- Poruka
- 1.985
a ocemu si pisala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hm, znaš nekoga ko je zaboravio plivati, skijati, voziti biciklo?A moze li se zakrpiti pesnicki talenat kad pukne?
Ja se bojim da je moj talenat propao i da pisanija skoro videt nece...

Ma o sebi, o stvarima koje mi se desavaju, o ljubavi...a ocemu si pisala

naravno da moze...vazno je samo da se nesto tesko i uvredljivo nije desilo...mislim ako su pale neke nepristojne reci ili niski udarci...onda tu nema sta vise da se trazi...ovako...desava se sigurno nesto sto u jednom trenutku lici na umiranje osecanja i onog fluida sto smo ga osecali...tada ne treba optuzivati ne treba prebacivati krivicu na drugu stranu...mislim cak da su takva ponovna vracanja intenzivnija da se onda bas probude osecanja...sve u svemu bitna je dobra komunikacija i tolerancija...eto to je moje misljenje...se ljubav ponovo osvojiti...
ako smo je greškama malo uspavali, komirali...
može li da se povrati izgubljeno poverenje...
?
da.ne postoji nista sto bilo koji covek na ovom svetu ne moze da uradi... samo je pitanje koliko visoko sebi postavi ciljeve... oni plasljiviji postavljaju sebi ciljeve koje lako dohvate... oni hrabriji postave ciljeve za koje treba srce da ih dohvatis
Ma o sebi, o stvarima koje mi se desavaju, o ljubavi...
Najsmesnije je kad osetis da je sve to tako sitno i nevazno i da ne vredi...
Moze li se talenat povratiti? Ako je postojao- mozda i moze
E, to je isto kao sa izgubljenom ljubavi. Pitanje je da li je izgubljeni dar vredan vaskrsavanja!![]()
A moze li se zakrpiti pesnicki talenat kad pukne?
Ja se bojim da je moj talenat propao i da pisanija skoro videt nece...
Нема тога шта човек не може да уради, само ако жели.
Ако не жели, бежи од њега.
Ако не зна шта жели, бежи још даље.
Док се он одлучи, обично остану само руине и рушевине.
tako nekako otprilikeDeklarativno - Moze
U praksi - Tesko
... ne postoji nista sto bilo koji covek na ovom svetu ne moze da uradi... samo je pitanje koliko visoko sebi postavi ciljeve...
Uh.može li da se povrati izgubljeno poverenje...?