realistic
Aktivan član
- Poruka
- 1.108
Sta mislite, koji propust u vaspitanju se krije iza toga kad neko bahato izgovori "Moze mi se", ili "Moze nam se"? Ili mozda tako treba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite, koji propust u vaspitanju se krije iza toga kad neko bahato izgovori "Moze mi se", ili "Moze nam se"? Ili mozda tako treba?
ogroman...
bahatost je to..osecaj da ti je sve dozvoljeno i da ne mislis ni o kom drugom se prenosi na dete jer roditelji misle da su njihovi mezimci buduci bogovi,samo je problem jer usput ne vaspitaju decu da budu sposobni,jer samozivost se ne isplati bez upotrebe tikvice..Sta mislite, koji propust u vaspitanju se krije iza toga kad neko bahato izgovori "Moze mi se", ili "Moze nam se"? Ili mozda tako treba?
Bog nam dade slobodu izbora.![]()
batineSta mislite, koji propust u vaspitanju se krije iza toga kad neko bahato izgovori "Moze mi se", ili "Moze nam se"? Ili mozda tako treba?