora biti odmah vlasnički regulisano i dugotrajno. Nemojte pogrešno da me shvatite ali neki ljudi za 30 godina radnog staža nisu dobili stan a njemu ga traže ...
2. Ako je već odlučeno da mu se da stan (što baš i ne kapiram) onda to treba poveriti nadležnima u ministarstvu sporta. Ako ti nadležni ne rade svoj posao onda ih treba smeniti i postaviti druge koji će rešiti pitanje stana. Ne vidim kakve veze sa tim ima Milutin Mrkonjić i zbog čega se on tu meša kada to nije njegov posao. Ako je već toliko dobrodušan mogao bi da ustupi mladiću ključeve kuće drugarice Mire pa da odsedne tu dok ne dobije svoju gajbu.

(да ли га имамо и ко је ??????)

(да ли га имамо и ко је ??????)[/QUOTE]

Ма, не могу да верујем,....ДА ЛИ је то могуће,
да су и њега слагали.
Стварно, зна ли неко, шта је са тим станом,...
ШТА је са обећањем ове власти,...ОБЕЋАЊЕМ које су дали јавно
једном светском спортисти![]()
pitaj tvog prijatelja Mrku......