Mrkonjić "pre roka" Čaviću našao stan

Какав је то начин да спортисти добијају станове на кеца а да има људи који немају ни за хлеб а камоли за кров над главом? Зашто њима нико не помогне? Зашто се прво не исплате заостале зараде и доприноси за пензијско и здравствено осигурање? Зашто се прво не склоне деца која живе од прошње на улицама па онда све остало? Шта је са радницима који штрајкују глађу, шта је са резервистима и шта је са свима осталима који су угрожени?

Немам никакав проблем са Чавићем, свака њему част и заслужио је да му држава додели стан због свих заслуга. Али стављати стамбени простор за њега који има доста новца као приоритет над сиротињом, незапосленима, инвалидима, избеглицама и радничком класом је скандалозно и свакако није социјално одговорно. Неће пропасти ни буџет ни држава ако Чавић добије стан (и треба да добије) али да држава за то има а за много битније ствари нема је понижавајуће ...

a hirurg je kao prosjachko zanimaje pa nemaju jadni za stan lol
dechko treba da se nagradi za rezultate jer svi smo zeleli kapitalizam a u njemu se uspeh nagradjuje
da ne spominjemo shto profesionalni sportista kao on moze tim da se bavi na vrhunskom nivou maximalno josh jedan olimpijski ciklus...a vrhunski plivach ako nema tu sretju da je jedant torp il onaj americhki klempa felps teshko da moze da zaradi u svojoj karijeri dovoljno love da od toga kasnije zivi
hirurg i bilo koje drugo zanimanje ili sportista tipa fudbaler,kosarkas,vaterpolista..itd. chak i da nije nivo chavica u svojoj disciplini moze

Da si malo pismeniji sad bih ti odgovorio ali posto ne umes da pises Srpski da te ceo svet razume izostavicu svaku dalju komunikaciji sa tobom zato i zbog uvreda nasem velikom sportisti i PATRIOTI, takvi kao ti mi se gade kad im niko ne valja ako im nije ucinio nesto za njihovu LICNU korist, sebicnjaku!!
Pozdrav :cool:

Pa sxta nam je on kolektiwno pomogao...? U cxemu to...?
Chowek lepo sebi stekao slawu, owo ono. Zabole njega. I sad kao fura neki fazon Kosowo je Srbija lol. ajde ne primajte se bre. Njega zabole, on to radi za sebe. Niti mi imamo kolektiwno korist od njegowih uspeha :roll:

Chowek lepo sebi stekao slawu, owo ono. Zabole njega. I sad kao fura neki fazon Kosowo je Srbija lol. ajde ne primajte se bre. Njega zabole, on to radi za sebe. Niti mi imamo kolektiwno korist od njegowih uspeha :roll:

TAKO JE!!!!!!!

Ko pristane da trči po propalim stadionima i atletskim stazama i pliva po raspadajućim bazenima dok mu sto ljudi skače na glavu, dobrodošao!!

PROTERAJMO OSTALE SVETSKI POZNATE I RAZMAŽENE SPORTISTE!!!!!!!!!!!

Какав је то начин да спортисти добијају станове на кеца а да има људи који немају ни за хлеб а камоли за кров над главом? Зашто њима нико не помогне? Зашто се прво не исплате заостале зараде и доприноси за пензијско и здравствено осигурање? Зашто се прво не склоне деца која живе од прошње на улицама па онда све остало? Шта је са радницима који штрајкују глађу, шта је са резервистима и шта је са свима осталима који су угрожени?

Немам никакав проблем са Чавићем, свака њему част и заслужио је да му држава додели стан због свих заслуга. Али стављати стамбени простор за њега који има доста новца као приоритет над сиротињом, незапосленима, инвалидима, избеглицама и радничком класом је скандалозно и свакако није социјално одговорно. Неће пропасти ни буџет ни држава ако Чавић добије стан (и треба да добије) али да држава за то има а за много битније ствари нема је понижавајуће ...

E sad ovo zahteva i prosirenje teme.Samo mi nije jasno ,kada su se donosili zakoni o sportu i kada je donet zakon o nacionalnim penzijama,noko se nije tome usprotivio.
Da li vi uopste znate kolko je od tada do sada ostvareno nacionalnih penzija?I ko se sve dokopao penzija koje nisu manje od 50 hiljada dinara.
A znate li kolko bi to bilo nacionalnih STIPENDIJA za svu decu KOSOVA kao i sirotinje po SRBIJI koje ne moze da se skoluje ?

pa bolje je dati stan vrhunskom hirurgu da ostane i leci ovaj sve stariji i bolesniji nariod. od njegovog plivanja nemamo nista. al ovom narodu treba samo leba i igara da ne misli o tome zbog koga tako lose zivi.

vrhunski hirurg ce ti otici na zapad da zaradi milione
njemu nije ni na kraj pameti da ovde chami za stan
kad moze svaka vlast da drpa stanove za svoje funkcionere meni je sramota sad prozivati chavica kome se kao vrhunskom sportisti chak ni to ne omogucuje
bruka jedna koji parazitski mali nachin razmishljanja
zbog toga nam je gro sportista iz tih manje atraktivnih sportova u srbiji uzelo druga drzavjanstva pa za njih osvajaju medajle a mi smo na zadnjoj olimpijadi uzeli yebene 3 medalje
missim dinkic i ekipa drpa milione al problem je cavicev stan lol

Iako sam rekao da odbijam komunicirati sa nepismenima, oWaj put cu napraviti izuzetak jer si stvarno pored ovog i nedokazan i pajsercina teska kad ti uspeh pojedinca koji SVUDA i na svaki moguci nacin reklamira SRBIJU smatras nistavnim jer nas tako reprezentuje i reprezentacija, to onda znaci i da su Nole i Ana i Jelena nistavni, po tvojoj logici ako nisi nesto ucinio u kolektivnom sportu onda nisi NISTA ucinio za Srbiji, a tvoje vidovnjacke provokacije da on nosi zastavu i one majice i peva himnu iz"fazona"a ne iz cistog PATRIOTIZMA okaci macku o rep, ima nas inteligentnijih koji vidimo sta je sta bolje od vas vidovitih!

Iako sam rekao da odbijam komunicirati sa nepismenima, oWaj put cu napraviti izuzetak jer si stvarno pored ovog i nedokazan i pajsercina teska kad ti uspeh pojedinca koji SVUDA i na svaki moguci nacin reklamira SRBIJU smatras nistavnim jer nas tako reprezentuje i reprezentacija, to onda znaci i da su Nole i Ana i Jelena nistavni, po tvojoj logici ako nisi nesto ucinio u kolektivnom sportu onda nisi NISTA ucinio za Srbiji, a tvoje vidovnjacke provokacije da on nosi zastavu i one majice i peva himnu iz"fazona"a ne iz cistog PATRIOTIZMA okaci macku o rep, ima nas inteligentnijih koji vidimo sta je sta bolje od vas vidovitih!

Jelena karleusa je mnogo wishe postigla od njega onda zar ne...?
Jeleni Karleusi bi trebalo dati stan, a ne njemu..

Ово је да човек не поверује каквих све "ретардираних" људи има!
Ово што сам прочитао у последњих неколико постова, са изузетком "Derer-a", може да се протумачи само на два начина:
1. Људи намерно контрирају тзв. "контраши", "тролују" и чекају ко ће да наседне на провокације (њима одговара опис - "ретардирани" са наводницима, пошто нису и буквално такви већ се само праве), или
2. Људи су озбиљни и мисле исто то што и пишу (уколико се видите у овој опцији, ваш опис је - ретардирани без наводника )

П.С.
За модераторе,
Уколико мислите да сам увредио некога, добро прочитајте шта сам написао у заградама (ако је потребно и по више пута)!

Onda si i ti retardirani bez navodnika jer verujes u to sto si napisao, i to samo ti, ja eto verujem da je decko zasluzio jer svuda pronosi SLAVU SRBIJE I SRBA, a decko ce to moci jos samo koju godinu i kad predje 3 banke vec ce moci da sprema penziju, zar ne treba pomoci onda takvom, kazem i VERUJEM da treba pa ti pukni od muke i svog caleta zovi retardiranim kad te takvog napravio!!
P.S.Onaj nepismeni napisa da po ovome i Karleusa treba dobiti stan, na kog sportistu Karleusu koji je proslavio/la Srbiju u svetu je mislio to samo on zna...

Back