mp3 predlozi za danasnji dan

Zabranjeno ******* - Pisonja i Zuga

mo150786.JPG

jos 8 sati i zbogom zohari... :wink: :D

Pazi samo da ti murija ne blokira cestu negde kod Gradine oko 23,05 i da ti, dok budeš slušao mjuzu sa kasetofona ukradenog u Domu invalida, ne padne na pamet rečenica "Vežite se polećemo"

...

Jer, ujutru bi pričali, i kleli se u majku da su auspuh i retrovizor našli čak 80m dalje u jarku ...

vidi, drljaca u mojoj svestu je uvek van konkurencije....stonsi nemaju takvu umetnicku snagu, liriku niti emotovni naboj pa moraju da koriste scenske efekte da bi privukli publiku i napravili show... boro se samo pojavi i eto ti show! :lol: :lol: :lol:

mada, kada pocenem da prekopavam po svojoj koncertnoj arhivi, jedno od zapazenijih mesta ima i famozni koncert godine 93 ( ili 92 ) na spensu, atheisti, van gogh, orgazam, playboy i EKV !!! Hemi je tada bio mali, musavi i pocepani mangupcic sa limana ali je u potpunosti bio svestan istorijskog momenta.... i zbog toga...

EKV - Zajedno!

20051111044642decak_iz_vode_milan_mladenovic_ekatarina_velika_ekv_margita.jpg

ako ti kazes da je bila 92 onda je bila 92... posle tolikih godina, moje pamcene nije kao sto je bilo...:wink:
znam samo da sam koncert odgledao otvorenih usta od odusevljenja i da sam bio sa nekim likovima koji su kasnije r'n'r shvatili suvise ozbiljno i to kroz pricu sa narkoticima ( steta ) a tada smo imali neki bend, pa smo isli na " specijalizaciju" :lol:

yebiga sine...otadzbina te zove...
mada, TV Palma tih godina je bila poseban kanal... Seti se, Kleopatra, Vesna Versace, Nino, Dragana, Brzi, Sinan, Saban, Boban Zdravkovic, Seki Turkovic, Riki Lugonic, Vera Matovic, Zorica Marinkovic, Sneki, Buba Miranovic, Ivan, Beat Street, Djogani..... Kazi mi da ti suze ne idu na oci od nostalgije! :wink: Ceca tad nije bila u prici, papmprcio ju je onaj Muja iz Nemacke zbog kog ju je Arkan osisao ali vratila se godinu i po kasnije... Lepa je bila ta 93, zao mi je sto sam bio jako mali...

verujem ti za 92-gu, i meni se cini da je to tad bilo

E moja STROM da je samo ON nestao :cry:

Iz tog perioda nema ili mi kao takvi nedostaju :
SLAVKO BANJAC - uvek očešljan i u odelu ili kožnoj jakni ali uredno zavrnuti rukavi :shock:
ROĐA ... overio se :cry: (i narodnjaci se rokaju :lol: )
VIKI ... mislim ima je ali je sada fancy a ja je volim onako prirodnu kada peva "koka kola , mralboro suzuki, diskoteke , gitara , buzuki" :lol: :shock: :confused:
IVANA - 2 glave na sat .... kultna pesma turbo folka :!:
CECE - tada je bila kratko ošišana (fol "image") i ***** je ili onaj musliman ili onaj pacijent fuzbos Lukić, pevala je tada KUKAVICAAAAA :razz:
Pa Sneki ...
Pa Jami "šibico moja ja ću da te kresnem" :lol:
Pa Knez u ozvornom obliku , debeo kao krmak i pjeva "ti si ako magija"
:lol:

kukuuuu sve sam narodnjake tada naučio za 365 dana

jeste, jeste...

Dok ga nije ceca "uzela pod svoje", Zeljko je pevao po splavovima i sticao ime kao mnogi drugi iz njegove generacije ( Aca Lukas, Marko Bulat... ) a onda je snimio tu divnu pesmu sa "Kraljicom" i ostalo je istorija... Taj hit je najavio njen comeback i njegov put ka slavi... Veoma vazna pesma, deo novij srpske istorije...

Back