Možete li nacrtati neuronsku mrežu za odgovor na pitanje "Kako se zoveš".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

egz:dia..vit

Obećava
Banovan
Poruka
81
Koja čak i odlučuje o tome da li želimo da saopštimo to, osim što nalazi mjesto tog podatka, i prenosi ga putem onoga što informacije stvarno ne prenosi, a sve to je izazvano time što nam je u memoriji da nas je neko pitao za ime. Barem skicu. Na koji bi to način neurotransmiteri, koji ne znaju ništa osim da izmijene ekscitabilnost (sposobnost za paljenje neurona u zavisnosti od količine jona koji ulaze), izazovu je ili to pokušaju u saradnji sa transmiterima drugih neurona ako količina njihovih nije dovoljna za ekscitaciju, ili izazovu depolarizaciju, to jest da se neki neuron koji je upaljen drugim ugasi, mogu da pročitaju to kako se zovemo, te da prenesu pročitano na zone koje pokreću motoriku govora, a sve to uz selektivnost u smislu želimo li toj osobi da kažemo ime, koja se selektira opet onim što ima odnos prema memorijskoj zoni, onim što određuje kako se ponašamo prema našjoj memoriji trenutnoj i drugoj, jer mi nemamo odnos sa svijetom, po toj teoriji da smo mozak, nego samo odnos sa sopstvenim mozgom. Samo skicu nacrtajte, najprostije.
Ja ću vam je, kao upućen čovjek, dobro iskritikovati i dokazati da je netačna. Obećavam.

Kakve veze ima to što si napisao sa psihologijom ? Nikakve !

Štancuješ besmislene teme...
Samo neko ko je krajnje glup može da misli da pitanje da li je takva neuronska mreža moguća ne donosi odgovor na pitanje da li nam za nervoze trebaju ljekovi, i da li smo odgovorni za svoje zle ili dobre postupke, i da li je svaka psihoterapija koja ne uključuje postojanje nematerijalnog i pitanja o moralu lažna psihoterapija. Ako niko to ne nacrta, KBT terapeuti, a oni su najbrojniji, izgubiće mušterije, bar one koji vide temu, što me jako raduje, a ako to neko nacrta ja ću ga demantovati čak i knjigama ako bude trebalo, tako da u svakom slučaju KBT-ovcima jeste krivo što sam otvorio ovu temu gdje bi trebalo da na najprostojem primjeru pokažu svoju S(timulus)-O(rganizma stanje, uključujući znanja stečena iskustvom)-R(eakcija) forumulu, u kojoj ne postoji duša.

Jedino je važno je da si ti ovde najpametniji, zar ne? :rotf:
Žao mi je ako ne postoji neko pametniji, da ovo što sam ja napisao napiše na mnogo bolji način, a važno je da ispadnem pametan, jer onda dame bacaju oko na mene - pošto znaju da su danas samo hrabri pametni, a da to što sam hrabar znači da sam vjerovatno i dobar, a važno je i da KBT, BT, NLP, REBT i Biofidbek ili Autogeni trening licencirani prevaranti (osim ako su ludaci pa vjeruju u to) izgube posao.

A mozda malo i gresis....bar u postavci....
Ime je dodeljeni memorijski podatak i verovatno moze biti smesten na vise lokacija u mozgu.
E sad neuronska mreza u logickom smislu podrazumeva da znas ime i da znas smisao tog podatka?
Ako ne zna, ona i dalje moze normalno da funkcionise , samo sto ce prvo restaurirati znacaj, pa smisao pa tek onda podatak...
Nalik rutini koja restaurira delimicno ili potpuno pobrisanu subrutinu.

Žao mi je ako ne postoji neko pametniji, da ovo što sam ja napisao napiše na mnogo bolji način, a važno je da ispadnem pametan, jer onda dame bacaju oko na mene - pošto znaju da su danas samo hrabri pametni, a da to što sam hrabar znači da sam vjerovatno i dobar, a važno je i da KBT, BT, NLP, REBT i Biofidbek ili Autogeni trening licencirani prevaranti (osim ako su ludaci pa vjeruju u to) izgube posao.

Naime:Odgovor na tvoje mehanicistićko pitanje je da mozak nije nikakva tabla za crtanje,nalik
školskim tablama,već su sinapse veze između neurona vrlo delikatne i izsavijane po potrebi!
I sad jedna misao da se grafićki predstavi?!
Pa to je takav lajt šou u mozgu za čije uveličanje virtuelno ti treba neki robot ili kiborg koji će
kopi paste da napravi i da nam prezentuje...Osim toga-tu ima i manje vidljivih hemiskih procesa
koje prosto ne znamo kako bismo u takvom slučaju virtuelizovali! ZADOVOLJAN?!

Poslednja izmena od moderatora:
Sinapsa, aj da kažem laicima, koje mogućnosti ima:
Jedan ili više neurona su spojeni na drugi, spojeni rupama koje se zovu sinapse.
Neuron prije rupe (presinaptički), ako je u njemu postignut akcioni potencijal, nebitno sad što je to, kasnije, može da izbaci u tu rupu neke molekule (transmitere) koji će da stignu u ovaj poslije rupe (postsinaptički), transporterima, ili drugačije.
Kad se to desi, kad stignu, onda se hvataju za ono za što se hvataju (receptore), a ti receptori mogu da urade jednu od dvije stvari, što zavisi i od transmitera: otvore kanale neko vrijeme da u postsinaptički neuron uđu neke naelektrisane stvari, pozitivno ili negativno, zavisi od transmitera, a nekad i od receptora (jonski kanali), ili da izazovu neke stvari sa proteinima koji su povezani sa njima (G-proteinom spareni receptori) a za razliku od njih se ne nalaze na opni ćelije, nego ispod, što izaziva strukturalne ili ponašajne promjene postsinaptičkog neurona, ili isto ono: otvaranje jonskog kanala, obično duže nego kad nije putem tog sistema sa G-proteinom.
Ako rade ovo prvo, pa izazovu da pozitivna naelektrisanja uđu u postsinaptički neuron, onda povećavaju mogućnost da taj postigne akcioni potencijal, što se zove "ekscitacija", ili i ostvaruju tu mogućnost. Kad se desi to on radi isto što je radio i ovaj presinaptički: luči transmitere. A kad unose negativno naelektrisanje onda mogu i da ako je ekscitiran vrate da bude miran (inhibiran). Ali...
Više neurona je obično spojeno na jedan, a akcioni potencijal se može izazvati samo dejstvom više njih, ili inhibicija, a nekad i jednog od njih ako ga drugi ne nadjača da uradi suprotno. A obično je i jedan, pre- ili postsinaptiči, ili oba, spojen sa više...
Nakon što je ekscitiran, on smanjuje mogućnost da bude to ponovo, manje ili više.
A ima i ovo: ganglije. Neuron spontano izvršava akcione potencijale, a drugi mogu i ne moraju da mijenjaju broj toga u jedinici vremena. To ima, na primjer, u oku, u retini.
I sad, kad presinaptički izbaci transmitere, i stignu do postsinaptičkog, ili ne stignu, oni se ako su stigli odcjepljuju od receptora, a u svakom slučaju se, osim ako nije postignuto sprečavanje ponovnog preuzimanja, drogom ili nečim, vraćaju u prvi. Ako se ne vraćaju, a non stop se izbacuju, kao kod kokaina, sinapse isuviše bivaju pune receptora i ekscitacije su učestalije, ili inhibicije.
Priča je kako postoje inhibitorni i ekscitatorni transmiteri, ali to nije baš tako što sjedoči da je isti transmiter negdje inhibitoran a negdje ekscitatoran. Mada su neki sigurno uvjek jedno od ta dva.
Neuron može da ima više aksona, nemora jedan, to su dugi produžeci za prenos signala, a može da ima i više sinapsi (bipolarni ako ima dvije, ima ga u retini). Dendriti su kratki produžeci (nekad dugi) kojima može da prima signale, a može da ih prima i na tijelu. Akson obično ima više na svom kraju grana kojima djeluje na postsinaptičke ćelije.
Sinapsa može da poveća ili smanji broj ovih ili onih jonskih kanala.
Postoji više debljina vlakana, i što je deblje brže provodi.
Neka su "mijelinizirana" što značajno ubrzava protok signala kroz akson, signala koji izazove da se izbace transmiteri.
I postoje električne sinapse, to je prosto a da nema rupe prenos signala, električnog.
NE POSTOJI NIKAKAV NAČIN DA NEURON PREBACI NA DRUGI, RECIMO ONAJ KOJI SA DRUGIMA UČESTVUJE DA ARTIKULIŠE GOVOR, I GENERIŠE, NEKE "INFORMACIJE". MOŽE SAMO DA GA EKSCITIRA ILI INHIBIRA, ILI MU SMANJI BROJ SPONTANIH EKSCITACIJA, POVEĆA, ILI IZAZOVE DA JE VJEROVATNOĆA DA ĆE UBRZO BIT PONOVO EKSCITIRAN/INHIBIRAN MANJA. A TO ŠTO MOŽDA I JESTE MOGUĆE DA PUTEM G-PROTEIN UPARENIH RECEPTORA SE IZAZOVE PROMJENA U TRANSKRIPCIJI GENA NIJE DOVOLJNO BRZ PROCES DA BI MOGAO U TOKU GOVORA KOJI JE NORMALNOBRZINSKI ODGOVOR NA PITANJE DA UBACI U NEURON ZA ARTIKULACIJU GOVORA NEKI ŠIFRU ZA ISPALJIVANJE SIGNALA NA NAČIN DA UČESTALOST NJIHOVA BUDE PREVEDENA U GOVORNE ORGANE BAŠ U TU I TU RIJEČ.
Ulogu u moždanim procesima sto se tiče sinapsi igra još i tečnost u komorama mozga i kanalu moždine, a nekad se, zbog učešća Glija ćeija, ali vrlo rijetko, desi i to da se proizvede neki transmiter koji je stran inače tom neuronu koji je povezan sa Glija ćelijama, ali to se dešava rijetko, u malim količinama, i neispitano je.
Ima još da se priča, ali ovo je u suštini to.
I još samo ovo: dendriti mogu da rastu ili degenerišu, dakle, da se izmijene, tako da se neki novi zakači za neko od mjesta gdje akson izbacuje transmitere u ćeliju kojoj dendrit ne pripadaše. Ali to se dešava ili zbog naučnicima nepoznatih razloga, ili zbog opet isto tako naučnicima nepoznatog razloga zašto jedan antidepresiv izaziva tu stvarčicu, koji je jako dobar a izbačen je iz upotrebe u većini zemalja svijeta.
A mozda malo i gresis....bar u postavci....
Ime je dodeljeni memorijski podatak i verovatno moze biti smesten na vise lokacija u mozgu.
E sad neuronska mreza u logickom smislu podrazumeva da znas ime i da znas smisao tog podatka?
Ako ne zna, ona i dalje moze normalno da funkcionise , samo sto ce prvo restaurirati znacaj, pa smisao pa tek onda podatak...
Nalik rutini koja restaurira delimicno ili potpuno pobrisanu subrutinu.
Nigdje nisam rekao da iste stvari nisu lokalizovane na više mjesta u mozgu, a ti me napadaš za to? Ne griješim ja ništa, rekao sam da sam im dao nerešiv zadatak, osim u slučaju da dođe genije koji će da nacrta i neuronsku mrežu a i dušu koja se tu miješa.

Koja čak i odlučuje o tome da li želimo da saopštimo to, osim što nalazi mjesto tog podatka, i prenosi ga putem onoga što informacije stvarno ne prenosi, a sve to je izazvano time što nam je u memoriji da nas je neko pitao za ime. Barem skicu. Na koji bi to način neurotransmiteri, koji ne znaju ništa osim da izmijene ekscitabilnost (sposobnost za paljenje neurona u zavisnosti od količine jona koji ulaze), izazovu je ili to pokušaju u saradnji sa transmiterima drugih neurona ako količina njihovih nije dovoljna za ekscitaciju, ili izazovu depolarizaciju, to jest da se neki neuron koji je upaljen drugim ugasi, mogu da pročitaju to kako se zovemo, te da prenesu pročitano na zone koje pokreću motoriku govora, a sve to uz selektivnost u smislu želimo li toj osobi da kažemo ime, koja se selektira opet onim što ima odnos prema memorijskoj zoni, onim što određuje kako se ponašamo prema našjoj memoriji trenutnoj i drugoj, jer mi nemamo odnos sa svijetom, po toj teoriji da smo mozak, nego samo odnos sa sopstvenim mozgom. Samo skicu nacrtajte, najprostije.
Ja ću vam je, kao upućen čovjek, dobro iskritikovati i dokazati da je netačna. Obećavam.

'Aj ti nacrtaj,da vidimo kako se zoveš :cool: Znaš,forumaši su malo stidljivi,a ti kao misaoni kreativac i postavljač teme PROKINI da se raja oslobodi i krene sa predstavljanjem. :manikir:

Samo neko ko je krajnje glup može da misli da pitanje da li je takva neuronska mreža moguća ne donosi odgovor na pitanje da li nam za nervoze trebaju ljekovi, i da li smo odgovorni za svoje zle ili dobre postupke, i da li je svaka psihoterapija koja ne uključuje postojanje nematerijalnog i pitanja o moralu lažna psihoterapija. Ako niko to ne nacrta, KBT terapeuti, a oni su najbrojniji, izgubiće mušterije, bar one koji vide temu, što me jako raduje, a ako to neko nacrta ja ću ga demantovati čak i knjigama ako bude trebalo, tako da u svakom slučaju KBT-ovcima jeste krivo što sam otvorio ovu temu gdje bi trebalo da na najprostojem primjeru pokažu svoju S(timulus)-O(rganizma stanje, uključujući znanja stečena iskustvom)-R(eakcija) forumulu, u kojoj ne postoji duša.

I kakve sve to veze ima sa tvojim imenom :zcepanje:
Tvoj stimulans, stanje i znanje je očigledno! Impresivno :lol:

svasta si netacno rekao, pocev od troga da su sinapse rupe, pa do toga da se ne zna zasto se dendriti "reorganizuju"
sve ovo sto si nalupetao izgleda kao da ga je google poplava izbacila, a ti nisi definitivno neko ko IMA znanje o ovome gore, to se vidi iz samog nacina na koji baratas neuro pojmovima, sto nije nacin na koji se neko uci/obrazuje..ti si ocigledno samouk i poprilicno povrsno/netacno

svasta si netacno rekao, pocev od troga da su sinapse rupe, pa do toga da se ne zna zasto se dendriti "reorganizuju"
sve ovo sto si nalupetao izgleda kao da ga je google poplava izbacila, a ti nisi definitivno neko ko IMA znanje o ovome gore, to se vidi iz samog nacina na koji baratas neuro pojmovima, sto nije nacin na koji se neko uci/obrazuje..ti si ocigledno samouk i poprilicno povrsno/netacno
Svasta je netacno rekla, pocev od toga da sinapse nisu rupe. Google: synaptic gap, pa trazite prevod za gap ako mislite da je malavelika u pravu, a u svakom naucnom radu koji sam citao, bio ja samouk ili ne, kaze se da je sinapsa bas gap (na srpskom, jaz, pukotina, ili da ne bude tako romanticno a da bude isto: rupa), pa preko toga da se zna kako to jedan antidepresiv za pojačn stepen ponovnog preuzimanja serotonina izaziva da se dendriti bolje reorganizuju, pa preko toga da bi trebalo da kada objašnjavam nešto laicima ubacujem termine medicinske iako će me lakše shvatiti ovako, ubacivao sam ih najmanje što sam bio primoran, a nijedan pojam nisam pogrešno upotrebio. Mogao sam da bi ispao budala a u ocima vecine pametan da upotrebljavam izraze facilitacija, konvergencija, deploarizacija i tako dalje, ali meni to ne trba, niti svrsi teme, a ona neka izvoli pa neka ispravi moja "neznanja" sa svojom pričom za like o tome što je sinapsa.

Poslednja izmena:
Svasta je netacno rekla, pocev od toga da sinapse nisu rupe. Google: synaptic gap, pa trazite prevod za gap ako mislite da je malavelika u pravu, a u svakom naucnom radu koji sam citao, bio ja samouk ili ne, kaze se da je sinapsa bas gap (na srpskom, jaz, pukotina, ili da ne bude tako romanticno a da bude isto: rupa), pa preko toga da se zna kako to jedan antidepresiv za pojačn stepen ponovnog preuzimanja serotonina izaziva da se dendriti bolje reorganizuju, pa preko toga da bi trebalo da kada objašnjavam nešto laicima ubacujem termine medicinske iako će me lakše shvatiti ovako, ubacivao sam ih najmanje što sam bio primoran, a nijedan pojam nisam pogrešno upotrebio. Mogao sam da bi ispao budala a u ocima vecine pametan da upotrebljavam izraze facilitacija, konvergencija, deploarizacija i tako dalje, ali meni to ne trba, niti svrsi teme, a ona neka izvoli pa neka ispravi moja "neznanja" sa svojom pričom za like o tome što je sinapsa.

pazi kad sam tacno znala da ti "znanje" potice sa google translat-e :malav:
evo ti jedna free lekcija: synaptic gap se prevodi kao sinapticka pukotina, nikada i nikako rupa
molim i drugi put (ako budem raspolozena) :lol:

pazi kad sam tacno znala da ti "znanje" potice sa google translat-e :malav:
evo ti jedna free lekcija: synaptic gap se prevodi kao sinapticka pukotina, nikada i nikako rupa
molim i drugi put (ako budem raspolozena) :lol:
Ko tebe pita to sa foruma jesam li ja ucio sa google translejta? I ko tebe pita jesam li ja u pravu? Da si iznijela nesto svoje neko bi te mozda i pitao, nesto svoje o sinapsi sto tome izgleda logicnije. Ja pukotinu mogu da nazivam rupom, a i rekao sam da je prevod pukotina, to sam vec rekao u proslim porukama, iako me ti ucis necemu sto sam i sam rekao jer ne znas sto bi pametnije radila na forumu, ali da zbog izbacivanja romantike iz price o nervnom sistemu, jer je to sistem a ne "ti budi srecan sad sto si preko puta i sto nas strasni let nad GAP (provalijom, pukotinom, jazom) djeli" ocu da korisim izraz "rupa", posto to nije poezija - prica o neuronima nije poezija, pa neka cio ostali svijet govori "pukotina", sto sam znao da govore englezi i prije nego sto sam pisao onaj tekst, u svaku knjigu koju sam citao na enegleskom o neurologiji, posto za rupu imaju drugi izraz, al ja mislim da je ispravno rupa jer pukotina ukljucuje i to da je doslo do pucanja, a jaz da ga napravi neka rijeka, snaga neceg, zemljotres..., a ovdje nije ni jedno ni drugo u pitanju. A i kakve veze ima sa ovom temom oce li laik koji treba da ima samo ona znanja o sinapsi koja sam napisao da bi shvatio moju poentu - nenacrtljivost i nepostojivost takve neuronske mreze - znati izraz koji koriste u strucnim krugovima samo englezi? Ne postoji profesor, vjerovatno ni engleski, koji ce reci "sinapsa je provalija/pukotina/jaz izmedju dva neurona" (mada ce taj reci da je tehnicki izraz koji je popularan "gap" onako usput), jer bi to znacilo da nije normalan, da misli da je u sinapsi nesto haoticno, misticno, mracno, i nesistematsko, i poetsko. To bi sigurno znacilo da nije normalan... A narod koji ima povjerenja u tvoje znanje, sa foruma, ako takav postoji, ocekivao je nakon predzadnje tvoje poruke da ces me ispraviti u principu, da sam napravio neku gresku u objasnjenju sinapse, a ne da ces se hvatati za to sto nisam upotrebio pogresan mada rasprostranjen engleski izraz za nesto sto se razumije i kada se kaze pravilnije kao "rupa", i gdje je tu veliki GAP izmedju izraza GAP i rupa za sinapsu, koji u moju pricu uvodi nesto sto laze laike o sustini sinapse, cega ne bi bilo da sam rekao "PUKOTINA", te ih navodi da imaju pogresnu predstavu o njoj, toliko zestoko pogresnu kolko si me zestoko napala? Ja mislim da ces ako si normalna da se izvines i za ovu i za proslu poruku, prije svega forumu koji lazes kako ja lazem o sinapsi, jer lagati je grijeh...

Poslednja izmena:
Ko tebe pita to sa foruma jesam li ja ucio sa google translejta? I ko tebe pita jesam li ja u pravu? Da si iznijela nesto svoje neko bi te mozda i pitao, nesto svoje o sinapsi sto tome izgleda logicnije. Ja pukotinu mogu da nazivam rupom, a i rekao sam da je prevod pukotina, to sam vec rekao u proslim porukama, iako me ti ucis necemu sto sam i sam rekao jer ne znas sto bi pametnije radila na forumu, ali da zbog izbacivanja romantike iz price o nervnom sistemu, jer je to sistem a ne "ti budi srecan sad sto si preko puta i sto nas strasni let nad GAP (provalijom, pukotinom, jazom) djeli" ocu da korisim izraz "rupa", posto to nije poezija - prica o neuronima nije poezija, pa neka cio ostali svijet govori "pukotina", sto sam znao da govore englezi i prije nego sto sam pisao onaj tekst, u svaku knjigu koju sam citao na enegleskom o neurologiji, posto za rupu imaju drugi izraz, al ja mislim da je ispravno rupa jer pukotina ukljucuje i to da je doslo do pucanja, a jaz da ga napravi neka rijeka, snaga neceg, zemljotres..., a ovdje nije ni jedno ni drugo u pitanju. A i kakve veze ima sa ovom temom oce li laik koji treba da ima samo ona znanja o sinapsi koja sam napisao da bi shvatio moju poentu - nenacrtljivost i nepostojivost takve neuronske mreze - znati izraz koji koriste u strucnim krugovima samo englezi? Ne postoji profesor, vjerovatno ni engleski, koji ce reci "sinapsa je provalija/pukotina/jaz izmedju dva neurona" (mada ce taj reci da je tehnicki izraz koji je popularan "gap" onako usput), jer bi to znacilo da nije normalan, da misli da je u sinapsi nesto haoticno, misticno, mracno, i nesistematsko, i poetsko. To bi sigurno znacilo da nije normalan... A narod koji ima povjerenja u tvoje znanje, sa foruma, ako takav postoji, ocekivao je nakon predzadnje tvoje poruke da ces me ispraviti u principu, da sam napravio neku gresku u objasnjenju sinapse, a ne da ces se hvatati za to sto nisam upotrebio pogresan mada rasprostranjen engleski izraz za nesto sto se razumije i kada se kaze pravilnije kao "rupa", i gdje je tu veliki GAP izmedju izraza GAP i rupa za sinapsu, koji u moju pricu uvodi nesto sto laze laike o sustini sinapse, cega ne bi bilo da sam rekao "PUKOTINA", te ih navodi da imaju pogresnu predstavu o njoj, toliko zestoko pogresnu kolko si me zestoko napala? Ja mislim da ces ako si normalna da se izvines i za ovu i za proslu poruku, prije svega forumu koji lazes kako ja lazem o sinapsi, jer lagati je grijeh...

pa, pazi, maleni, ti sad moz da penis koliko hoces, da boldujes i crvenis svoja lupetanja, ali evidentno je da si sve sto si napisao napabircio sa google translate, jer svako ko je na makar jednom predavanju slusao o sonapsama (makar samo i u srednjoj skoli) zna da se kaze sinapticka pukotina, a ne rupa :P
rupe na nivou sinapsi moze biti da ti imas u glavi, prosecna osoba ne :lol:

- - - - - - - - - -

inace, nisma ti ni citala ovaj kilometarski post, kad tacno znam da si samo sktrnavio sinapticu terminologiju, nish pametno/tacno nisi rekao :malav:

pa, pazi, maleni, ti sad moz da penis koliko hoces, da boldujes i crvenis svoja lupetanja, ali evidentno je da si sve sto si napisao napabircio sa google translate, jer svako ko je na makar jednom predavanju slusao o sonapsama (makar samo i u srednjoj skoli) zna da se kaze sinapticka pukotina, a ne rupa :P

- - - - - - - - - -

inace, nisma ti ni citala ovaj kilometarski post, kad tacno znam da si samo sktrnavio sinapticu terminologiju, nish pametno/tacno nisi rekao :malav:
A ja mogu da ti dovedem doktore nauka koji ce da ti kazu da je nenormalno da se koristi izraz pukotina za sinapsu, i da potpisu ne samo sve sto sam reko u poruci na koju se odnosi ova, nego cak i da kazu da sam crvenio i boldovao gdje treba... ja iz tog predmeta imam 10, a da nisam bio na predavanjima susta je istinam a i tad sam kada sam dobio tu 10 (jedini na svojoj godini) bio u toku odgovaranja toliko drogiran da sam odgovarao iz udzbenika koji nam nije odredjen, i pricao stvari koje nismo ni ucili, a naravno i sve one koje jesmo, gdje sam kod svake koju jesmo rekao "ali to nije tacno jer..." pa onda dugo objasnjenje, ili svake druge, i poceo neku pricu o lepezama koja nema veze sa ispitom, ako se dobro sjecam, o lepezama, i rekao da cu ako me ne pusti da je dovrsim pisati to o lepezama na tabli dok odgovaram, a google translate nisam koristio nikad, osim jednom kad sam trazio prevod neke grcke poezije, i microsft world translate kada sam prevodio sa francuskog jedan jako bitan rad.

- - - - - - - - - -

Ово би коња увредило.
Лепо је кад на овај хаотични ПДФ где се многе научне ствари исмевају шаблонском логиком(амбициознији наставе и на ПДФ Природне науке где се неке теме преместе тек да утврде доказивост изреке: Можда је боље оћутати него отворити уста и показати глупост.) и сахрани постављача који је по свему дисконектован са свим елементима који се тичу неуронских мрежа.

- - - - - - - - - -

Druga stvar: ti imas pukotine u mozgu, na sinapsama, a ja nemam, moj mozak nije pukao, treca stvar: lupetanja da bi bila lupetanja uvjek moraju biti takva da neko ko vidi da su to lupetanja i ne nalazi za shodno da ikome to objasnjava, posto je to ocigledno... Ali ti si sigurna da nije ocigledno da ja lupetam, a znas da si ona koja lupeta ti, i koju bi ja po kratkom postuku stavio u zatvor za "uporno ponavljanje lazi" (uveo bi taj zakon) jer to da ja nisam znao da englezi koriste izraz pukotina, a ustvari u smislu rupa, to dodajem, jer je druga rijec za rupu nesto sto oznacava valjkastu rupu, ili valjkastim predmetom napravljenu u najmanju ruku, - to da ja to nisam znao i dok sam pisao o sinapsama onaj dugi post, ti ne mozes da dokazes... Nikako, nikome, mozes samo sebe da slazes da je tako.

Druga stvar: ti imas pukotine u mozgu, na sinapsama, a ja nemam, moj mozak nije pukao, treca stvar: lupetanja da bi bila lupetanja uvjek moraju biti takva da neko ko vidi da su to lupetanja i ne nalazi za shodno da ikome to objasnjava, posto je to ocigledno... Ali ti si sigurna da nije ocigledno da ja lupetam, a znas da si ona koja lupeta ti, i koju bi ja po kratkom postuku stavio u zatvor za "uporno ponavljanje lazi" (uveo bi taj zakon) jer to da ja nisam znao da englezi koriste izraz pukotina, a ustvari u smislu rupa, to dodajem, jer je druga rijec za rupu nesto sto oznacava valjkastu rupu, ili valjkastim predmetom napravljenu u najmanju ruku, - to da ja to nisam znao i dok sam pisao o sinapsama onaj dugi post, ti ne mozes da dokazes... Nikako, nikome, mozes samo sebe da slazes da je tako.
Само се ти качи с mV па ће опет да те убаци у машину за месо.
У претходним постовима те је склупчала, а да пола ома отпора ниси пружио.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back