***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
to je to. od sad više ne dolazim na ovaj pdf.
think outside the box bre...
da ilustrujem:

da ilustrujem:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je to. od sad više ne dolazim na ovaj pdf.
da ilustrujem:
![]()
Evo jednog zanimljivog i nimalo lakog zadatka. Problem je poznat, rešiv, ali naziv za sada neću navoditi, da vam ne bih kvario zabavu pri rešavanju.
Imamo jediničnu sferu i veliki broj potpuno istih. Koliko takvih sfera može najviše da dodiruje datu sferu?
Mogu i intuitivni odgovori, bez matematičkog dokaza. Naravno, radi se o dimenziji n=3.
Problem za n=4 je daleko teži i rešen je relativno skoro. Za n=1 i n=2 dobijamo trivijalno rešenja pa ih nema potrebe razmatrati.
x^2=-R , osim (-1),-R ( negativni realni brojevi)
u knjigama sam našao rešenje za -1, pa me interesuje rešenje za ostale negativne realne brojevne , jer neznam kako da ih rešimCekaj, jel ovo onaj deo gde ti dokazujes da jednacina x[SUP]2[/SUP]=-1 ima resenja u skupu realnih brojeva ?![]()
u knjigama sam našao rešenje za -1, pa me interesuje rešenje za ostale negativne realne brojevne , jer neznam kako da ih rešim
![]()
dokazati da ovaj predmet može biti : trougao , četvorougao , ...
Opet spamuješ?
Tema nije ispravljanje krivih Drina i promocija ličnih pogleda na svet pa te molim da se držiš toga.
![]()
dokazati da ovaj predmet može biti : trougao , četvorougao , ...
Molim te , jedva cekam da vidim da ovo moze biti cetvorougao
Ajde kumarevi de nam dokazi, mi smo niza intelektualna bica .
Ajde kumarevi de nam dokazi, mi smo niza intelektualna bica .
izgleda da samo u paganka radi neuronska mreža sa dobrim algoritmom ( mozak ) , reč je uglovima od 180 stepeni na stranicim( može ih biti beskonačno mnogo ), pa trougao ako naznačimo može biti ( četvorougao ABCD , petougao ABCDE, ,,,, ),
N:N=?
Z:N=?
Z:Z=?
![]()
izgleda da samo u paganka radi neuronska mreža sa dobrim algoritmom ( mozak ) , reč je uglovima od 180 stepeni na stranicim( može ih biti beskonačno mnogo ), pa trougao ako naznačimo može biti ( četvorougao ABCD , petougao ABCDE, ,,,, ),
N:N=?
Z:N=?
Z:Z=?
![]()