Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.169
Icke koji je tvorac teorije zavere da su svetske vođe reptili vanzemaljci
А шта, као нису.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ваљда су Рокфелери рептили са оне стране океана а Ротшилди су еуРопски гуштери.
Нека ме Ханс и Ава исправе ако грешим.
Чим прочитам нешто што напишу Анс и Ева одма' пожелим да уђем и у Европу и у НАТО пакт.
Шта ти није јасно?
![]()
- - - - - - - - - -
Докази су на сваком кораку, али ми их не видимо, јер су нас индоктринисали и успавали.
![]()
А шта, као нису.
А погледај само како користе познате звезде да промовишу њихову илуминатску пропаганду
![]()
![]()
![]()

Ne znam, meni ovako izgleda ekran
![]()
А погледај само како користе познате звезде да промовишу њихову илуминатску пропаганду
![]()
Evropska unija je spasila narode Zapadne Evrope od sovjetske najezde.
Šta znam, načuo sam iz izvora bliskim britanskoj kraljevskoj porodici da pojedini članovi nose jaja ali se iz njih još ništa nije izgleglo tako da ne mogu sa sigurnošću da tvrdim.
- - - - - - - - - -
![]()
Та јадна девојка у ритама, то ли је тај сјај и то богатство што нам ЕУ нуди? Види колку рупу има на хаљини!
Та јадна девојка у ритама, то ли је тај сјај и то богатство што нам ЕУ нуди? Види колку рупу има на хаљини!
)Šta znam, načuo sam iz izvora bliskim britanskoj kraljevskoj porodici da pojedini članovi nose jaja ali se iz njih još ništa nije izgleglo tako da ne mogu sa sigurnošću da tvrdim.
Мени је највише било жао оног Обаминог телохранитеља, јадан човек... Вероватно је одувек знао да је ружан, али после тог инцидента у којем су рекли да је рептил вероватно је добио и неке самоубилачке намере
![]()
Истина је али ми о томе у Британији не смемо да говоримо. Морам овако ситно да пишем јер рептили не виде добро.
Глупости, живело Њено Краљевско Величанство Елизабета Друга!
![]()
Ne znam, meni ovako izgleda ekran
[ig]
Истина је али ми о томе у Британији не смемо да говоримо. Морам овако ситно да пишем јер рептили не виде добро.
Глупости, живело Њено Краљевско Величанство Елизабета Друга!
![]()
А ко ће да спасе народе од најезде Еворпске Уније ?
Руси.

Ретко одвратно троловање на овој теми, свака вам част.