Mr. President

nocna mora:
Isao je u Srebrenicu Tamo su ga nabili u treci red, bez prava da bilo sta kaze., Molio je albance da prisustvuje sahrani ibrahima rugove.naravno da mu je receno da je nepozeljan{iako je jedini koji je pozvao Srbe da izadju i glasaju na albanskim izborima} Na savetu odbrane je predlozio sto je i izglasano da se nedozvole bilo kakve vojne pocasti i drzavna obelezja.A jedan gradjanin ove zemlje je sramno otet i odveden da mu se sudi {ako je kriv} Nije osudjen za pet godina ali je ipak vracen u limenom sanduku mrtav.
danas izjavljuje da nevidi razlog zasto bi on prisustvovao jednoj TAKVOJ sahrani??

Тадићи је син Хрватице а посинак Јеврјке левичарке, мож мислит комбинације
:evil:

jomini:
Da, ja možda, a pola navedenih sigurno. I ono nije bila bruka, bar ne meni i, čini mi se, iole realnim i svesnim ljudima. Izbrisano je samo i samo zato što je bilo previše direktnih psovki i vređanja nevezanih za temu. Zar se ne sećaš?
Kažeš mit? Možda tebi... Meni nikako.

"...pola navedenih SIGURNO..."???
Ili si prorok (a nisi) ili veoma glupa izjava,pogotovu za nekoga
ko ima ulogu šerifa na forumu...
Inače mit ne može biti dvojici,trojici čoveka već će vreme pokazati
ko će u legendu kao junak ili rušitelj...

nocna mora:
Isao je u Srebrenicu Tamo su ga nabili u treci red, bez prava da bilo sta kaze., Molio je albance da prisustvuje sahrani ibrahima rugove.naravno da mu je receno da je nepozeljan{iako je jedini koji je pozvao Srbe da izadju i glasaju na albanskim izborima} Na savetu odbrane je predlozio sto je i izglasano da se nedozvole bilo kakve vojne pocasti i drzavna obelezja.A jedan gradjanin ove zemlje je sramno otet i odveden da mu se sudi {ako je kriv} Nije osudjen za pet godina ali je ipak vracen u limenom sanduku mrtav.
danas izjavljuje da nevidi razlog zasto bi on prisustvovao jednoj TAKVOJ sahrani??

El se izvinio Hrvatima?
To ti se zove diplomata...

DellBoy-011:
Prijatelju,
vidim da si vrlo pažljivo gledao sinoćnu "Zamku" na tv pink, i citirao Tomu Nikolića skoro od reči do reči.
Bilo bi ok, da si to i napisao.
I ovo me podseti na jednog mog komšiju, pre 5-6 godina.
zaustavi me komšija ispred zgrade i pita me:
- jesi gledao, komšija, Šešelja sinoć na tv?
- Naravno da nisam:-D
-Šteta, komšija, ON kaže baš ono što ja mislim, ali ja ne umem tako dobro da kažem:idea:

A ta vi mitite?
Ebiga, da je SPS na lokalu, sigurno bi bio sahranjen medj velikanima.
Ko je na lokalu taj je velikan.
Groblje lokalaca...

DellBoy-011:
Prijatelju,
vidim da si vrlo pažljivo gledao sinoćnu "Zamku" na tv pink, i citirao Tomu Nikolića skoro od reči do reči.
Bilo bi ok, da si to i napisao.
I ovo me podseti na jednog mog komšiju, pre 5-6 godina.
zaustavi me komšija ispred zgrade i pita me:
- jesi gledao, komšija, Šešelja sinoć na tv?
- Naravno da nisam:-D
-Šteta, komšija, ON kaže baš ono što ja mislim, ali ja ne umem tako dobro da kažem:idea:
Prijatelju neznam na sta se odnosi :neumem dobro da kazem: Na srebrenicu, na cedu ,bebu,lizanje b*lje albancima ili nesto trece Ako sam citirao nikolica to je zaista slucajno.Cak ni pomenutu emisiju{sad mi je zao} nisam gledao? Mislim da svi koji ne podrzavaju DS - OVCE- lice jedni na druge.Kad bolje razmislim ,mozda je bolje nekog i citirati ili prepricati kako sam kazes nego bajate{jako stare} fore prepricavati kao svoje {tu pricu sa komsijom sam cuo bar 10 puta ,razlika je samo sto jedan komsija pominje slobu ,drugi velju,treci seselja......

Sunchaser:
@ jomini

Догодине, можда ни ти нећеш бити међу живима, можда ни ја (а нисмо маторци).

Него, само се ти теши - погледај мало у сопствену "струку" - Интернет форуме. Углавном, много је афирмативнијих мишљења о Слоби, него оне бруке коју си ти неко вече дозволио па брже-боље обрисао. Значи, старачки домови су познати као места чији клијенти ординирају по Интернету цео дан... Е, мој Јомини. И углавном су у питању постови са поруком коју има овај Трифковићев некролог - свашта смо мислили и говорили о њему (често с разлогом) али Хаг га је уврстио у мит. А против мита не можеш. Како сте кренули са хистеријом, још ћете и од Мире и Марка направити националне хероје (мислим, контрапродуктивни сте за "вашу ствар", огромна већина вас).

Највећи проблем је што сви учесници настале хистерије после смрти СМ нису свесни и не разумеју нека сасвим обичне ствари:

КАКО СЕЈЕШ - ТАКО ЋЕШ ДА ЖАЊЕШ !

НЕ ЧИНИ ДРУГОМЕ ОНО ШТО НЕ ЖЕЛИШ ДА ТЕБИ ЧИНЕ !

А из овога се може закључити да би Борис Тадић већ сада требало да размишља о томе да ли ће његова породица једнога дана, када за то дође време, вукљати његове посмртне остатке по белом свету јер неко на власти не жели да види његове кости у сопственој земљи.

Али хистерија је хистерија - а власт КВАРИ ЉУДЕ ! 8-)

Back