Mračna strana Evropske unije

Icke koji je tvorac teorije zavere da su svetske vođe reptili vanzemaljci

Шта ти није јасно?
images

- - - - - - - - - -

Докази су на сваком кораку, али ми их не видимо, јер су нас индоктринисали и успавали.

7-reptili.jpg

А шта, као нису.

Šta znam, načuo sam iz izvora bliskim britanskoj kraljevskoj porodici da pojedini članovi nose jaja ali se iz njih još ništa nije izgleglo tako da ne mogu sa sigurnošću da tvrdim.

- - - - - - - - - -

А погледај само како користе познате звезде да промовишу њихову илуминатску пропаганду

JayZ-Holy-Grail-Illuminati-610x407.png

544599_1582100721837826_2049985761_n2.jpg

77253_b.jpg

:hahaha:

А погледај само како користе познате звезде да промовишу њихову илуминатску пропаганду

544599_1582100721837826_2049985761_n2.jpg

Та јадна девојка у ритама, то ли је тај сјај и то богатство што нам ЕУ нуди? Види колку рупу има на хаљини!

Šta znam, načuo sam iz izvora bliskim britanskoj kraljevskoj porodici da pojedini članovi nose jaja ali se iz njih još ništa nije izgleglo tako da ne mogu sa sigurnošću da tvrdim.

- - - - - - - - - -

:hahaha:

Мени је највише било жао оног Обаминог телохранитеља, јадан човек... Вероватно је одувек знао да је ружан, али после тог инцидента у којем су рекли да је рептил вероватно је добио и неке самоубилачке намере

hqdefault.jpg

Та јадна девојка у ритама, то ли је тај сјај и то богатство што нам ЕУ нуди? Види колку рупу има на хаљини!

То је план ЕУ. Да нам доводи црнце да оплођују наше беле девојке својим огромним питонима.

Срећом, људи из Бање Ковиљаче су схватили о чему се ради и раз'ебали онај азил за странце.

Истина је али ми о томе у Британији не смемо да говоримо. Морам овако ситно да пишем јер рептили не виде добро.

Глупости, живело Њено Краљевско Величанство Елизабета Друга!

0,,565807_4,00.jpg

Мени је највише било жао оног Обаминог телохранитеља, јадан човек... Вероватно је одувек знао да је ружан, али после тог инцидента у којем су рекли да је рептил вероватно је добио и неке самоубилачке намере

hqdefault.jpg

Zanimljivo mi je kako jedna debilna ideja uhvati korene i pohvata tolike vernike. Icke je bio sportski novinar i tvrdio je da je Isus, predviđao neke katastrofe i sve promašio. Posle toga se povukao na neko vreme pa počeo da izmišlja.

- - - - - - - - - -

Истина је али ми о томе у Британији не смемо да говоримо. Морам овако ситно да пишем јер рептили не виде добро.

Глупости, живело Њено Краљевско Величанство Елизабета Друга!

0,,565807_4,00.jpg

U j.ebo te leb pa koja je onda Viktorija?

http://www.kurir.rs/marin-le-pen-eu-je-monstrum-clanak-1407147
Marin le Pen: EU je monstrum!

Planeta 00:35, 06.06.2014.

Autor: E.K.,Foto: AP

Želim da sprečim da se i dalje deblja i da diše, rekla je Le Penova

PARIZ - Oštro.
Francuska desničarka Marin le Pen, čija je stranka Nacionalni front ostvarila trijumf na evropskim izborima, najavila je da joj je cilj da uništi Evropsku uniju.

Naime, u intervjuu za Špigl, nemački politički časopis, EU je nazvala čudovištem koje je svojim članicama uništilo državni suverenitet i uteralo ih u krizu koja se ne može rešiti, pa je njen recept - ponovno uspostavljanje nacionalnih država i ukidanje evra.

- Evropska unija je veliko prokletstvo, antidemokratski monstrum. Želim da sprečim da se i dalje deblja i da diše - rekla je Le Penova.
Prema pisanju nemačkog medija, onaj ko do sada nije imao jasne predstave o francuskoj političarki i njenoj stranci sad ih je dobio.

Špigl je naveo i da nije lako raditi sa ekstremistima, ali da je važno saznati njihove namere. S druge strane, niko ne želi da bude kritikovan što prenosi sadržaje koji se etički ne mogu zastupati.

Back