može li. . .

Eh.. Khm.. Procistila sam grlo, mogu da pocnem..
Bas sam razmisljala o tome ovih dana, nevezano za tvoju temu i situaciju... Kod mene je rec o prijateljstvu.
Stvarno nisam sigurna da li moze...
Sve zavisi u cemu je problem, da li je samo jedan ali ogroman, ili je tona glupih sitnica u pitanju...
Mozda cak i ako je ovo drugo, mozda vredi pokusati.. Ali, zavisi i sta je to za cega se boris i sta bi se to trebalo krpiti i lepiti...
Znas, po meni, jednom slomljeno srce je jako tesko prisiti da bude celo ponovo... Ako nista drugo, ostanu oni oziljci...
I treba dobro promisliti... Jurisam li ja na vetrenjace, ili je ovo ipak realni cilj koji je vredan truda i muke i patnje i svega...
Kao sto vidis, svasta sam napisala, ali sam malo sta pametno rekla:)
Zakljucak- nem' pojma:-D

A moze li se zakrpiti pesnicki talenat kad pukne?
Ja se bojim da je moj talenat propao i da pisanija skoro videt nece...
Hm, znaš nekoga ko je zaboravio plivati, skijati, voziti biciklo?
E, sad, talenat za pisaniju je nekako neopipljiva tvorevina :)

i ne znaš ni da li si, ni kakav si.... žvrljko... :lol:

Da središ profilnu dekUraciju, još kako umiješ, pa neka se to i ne zove talentom :)

se ljubav ponovo osvojiti...
ako smo je greškama malo uspavali, komirali...
može li da se povrati izgubljeno poverenje...
?
naravno da moze...vazno je samo da se nesto tesko i uvredljivo nije desilo...mislim ako su pale neke nepristojne reci ili niski udarci...onda tu nema sta vise da se trazi...ovako...desava se sigurno nesto sto u jednom trenutku lici na umiranje osecanja i onog fluida sto smo ga osecali...tada ne treba optuzivati ne treba prebacivati krivicu na drugu stranu...mislim cak da su takva ponovna vracanja intenzivnija da se onda bas probude osecanja...sve u svemu bitna je dobra komunikacija i tolerancija...eto to je moje misljenje...

Ma o sebi, o stvarima koje mi se desavaju, o ljubavi...
Najsmesnije je kad osetis da je sve to tako sitno i nevazno i da ne vredi...
Moze li se talenat povratiti? Ako je postojao- mozda i moze:)
E, to je isto kao sa izgubljenom ljubavi. Pitanje je da li je izgubljeni dar vredan vaskrsavanja!:idea:

pa sta jedno jutro si se probudila i nisi mogla da sastavish stih... ma hsta znam nije toliko bitno a ako jeste bice nacina

A moze li se zakrpiti pesnicki talenat kad pukne?
Ja se bojim da je moj talenat propao i da pisanija skoro videt nece...

Narawno da moze...werowatno je doslo do neke promene u twom ziwotu koja je uzrokowala prestanak pisanja,gubitak inspiracije...ali cula si za "blok"koji zna kod knjizewnika da traje poprilicno dugo...a uwek se wrati.
Tako da:don't worry,be happy;)

Нема тога шта човек не може да уради, само ако жели.
Ако не жели, бежи од њега.
Ако не зна шта жели, бежи још даље.
Док се он одлучи, обично остану само руине и рушевине.

Нема тога шта човек не може да уради, само ако жели.
Ако не жели, бежи од њега.
Ако не зна шта жели, бежи још даље.
Док се он одлучи, обично остану само руине и рушевине.

... drevne Sparte

Да је само Спарте...
Наше трагедије су увек највеће...
Отлуд знаш да Дијенек има везе с Спартом?
Читао си Херодота?

Deklarativno - Moze
U praksi - Tesko
tako nekako otprilike
ja htedoh da napisem da je sve u zivotu moguce
samo postoji manje i vise verovatno
a to dodje malo verovatno

i jos da dodam
ne mogu da smislim, kad kao se kao analogija ljubavi onako najozbiljnije koristi sarma, krompir i ostali nacionalni specijaliteti
inace, sto se sarme tice, ja sam u detinjstvu volela samo kupus, a ono unutra jok:razz:

pa... pitanje je koliko neko veruje u sebe... i koliko hoce da se potrudi da do toga dodje... i koliko je realan u svojim zeljama... al', ponovo... ja nisam pravi covek za rasprave... kazem ono sto mislim... i volim kad cujem da neko kaze nesto sto misli... a ne kad samo daje kontra-argumente... totalno nebitno, uostalom...jos malo i pocinje nas Partizan... znaci, dvojka k'o armirani beton... jos uvek nije kasno... (moze dvojka i na aston vilu veceras, al' je to, vec, grabuljanje)...

ma ne volim ni ja rile.. malo sam ljubomoran sto te divlja hvali..
ma ne, taj stav me u stvari odavno nervira.. jos iz vremena komunizma.. svi smo jednaki i svi sve mozemo.. "mogao bih i ja tako kad bih ucio koliko on uci".. ma ne mozemo svi sve, ebi ga..

ali ti mozes.... ja znam da ti mozes... (sad je onaj pokret sa stisnutim pesnicama koji te ubedjuje u to)... i divlja zna sve to... jos i bolje nego ja... samo se pravi... to su ti ti cuveni zenski trikovi... bilo na jednoj temi... citao ja... znaci, prvo sto mi je palo na pamet, posle svih tih tajni, je bilo: "znaci, ne mogu da verujem kol'ko ona divlja gotivi bundevu"... providno je skroz...

Back