mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je program uz pomoc koga mozete skidati sve i svasta (ne samo mp3 fajlove,vec i mpg,txt,jpg...itd).Lepo otidjite na www.winmx.com ,downloadujte program (nije nesto spec. velik) i instalirajte ga.Prilicno je jednostavan za koriscjenje...videcjete sami.

Program nije vise dostupan na ovoj adresi.

pozdrav velimirm

velizar:
To je program uz pomoc koga mozete skidati sve i svasta (ne samo mp3 fajlove,vec i mpg,txt,jpg...itd).Lepo otidjite na www.winmx.com ,downloadujte program (nije nesto spec. velik) i instalirajte ga.Prilicno je jednostavan za koriscjenje...videcjete sami.

Program nije vise dostupan na ovoj adresi.

pozdrav velimirm

Ne razumem...prvo da odemo na url...downloadujemo program koji si i sam napisao da nije dostupan na toj adresi...

jel tebi winmx radi normalno?
imas konekciju i sve??!?!!??!?!

katy:
Prvi put cujem za ovo.Mora da je neka balada.Pa jesi li gledala na njihovom sajtu, mozda tamo nesto nadjes?

Jeste balada. Trazila sam po sajtovima sa mp3 muzikom i nisam uspela da nadjem.
Tacnije, nasla sam na jednom sajtu, skinula pesmu, ali pesma nije bila cela. Greska je do njih na sajtu, lepo sam je skinula.

Je l ima neki program shto bash bash brzo skida pesme (za oko 5-10 min), ja znam da moja drugarica ima neki i skine domacu pesmu za 2 min a nema ni kablovski ni satelitski internet? Onaj WINMX je dobar ali ti skine pesmu za 40 minuta i ja kad sam skinula jednu pesmu posle nisam mogla drugu i stalno mi krene da se skida, onako slova budu zuta i odjednom stane i slova budu crvena. Posle sam morala da izbrishem WINMX i da ga ponovo instaliram da bi skinula drugu pesmu. Meni treba neki program za skidanje samo stranih pesama.

Pa sto ne pitas tu drugaricu koji program koristi? :-) Pa nam javi da i mi znamo koji to program skida pesme za 2 minuta a da nije kablovski internet......

Probaj LimeWire. Moze da skida od vise korisnika istovremeno (ako ih nadje). Mada ne znam bas dali moze za 5-10 minuta... :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back