mp3 predlozi za danasnji dan

...jednom odletece ptice
ulice nase ostace bez sunca....:-(

( sms koji ubija )

a sad adiiooo, a sad adiooo
i ko zna gde i ko zna kad :|

Jednom odletece ptice
ulice nase ostace bez sunca
covek ispratice zenu
dugo na vetru, jos stajace sam
Jednom odlazi svako
putem svog zivota
na rastanku samo srce kaze
ja cu se vratiti

A sad adio, a sad adio
i ko zna gde i ko zna kad
a sad adio, a sad adio
i ko zna gde i ko zna kad
Gledam nepoznata lica
svaki taj covek ja bih mog'o biti
gledam ljube se i placu
putuju sa nadom ja odlazim sam
Gledam oci decaku
vraca se de-tinjstvo
ugasena svetla na pe-ronu
takva si mlados-ti

Gledam jer zelim sve da pamtim
nebo, kamen i ptice u letu
gledam i kad zatvorim oci
bicemo zajedno u dalekom svetu

Beskrajne ravnice gledam
pozdravljam te zemljo, zemljo moja
ti ces me cekati, jedina ti

Riblja Corba - " Baby I Don`t Wanna Cry"

Kada si otisla s njim
Bio je 13. Mart
Taj dan ce ostati
Forever in my heart

Moja soba je bila prazna
I ja sam uzalud skrivao bol
A na zidu su igrale senke
Like shadows on the wall

Mrzeo sam te danju
A zeleo te u snu
Znao sam da nikad vise
I can't stop loving you

Hteo sam da budem hrabar
Muski da podnesem kraj
Ne, ja necu plakati
Baby, baby, I don't wanna cry

Chris Isaak - Two Hearts

2991288for1.jpg

ti si jedinstvena , znas li to mala :):):) ?

svega se secas :) jedva cekam da otvore kapije na nasoj/gradskoj najlepsoj plazi :)

yahoo station, najradje slusam, 100% muzika, podeljena po zanrovima, kao npr hard rock, blues, jezz ili country.......................izabers i slusas, odlican kvalitet zvuka i nema apsolutno nema nikakve price, ni reklama ni pauza izmedju pesama :)

Pero Deformero - Silvana

dsc00314ax2.jpg

http://www.myspace.com/perodefformeroklan

"Bolesna ideja zvana "PERO DEFFORMERO" vuce korene iz nesrecnog detinjstva mladica koji je odrastao na Hard Rock-u i Heavy Metal-u '80-ih, ciji je mozak svakodnevno silovan putem televizije koja je besomucno emitovala štetne talase u vidu Turbo-Folka... taj, sada vec covek, zove se Saša Friš! Nemogavši više da izdrži pritisak na svoje mlado telo i napaceni um, rešio je da uzvrati udarac, te je 1993god. napravio svoje prvo "delo", savršeni spoj nespojivog, mocni power riff i "hitoidni" text... pesmu "Vece na Plaži" (sada poznata kao "Ostavljen sam ja")! Prvi koje je uspeo da prepozna nepoznato, bio je Dragan Jovanic-Sneki, koji je nesebicno pružio svu logisticko-duhovnu pomoc mladom umetniku i stavio se u ulogu producenta & gurua! U vokalnu pomoc je pozvan Željko Jojkic-Sin, a ubrzo zatim nastaje i sledeci hit, "Srca Tvoga Plam" (sada poznat kao "Došli smo do kraja puta")! Shvativši da je djavo odneo šalu i da im je za to potreban full band, udružuju snage sa Lakatoš Tiborom (bass) i Milovanovic Srdjanom (drums)... i tada... "PERO DEFFORMERO" je rodjen!!! Friš, kao veliki ljubitelj stripova (Alan Ford, Asterix, Talicni Tom...) ideju za ime benda "pozajmio" je upravo iz stripa, tj. Alan Forda ("...veceras u Kinu PROVALIJA, Pero Deformero u ulozi bezoblicne mase..."). Nove pesme se nižu jedna za drugom, tako da svoj prvenac-jedinac Defformerosi izdaju 1995god. za Novosadski "Music YUser". Na namagnetisanoj vrci našlo se 9 pesama, 10 hitova, od cega 11-u ni sada ne znaju da ponove... Medjutim, zbog neplacenih racuna za RTV pretplatu, Sin i Tibika su morali da izbegnu na Novi Zeland, a kao njihove zamene pojavljuju se Goran Biševac (vocal) i Mijatovic Miroslav (bass). Imali su uredno izmirene sve racune... Od siline slave koja im je udarila u glavu, zatim grandiozne turneje po karaulama na Albanskoj granici, te problema sa alkohololm i drogama, kompletan band je doživeo potpunu amneziju, te se nesecaju perioda 1997-2003god. Sredinom 2003god. jedan fan je slucajno prepoznao raspale clanove nikad popularnog benda i posle nekoliko placenih tura jeftinog piva, uspeo da im uvali njihov jedini album i nagovori ih da ponovo skinu i navežbaju vlastite pesme! Usledile su ubrzane rehabilitacije, liposukcije, kvarcovanja i pilingzi, te se DEFFORMERO u punom svom sjaju najzad pojavljuje, posle skoro 7god. vegetiranja, pred nezainteresovanom publikom... i ponovo se raspadaju... na kratko. Rešivši da nastave svojom pojavom i zvukom da nerviraju ljude, 2006god. ulaze u studio "Mr.Big" gde pod dirigenstkom bejzbol-palicom Jovanic Dragana zvanog Sneki, snimaju 4 demo pesme... Ubrzo dolazi do (nadamo se) poslednje personalne promene, jer bend (zbog porodicno-poslovnih obaveza) napušta Mire, a na njegovo mesto uskace Kovacevic Nenad (bass)"

Back