Ne vjerujem, mislim da bi se onda covjek samo jos vise pokopao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trinity89:I dok god je te prolaznosti, ja necu znati gde se nalazim, necu naci mesto u sebi, necu osetiti poslednji atom snage kako izlazi iz mene, pada, gubi se u vrtlogu praznine. . .
Ponovo cu biti tuzna, ponovo cu ostati na ivici sveta i cekati cudo da se dogodi, po prvi put samo od sebe. A ja ne zelim da samostalno patim u svojoj beskonacnoj samoci.
Slusacu zvuke na kraj srca i plakacu pitajuci i shvatajuci da sam zadnji andjeo slomljenih krila-jer svi drugi pobegose, uzese druge oblike istog bica. Nikada ja ne trazim savrseno, jer sama to necu biti.
Zelim samo da kazem, na kraju, postoje samo jos jedan jedinstveni dodir i zelja koji bi me oslobodili i dozvolili da na trenutak udahnem ponovo. I mozda, samo mozda, tvoj dodir je bas onaj pravi-taj. . .
Sneky sestro. . .Pisanje i te kako pomaze. . . Kao i cinjenica da svi patimo!
Love 4 u. . .
Xixixix nisam ni znala koji sam talenat za pisanjeTANJA MORE:pisanje je vid praznjenja
nekima pomaze a nekima odmaze
ako ti odgovara
samo napred
pozdrav sneki
Uspeo si da je ulepsas svaka casteldarion:Veceras si crvena
kao vino koje istinom svetli.
Ne, ne zelim cuti kako prvi petli
kidaju stanje blazenstva mog,
snove neobuzdive koji naviru
praskom necujnim za javu...
Trazim sobu mira u kojoj obitava Bog...
Bezvoljno, sporo, dizem glavu koja klone
opet...i opet...
Pitam se cesto kako trenut jedan
oslikava potpunu nistavnost proslosti...
Necim i ja da obogatim (nadam se OBOGATIM) ovu prelepu temu...
ops:
SINDI u pravu siii ja tebe predlazem za novu stranku a naziv ti osmisliSINDI:ma sta izleciti.zabraniti zakonom.ukinuti dekretom.narediti osmeh.dole tuga!![]()
Sneky-Bgd:Kazu da papir trpi sve...
Pisete li kada Vam je najteze ?
Ja pisem i olaksam sebi bar na tren,
Izbegavam da citam te stihove jer su bolni i iskreni
Izvinjavam se sto cu ja dati odgovormladja:Nešto ja tu ne razumem. Ako ga toliko voliš zašto niste zajedno? A ako niste više zajedno, zašto ga i dalje toliko voliš kada niste zajedno?
Iz tvojih stihova ja vidim ljubav, a iz tvog pisanja i pitanja, vidim da niste više zajedno.
Objasni mi zašto mučiš sebe?
Ma to je OK. Ali život ide dalje. Verovatno postoji neko ko nju voli i kome ona može pokloniti tu svoju ljubav koju oseća prema onome sa kim više nije. Zašto živeti u prošlosti, kažnjavati sebe i kažnjavati i druge koji su tu oko vas, koji isto tako zaslužuju vašu ljubav, zbog nekoga ko je otišao.jovcke:Izvinjavam se sto cu ja dati odgovor
Kada nekoga iskreno volis a on/ona te ostavi ili vas zivot( na neki nacin ) rastavi ne mozes sebi reci ok on/ona nije vise samnom i necu vise da je/ga volim.
mladja:Nešto ja tu ne razumem. Ako ga toliko voliš zašto niste zajedno? A ako niste više zajedno, zašto ga i dalje toliko voliš kada niste zajedno?
Iz tvojih stihova ja vidim ljubav, a iz tvog pisanja i pitanja, vidim da niste više zajedno.
Objasni mi zašto mučiš sebe?
Pogrešno je adresirano moje pitanje. Nije upućeno tebi, ikao se nalazilo ispod tvog odgovora, već autorki teme.topmodelsica:Zajedno smo, do 1997, proverite, pitajte odbojkase ili rukometase, zaboravih sta su igrali, i medicinske sestre i Srdjana koji su letovali 1997. u Sutomoru preko Studentdkog centra iz Pristine. Gde ti vidis mucenje? I gde ti vidis da ja njega volim? Volim te, voli me, volim ga, to su samo prazne reci. Vazno je da smo zajedno, ne moze nista i niko da nas rastavi.Drzimo se zajedno.
mladja:Pogrešno je adresirano moje pitanje. Nije upućeno tebi, ikao se nalazilo ispod tvog odgovora, već autorki teme.
Trebao sam da je citiram, da ne bi bilo zabune.
Pozz
SREĆAN TI ROĐENDAN!!!Sanja92:Da,uvek kad sam tuzna,zatvorim se sama u svojoj sobi i u dnevniku pisem stihove koji oznacavaju moje trenutno raspolozenje...i danas,na moj rodjendan,meni se place!
pokusacu da te poslusam,mene ce tvoj recept razvedriti malo sigurno,ali ja ovu tugu nosim vec 2 godine!