Mozemo li voleti monstrumku?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
Danas je tezi dan, pomracenje je meseca pa otuda i ova tema. Tu je zbog ravnoteze temama otvorenim o muskarcima koji su sovinisti, ******, monstrumi i nasilnici.

Postoje li zene monstrumi i ako da, koje ulaze u ovu kategoriju?
Kod mene u komsiluku ima jedna koja je u bajboku jer je krecila kucu proslog leta na temperaturi od preko 30 stepeni, nakon kojeg je nalozila vatru u sporetu kako bi se zidovi osusili, zatvorila prozore i vrata a dete koje je imalo manje od godinu dana ostavila unutra. Dete je umrlo. Da li je ona monstrumka?

Postoji primjer monstrumke . Zvala se Sefka Hodzic . Htjela je da ima dijete ali nije mogla roditi . Zblizila se sa zenom koja je bila u drugom
stanju i pocela je fingirati trudnocu . Ukucanima je govorila da je trudna a stavljala je ispod garderobe neke krpe , a kasnije i jastuke .
Kad se priblizilo vrijeme da ta njena poznanica rodi , ubila ju je , rasporila i izvadila dijete . To je tako strucno izvela da je dijete prezivjelo .
Ubistvo je brzo otkriveno , a ova osudjena na smrt streljanjem !

Da, zenski zlocini vezani za decu drustvo ostro osudjuje. U toj prici ubila je drugu zenu ali u pricu je ukljuceno dete.

Sad sam se setio onih doktorki koje su inficirale ljude virusom side, ne znam sta je bilo sa njima. Vodila se borba da se oslobode smrtne kazne.

Danas je tezi dan, pomracenje je meseca pa otuda i ova tema. Tu je zbog ravnoteze temama otvorenim o muskarcima koji su sovinisti, ******, monstrumi i nasilnici.

Postoje li zene monstrumi i ako da, koje ulaze u ovu kategoriju?
Kod mene u komsiluku ima jedna koja je u bajboku jer je krecila kucu proslog leta na temperaturi od preko 30 stepeni, nakon kojeg je nalozila vatru u sporetu kako bi se zidovi osusili, zatvorila prozore i vrata a dete koje je imalo manje od godinu dana ostavila unutra. Dete je umrlo. Da li je ona monstrumka?

Recima nije uvek potreban genus :roll: ! Rec "monstrum" vazi za musko i zensko!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back